Düşük sonrası soğan kürü

Sancılar normal kendini yinede sıcak tut ve sağlıklı beslen
Umarim en kisa zamanda kendini toparlarsin geçmiş olsun bu arada
İnşallah zaten moralim sıfır sancılarda hiç çekilmiyor ilginiz için hepinize teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun canim
Benimde 5 aylik ikiz kaybim var benim dikiş yoktu o yüzden şaşırdım.
Rabbim yerini doldursun inşallah ❤
25 Cm, 450 gramdı bebeğim. Normal Doğumdu, rahim açılma yapmadı ve tersten geldi bebek. Yırtık oluştuğu için dikilmek zorunda kaldı.

Arkadaşlar merhaba bende boş gebelik geçirdim düşük yaptım yarın ikinci adetimi olacağım ve yumurtlama zamanını iyi değerlendirdik aslında ama olmadı yumurta günümde kahverengi lekelenmem oldu ve o günden beri kasık batması sancısı yaşıyorum yarın regl günüm ve yine kahverengi lekelenme var bunlar normal mi daha önce düşük yaşayanlar yada fikri olanlar yardımcı olursanız sevinirim

Düşük sonrası kanamam hala devam ediyor...21 oldu kürtaj olalı...soğan kürü başlayalı 3 gün oldu , kanamayı artırır mı soğan kürü?? Hala kanamam neden devam ediyor bilmiyorum. Dr ye gittim, rahim içi temiz dedi... kanaması bu kadar uzun süren var mı

Düşük değil ama erken Doğum yaşadım ben. 2 hafta kadar kanamam oldu ama azalarak bitti

Sancılar normal kendini yinede sıcak tut ve sağlıklı beslen
Umarim en kisa zamanda kendini toparlarsin geçmiş olsun bu arada
Düşük sonrası kanamam hala devam ediyor...21 oldu kürtaj olalı...soğan kürü başlayalı 3 gün oldu , kanamayı artırır mı soğan kürü?? Hala kanamam neden devam ediyor bilmiyorum. Dr ye gittim, rahim içi temiz dedi... kanaması bu kadar uzun süren var mı

Merhaba çok zaman geçmiş ama kürtaj sonrası ne kadar süre sonra bitti kanamanız bende kürtaj oldum ve bitmedi hala 15 gündür

Cnn mrb seninle aynı durumdayım düşük yaptım kanamam çok az leke şeklinde kalmış bugün sogan kuru yaptiktan sonra kanamam olmaya başladı napmak lazım bi
rakmalimiyim sogan kurunu yoksa iyi geldiği içinmi kanama oldu siz naptiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…