Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çok çok erken geç düşük yaptım haftam büyüktü 1 hafta sonunda 1 yumurtam büyümüştü ki erkenmiş doktor şaşmıştı 2. Hafta diğer yumurtamda büyümüştü 20. Güne doğru ovulasyon olmuştu daha bu ay korunun benceKizlar ben 2 haziranda dusuk yaptm. Simdi yumurtlama gunum icin ultrasonla takip yaptiriyorm daha 1-2mm dedi 5gun once de 1-2mmdi hic buyumemis normal mi bu anlamadim. Gecen ay gittigimde artiyordu dusugun etkisi mi bubilen var mi
Cok yeni dusugunuz olmus normale donecektir.suan pskolojik olarak hemen gebe kalmak isteyebikirsiniz anliyorum fakat rahmiin kendini toplamasi ve yeniden saglikli bi gebelik icin bi kac ay korunsaniz daha iyi olurKizlar ben 2 haziranda dusuk yaptm. Simdi yumurtlama gunum icin ultrasonla takip yaptiriyorm daha 1-2mm dedi 5gun once de 1-2mmdi hic buyumemis normal mi bu anlamadim. Gecen ay gittigimde artiyordu dusugun etkisi mi bubilen var mi
normalde bende 19unda yumurtlamstm bu ay 17si oldu hala 1-2 mm dedi uzuldmDaha çok çok erken geç düşük yaptım haftam büyüktü 1 hafta sonunda 1 yumurtam büyümüştü ki erkenmiş doktor şaşmıştı 2. Hafta diğer yumurtamda büyümüştü 20. Güne doğru ovulasyon olmuştu daha bu ay korunun bence
Cok yeni dusugunuz olmus normale donecektir.suan pskolojik olarak hemen gebe kalmak isteyebikirsiniz anliyorum fakat rahmiin kendini toplamasi ve yeniden saglikli bi gebelik icin bi kac ay korunsaniz daha iyi olur
Seni cok iyi anliyorum benim 3 tane kaybim var her kurtajdan sonra ertsi hfta tekrar denicem diye agliyodum insann kendini toparlamasi cok zor oluyo heleki hissettikten ve o kalbinn sesini duyduktan sonra daha cok perisan oluyosun vucudunn kendini yeniden bi hamilelige hazirlayabilmesi icin ona biraz zaman ver cok degil sadece daha saglikli bi bebegin olmasi icin suan cok tehlikeli rahmin yeni yeni kendine geliyo adetlerin duzenlensin saglikli yumurtalarin olsun ki sagsalim kavusalim bebislerimize.. sabir bn 2 senedir sabrediyorum ki aralikta kurtaj oldum hala kendimi toparladigimi dusunmuyorum.ha ben istiyorum ama bakalim yumurtalarim rahmm hazir mi ha bi de bole dusunhic beklemek istemiyorm. Artik hemen olsun istiyorm üzüluyorm bu 2.gidisim hala boyutuna 1-2 diyince korktum buyumicek mi acaba diye. Buyumesi icin yapabilecegim birsey var mi acaba. Yemem gereken birsey
Tabi ki buyur neden buyumesin 3 kere kurtaj oldum ben muanelere gittigimde gayet iyi gorunuyo ddi doktor kuttajdan sonra adetlerin duzeni biraz sasiyo oda 2. Adetnden sonra duzene giriyo kac ay oldu ben hala adetlerimde kucuk parcalar goruyorum rahim ne kadar islem gorurse o kadar yipraniyo o yuzden bence sadce fikrimi soluyorum sennle ayni duygulari yasayan biri olarak kendine biraz zaman ver emin ol bi sure sonra kendin daha saglkli oluyum da bi daha bu acilari yasamayim diyosunnormalde bende 19unda yumurtlamstm bu ay 17si oldu hala 1-2 mm dedi uzuldmbir kactane yumurta gorunuyor ama 5 gundur ayni boyutta sonradan buyur mu acaba 10 gune kdr falan yoksa bu ay yumurtlamaz miyim
cooook istiyorum olmasinii
umarim hemen olur. Cevremden birseyler var mi sorusunu duymaktan da sıkıldm. Piskolojm bozulcak vallaSeni cok iyi anliyorum benim 3 tane kaybim var her kurtajdan sonra ertsi hfta tekrar denicem diye agliyodum insann kendini toparlamasi cok zor oluyo heleki hissettikten ve o kalbinn sesini duyduktan sonra daha cok perisan oluyosun vucudunn kendini yeniden bi hamilelige hazirlayabilmesi icin ona biraz zaman ver cok degil sadece daha saglikli bi bebegin olmasi icin suan cok tehlikeli rahmin yeni yeni kendine geliyo adetlerin duzenlensin saglikli yumurtalarin olsun ki sagsalim kavusalim bebislerimize.. sabir bn 2 senedir sabrediyorum ki aralikta kurtaj oldum hala kendimi toparladigimi dusunmuyorum.ha ben istiyorum ama bakalim yumurtalarim rahmm hazir mi ha bi de bole dusun
