dilerim siz de en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsınız.
ben de araştırdım düşüğü hızlandıracak doğal yöntemler. Açıkcası kafama yatan hiç bir şey çıkmadı karşıma. Doktoruma da sordum, o da hiç bir şey işe yaramaz dedi. Geçen gece hastalandım, düşük yapıyorum sandım, hiç bir şey olmadı bebeğe, hatta o hastalıkta bir kanamam olmayınca acaba bitmeyecek mi bu hamilelik diye bile ümitlendim ama ertesi günkü bhcg sonucu çok düşmüş geldi.
her tecrübe farklı tabi ama ben 6ay önce 13. haftada düşük yaptım, kanama 14 saat sürdü, en son plesanta geldi ve her şey çok belirgindi. Size hastanede çok kan gelmiş gibi gelebilir ama gerçekten çok fazla kan tomarları oluyor, defalarca, o nedenle daha sandığınızdan çok hücre olabilir içeride.
açıkcası sizinle biraz aynı kafadayız. Ben de doğal beklemenin en sağlıklı olduğunu düşünüyorum ama sizin için riskli bir durum oluşmaması en önemlisi. Ben kürtaj hakkımda çok olumsuzluklar duydugumu söyledim, doktor da artık kullanılan aletlerin çok geliştiğini ve risk ihtimalinin çok düşük olduğunu söyledi. Ben pazartesi kontrole çağırıldım, o gün anlatılacak tüm seçenekler, o gün tekrar soracağım doğal beklemek istediğimi ama süreci nasıl hızlandırabileceğimi ama açıkcası işe yarar bir şey söyleyeceklerini düşünmüyorum.