• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşük sonrası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Beatrice00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2019
1.036
954
123
arkadaşlar konulara baktım ama hep dağınık aynı durumda olan arkadaşları bir araya toplamak istedim... ben 1 kasımda düşük yaşadım ve tekrar gebelik düşünüyorum sizlerin süreci nasıl ilerliyor?

Bende agstos ayında kürtaj oldum kalbi atmadı hic ıkı ay korunduk tekrar ıstiyoruz ama olmadı daha ınsallah olur 😔 pıhtılasma yaptırdk hemotoloji bölümünden bısey cıkmadı cok sukur beklıyorz bakalım

arkadaşlar konulara baktım ama hep dağınık aynı durumda olan arkadaşları bir araya toplamak istedim... ben 1 kasımda düşük yaşadım ve tekrar gebelik düşünüyorum sizlerin süreci nasıl ilerliyor?
memlekete gıttıgımde gerceklestı dusuk 6 hafta sonunda. 22 kasım. normalde dusuk sonrası kurtaj yapan doktorum adet gıbı olan kanamam bıttıkten 10 gun sonra hayatıma devam edebılcegımı soylemıstı. yanı cınsel ılıskıye ve cocuk ıcın denemelere.
3 gun adet kanaması oldu 1 gun de leke gb bı damla bısey geldı geçti. gectıkten 1 hafta sonra kontrole gıttıgımde hersey guzel gozuktu ve bı adet kanaması gecırmem gerektıgını soyledı adet gorebıldıgımı gormek ıstedı sorun var mı yokmu kısmı için . ondan sonra hamıle kalabılırsın dedi. ılk ay dusuk rıskı bı gıdım da olsa artıyo cok acelemız yok dedı. :) hayırlısı olsun hepımız ıcın :)

benim de 10 gün kanamam oldu sonra 34 gün sonra adet oldum çok sükür benim dr da adet sonrası başlayabilirsiniz dedi. bi kaç gün ara ile folik asit al dedi...

Bende agstos ayında kürtaj oldum kalbi atmadı hic ıkı ay korunduk tekrar ıstiyoruz ama olmadı daha ınsallah olur 😔 pıhtılasma yaptırdk hemotoloji bölümünden bısey cıkmadı cok sukur beklıyorz bakalım
genetik diyorlar ama hematolojiye mi yönlendirdi sizin dr

hmm anladım canım ilk düşükte de bakıyolarmı hematolojide
Benım ailemde bır kan rahatsızlığı vardı ben bıraz onu bahane ederek bır de tanıdık bularak yaptırırdım normalde her yerde aynı mı bılmıyorm ama hemotolojiden sıra almak ıcın önce dahiliye sonra onların yönlendirmsi ile hemotoloji bakıyormuş bızım tanıdık Olınca doktordan rica etti randevu verdi devlette bana 12. Haftadan sonraki dusuk lerde isterim ben bunları ama buraya kadar gelmıs sınz isteyelim dedı sagolsun hepsine baktı 8tüp kan aldılar sonucları 20 gunde cıkrı

Ben 20 haftalık doğum yaptım suyum geldi ve hiçbir neden bulunmadı patolojimde temiz geldi ben bebeğimi aşılama ile kalmıştım benim gibi olupta kendiliğğnden hamile kalan varmı

Ben 20 haftalık doğum yaptım suyum geldi ve hiçbir neden bulunmadı patolojimde temiz geldi ben bebeğimi aşılama ile kalmıştım benim gibi olupta kendiliğğnden hamile kalan varmı
servikal yetmezlik olabilir mi acaba sizinki

Bende 3 haziranda 20 haftalık düsük yaptım ama niye olduğu araştırılmadı 3 aydır deniyoruz ama olmadı

27 Eylül de ikiz bebegimi 1 buçuk aylikken kaybettim doktorum bi sıkıntı yok hamile kalabilirsin dedi sabirla beklemeye calisiyorum

Ben de 7 kasımda 6+4 teyken düşük yaptım. 13 gün sürdü kanamam. 6 Aralıkta hayız oldum. Dün doktora (kadın doğum) gittim kan verdim ve tsh yüksek çıktı. :( zaten gebelikle beraber bazı olumsuz değişimler olmuştu, gebelik bitince de geçmedi. Yarın da dahiliyeye gidicem, endokrin sevketmesi için bakalım neler olacak.

Ben de 7 kasımda 6+4 teyken düşük yaptım. 13 gün sürdü kanamam. 6 Aralıkta hayız oldum. Dün doktora (kadın doğum) gittim kan verdim ve tsh yüksek çıktı. :KK43: zaten gebelikle beraber bazı olumsuz değişimler olmuştu, gebelik bitince de geçmedi. Yarın da dahiliyeye gidicem, endokrin sevketmesi için bakalım neler olacak.
gebelikte de tsh yüksek çıkmış mıydı

Bakmadılar, baktıramadım. Israrla doktora bakmasını söylediğim halde, 'bizim için şuan önemli olan beta hcg, diğer değerler şimdilik dursun' diyerek bakmadılar. Ve buna şu an çok üzülüyorum.
Cok ilginc normalde gebelik ogrenilince hemen rutin gebelik kontrolleri yapiliyor ... tsh yuksek oldugu icin de bu durumu yasamis olabilirsiniz tabi Allahin takdiri bu da

Bende kürtaj oldum gelişimi durdu bebeğin..doktorum iki ay bekle dene dedi..öyle yaptım iki adet gördüm hemen hamile kaldım..şimdilk bi sıkıntı yok bakalım..

Back