Valla canm bozuluyo da her turlu soruyu da duyuyosun yani sana sole ornek verim wger benim gibi bi ortamda olsan napardin.bak simdi evlendim benden yaklasik bi ay once eltim evlendi 2 miz ayni zamanda hamile kaldik ben kaybettim onn oglu oldu 2 yasina gircek. Dier bi eltimle yakin zamanda ayni vakitlerde hamile kldik ben tekrar kaybettim onn kizi 1 yasinda.tekrar hamile kaldim. Benden sonra yeni evlenn bi eltim daha oldu oda hemen hamile kaldi ben kaybettim onn ogluda yeni kirkini cikardi.en basta bahsettigim eltim suan 2. Ciye hamile. Ve bu surec icerisinde yasadgimiz pskolojiyi hic anlatmiyorum esime yegenini sevdirmediler beni kiskanclokla itham ettiler.hadi bakalim simdi sana bana yoneltilen sorulari soluyorm.nie olmuyo dogsaydi 3 tane cocugun olurdu.kimsede bisey yok tek sende mi falan falan.... bole buyuk seylerden kalkip bak yine ayaktayim cok sukur ki bebegim oluyo ya olmasydi bi de bole dusunumarim hemen olur. Cevremden birseyler var mi sorusunu duymaktan da sıkıldm. Piskolojm bozulcak valla
O yuzdn kendi kendnn doktoru olcaksin disaradan gelenlere kulagini kapatip yoluna bakcaksin yoksa o bunu demis su sunu solemis hayat gecmez sende alt ust olursunumarim hemen olur. Cevremden birseyler var mi sorusunu duymaktan da sıkıldm. Piskolojm bozulcak valla
dogru canim benimde eltimin cocugu oldu. Cok sevindm onun adina mutlu oldm ama bende kendimi icten ice yiyorum onun oldu benim olmuyor diye. Cok seviyorm onun bebegini elimden gelen her yardimi da ediyorm ama bazen kiskanmiyor degilim yani :) kiskanmaktan kastm kotu anlamda degil aslinda hani benimde olsa biseyler alsam bende mutlu olsam istiyorm.eltimde bana piskolojk anlamda cok destek oluyor esimin aileside cok destek oluyor hicbiri bise demiyor olur yine uzulme diye soyluyorlar ama baskalari soyluyor iste halalarim teyzelerm falan. umutlarimz var iste dort gozle olmasini bekliyorz. Umarim seninde en kisa surede saglikli hayirli bir bebegin olur. :*Valla canm bozuluyo da her turlu soruyu da duyuyosun yani sana sole ornek verim wger benim gibi bi ortamda olsan napardin.bak simdi evlendim benden yaklasik bi ay once eltim evlendi 2 miz ayni zamanda hamile kaldik ben kaybettim onn oglu oldu 2 yasina gircek. Dier bi eltimle yakin zamanda ayni vakitlerde hamile kldik ben tekrar kaybettim onn kizi 1 yasinda.tekrar hamile kaldim. Benden sonra yeni evlenn bi eltim daha oldu oda hemen hamile kaldi ben kaybettim onn ogluda yeni kirkini cikardi.en basta bahsettigim eltim suan 2. Ciye hamile. Ve bu surec icerisinde yasadgimiz pskolojiyi hic anlatmiyorum esime yegenini sevdirmediler beni kiskanclokla itham ettiler.hadi bakalim simdi sana bana yoneltilen sorulari soluyorm.nie olmuyo dogsaydi 3 tane cocugun olurdu.kimsede bisey yok tek sende mi falan falan.... bole buyuk seylerden kalkip bak yine ayaktayim cok sukur ki bebegim oluyo ya olmasydi bi de bole dusun
Ya tabi kiskanmiyosun ama icten ice biseyler gidiyo iste anlam veremiyosun kendine.. rabbim buyuktur.bak ne guzel alilen yannda senn izin verdikce insanlar konusur elestirr yani pskolojimizn duzgun olmasi aslinda bizim bizim elimizde.sen kendini biliyosun ne yasadgnida o yuzden onumuzde guzel gunler var insallah saglikli omurleri olsun insallah. Amin cnm insallh rabbim tez zamanda kavusturur bizleeidogru canim benimde eltimin cocugu oldu. Cok sevindm onun adina mutlu oldm ama bende kendimi icten ice yiyorum onun oldu benim olmuyor diye. Cok seviyorm onun bebegini elimden gelen her yardimi da ediyorm ama bazen kiskanmiyor degilim yani :) kiskanmaktan kastm kotu anlamda degil aslinda hani benimde olsa biseyler alsam bende mutlu olsam istiyorm.eltimde bana piskolojk anlamda cok destek oluyor esimin aileside cok destek oluyor hicbiri bise demiyor olur yine uzulme diye soyluyorlar ama baskalari soyluyor iste halalarim teyzelerm falan. umutlarimz var iste dort gozle olmasini bekliyorz. Umarim seninde en kisa surede saglikli hayirli bir bebegin olur. :*
insallahhhh :) sabredelim bakalm sabrin sonu selamet demisler.Ya tabi kiskanmiyosun ama icten ice biseyler gidiyo iste anlam veremiyosun kendine.. rabbim buyuktur.bak ne guzel alilen yannda senn izin verdikce insanlar konusur elestirr yani pskolojimizn duzgun olmasi aslinda bizim bizim elimizde.sen kendini biliyosun ne yasadgnida o yuzden onumuzde guzel gunler var insallah saglikli omurleri olsun insallah. Amin cnm insallh rabbim tez zamanda kavusturur bizleei
Aynen. Insallah selamet olur bu kez ☺insallahhhh :) sabredelim bakalm sabrin sonu selamet demisler.