Düşük sonrası soğan kürü

Elcanki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2016
3.432
4.562
merhaba arkadaşlar,
Maalesef 5 haftalik gebeligim 2 gün önce kanama sonrası sonlandı. Şuan sadece leke şeklinde bir kanamam var. Bulaşık geliyor.. 2 gün hastanede yattım progeston verdiler çokça.. Duyduğum kadarıyla progeston biraktiktan sonra tekrar kanama başlayabilirmiş.. Diğer yandan doktorum rahmin her şeyi atmış, kan pıhtısı falan gözükmüyor tertemiz.. 1 x regl olmayi bekle sonra tekrar calismalara baslayabilirsiniz dedi..
Ve sorum şu ben sogan kürüne ne zaman başlamalıyım? Bugün bi bardak ictim, ters tepki eder mi?? Akintim biraz daha yogunlasti.. Temizler mi.. Yoksa birakayim tamamen kesildikten sonra mi iceyimm??
Tecrübelerinizi paylaşırsanız, yardımcı olursanız sevinirim..

Bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler..

Tam böyle bir konu açmayı düşünürken bu başlığı gördüm. Öncelikle çok geçmiş olsun. Allah kalbine göre versin. Ben de iki kez düşük yaptım. İlki kürtajla sonlandı, ikincisinde kendim düşürdüm. Özellikle ikinci düşükten sonra adetim hiç düzenli gelmedi. Düşüklerden sonra doktor rahim için temiz dedi ama bu kadar düzensizlik beni rahatsız ediyor. Böyle şeylere pek itibar etmezdim ama o kadar çok faydasını gören olmuş ki adetim bitince hemen deneyeceğim. Hem içini temizleyip adeti duzenliyormus hem de gebeliği kolaylaştırıyormus. İkisi de bana lazım. Artık hangisi tutarsa aradan uzun zaman geçmiş ama sen ne yaptın? Uyguladin mı?

kac aydor duzensiz adetin canim.bende ocakta dusuk yaptim.kanamadn 38 gun sonra adet oldum ve iki gun surdu yaa deli olcam.duzen muzen kalmadi.o saogan suyunu icmeye cesartmde yok.bir kez denedim zorla oda.bal tarcinida denemek istemiyorm.tarcinin zaten adet geciktirici ozelligi varmis.oluruna birakicam bi ay daha olmadi soganla basbasaym gene sanirim :))

Ben 2. dusugumu haziran ayında yaptım. İlk adetim o kadar uzun sürmedi ama sonrasında 15 günde bir adet gördüğüm de oldu ayda bir de. Kaç günde adet olduğum hakkında en ufak bir fikrim yok. Bal tarcin corekotu karışımını 2. hamileliğimin öncesinde denedim ama çok da düzenli değildi. Olumsuz bir etkisini görmedim. Soğan fikri her ne kadar itici olsa da bu adet düzensizliği ondan daha beter. Adetim biter bitmez ikinci gün Soğan kurune başlayacağım.

bende mecbur baslayayim ona bari.cok fayfali kokusuda olmasa cok iyi olurda mecbur icicez sifa niyetine

geçmiş olsun canım. Soğan suyu iyi bir kür gerçekten rahmi temizliyor. Düşügün ilk günü reglinin 1. günü oluyor. Soğan kürü reglin 7. Günü başlıyor.

Rabbim kolaylık versin canım ümidini hic yitirme benim annem 8 düşük 7 yıl sonra beni kucağına almıŞ bekarken doktora gittiğimde cocugum olması imkansız olduğunu soylediler esimle nişanlıyım.cok ünlü doktora gittik oda aynısını dedi esim Bos ver filan dedi bırakmadı beni mayısta evlendim temmuz oldu regl olmadım hic aklımda yok gorumcem test almış denedik pozitif inanmadım hemen kan testi ardından yine inanamadım kadın doğumcu şimdi benim mucizem 10 aylik bir cadı

geçmiş olsun canım. Soğan suyu iyi bir kür gerçekten rahmi temizliyor. Düşügün ilk günü reglinin 1. günü oluyor. Soğan kürü reglin 7. Günü başlıyor.
Yarın 7. Günüm düşükte.. soğan kürüne baslamalımıyım? Hala az da olsa kanamam oluyor

Merhabalar konu bayağı olmuş açılalı ama yine de yazmak istedim bende 22 temmuzda hastanede düşük yaptım şuan adet sancısı gibi sancılarım oluyor kanamam az pıhtı atıyorum hala sormakta istediğim düşüklerde bu sancılar normal mi? 8+2 hamileydim bu arada..

Ben de benzer tarihlerde erken Doğum yaptım 5 aylıkken. Ara ara regl gibi kasık ağrım oluyor, doktor normal dedi ve ağrı kesici verdi ihtiyaç durumunda diye . 15 güne kadar kanamalar azalarak bitiyormuş, benim baya azaldı kaldı ki dikişlerim var bir de. Sizin çok yeniymiş benimkine göre ama normal bence

Geçmiş olsun çok zor bi durum patolojiden sonuç bekliyoruz hakkımızdan hayırlısı

Geçmiş olsun çok zor bi durum patolojiden sonuç bekliyoruz hakkımızdan hayırlısı

Hepimize geçmiş olsun ne diyelim
Elden bir şey gelmiyor. Bir yandan hayata devam etmek zorunda olmak bir yandan insanın içi yas tutuyor.

Ay mesajı görünce bir an Yen'i açıldı sandım ödüm koptu.elcanki bize haber vermeden hamile kalmış da düşük yapmış diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…