merhabalar ben korunmayı bıraktıktan sonra hemen hamile kaldım. 4 ay önce düşük yaptım düşükten sonra parca kaldığını soylediler ve kürtaj olmak zorunda kaldım. kürtajdan sonra hep bir kanamam var bir türlü bitmiyor adet oluyurum bitecek diyorum tekrardan baslıyor leke leke yada akıntı seklinde tekrardan doktoruma gittim acaba bir sorun var mı diye gayet iyiyisin rahim iyi durumda toparlımış kendini dedi hormonlarını düzenleyecek bir ilaç vericem onu kullan duphaston verdi kullandım bu sefer cok fazla gelmeye basladı adetim o ay düzeldi 1 ay boyunca leke akıntı kanama hiç bişey kalmadı sonra bu sefer de 1 hafta gecikti. geciktikten sonraki o 1 hafta boyunca tekrardan leke ve akıntı seklinde geldi sonra adet oldum bu adetim cok duzensiz oldu gece geliyor sabah gündüz kesiliyor hala da sürüyor nerdeyse 20 gune yakındır adet kanama oluyorum artık bu benim psikolojimi de etkiliyor bu hafta farklı bir doktora gidicem bakalım bu sefer sorun neymiş düşük ve kürtajdan sonra kanaması 3 4 devam eden oldu mu
Son düzenleme: