• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük sonrası parça kalması

Ahsen Ecmel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2025
4
0
1
38
Hanımlar .9 haftalık düşük gerçekleşti .Kalan parçaları ilaçla atması beklendi(kürtaj olamk istemediğinden ilaç yöntemini seçtim ) ama atılmadı biraz daha parça kaldı .Doktor ateş ,kusma ,koku gibi belirtiler olursa bekleme hastaneye gel dedi.12 gün sonra kanamam bitti.Vucudumda bir problem yok.Adet döneminde kalan parça atılır mı ? Evde düşük süresi ne kadar ?Kürtajsiz evde düşük yapan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi ?

Bende düşük yaptım ilac la kürtaj olmak istememiştim kanama adet kanamasi gibi bi hafta sürdü bende ilk iki gün tek parçalı geldi sonra bisey gelmedi kontrole gittiğimde rahim temizlenmisti doktor önceden söylemişti eğer parça kalırsa kürtaj yapılır diye eğer parça kalmışsa kürtaj ederler rahmine zarar vermesin diye tabi onu doktorun daha iyi bilir eğer çok kalmamışsa adet yoluyla da atılabilir tekrardan doktora gitsen daha iyi olur

Bende düşük yaptım ilac la kürtaj olmak istememiştim kanama adet kanamasi gibi bi hafta sürdü bende ilk iki gün tek parçalı geldi sonra bisey gelmedi kontrole gittiğimde rahim temizlenmisti doktor önceden söylemişti eğer parça kalırsa kürtaj yapılır diye eğer parça kalmışsa kürtaj ederler rahmine zarar vermesin diye tabi onu doktorun daha iyi bilir eğer çok kalmamışsa adet yoluyla da atılabilir tekrardan doktora gitsen daha iyi olur
Teşekkürler tecrübenizi paylastiginiz için

Canım bende aynı durumdayım bebeğimin kalbi durmuş 7 haftalıkken ama ben kürtaj oldum on beş önce, muayeneye gittiğimde parça var dedi rahim kasılma ilacı verdi onunlada yarısı düşmüş ama hala parça var dedi adetini bekleyelim dedi ama adetim iki hafta sonra gelirmiş anlamadım ordaki parça rahmime zarar verirmi vermezmi

Çok geçmiş olsun .Rabbim şifa versin .Demekki enfeksiyon tehlikesi yok ve kalan parça adet ile atilabilir .Tecrübenizi benimle paylastiginiz için çok teşekkür ederim

Canım bende aynı durumdayım bebeğimin kalbi durmuş 7 haftalıkken ama ben kürtaj oldum on beş önce, muayeneye gittiğimde parça var dedi rahim kasılma ilacı verdi onunlada yarısı düşmüş ama hala parça var dedi adetini bekleyelim dedi ama adetim iki hafta sonra gelirmiş anlamadım ordaki parça rahmime zarar verirmi vermezmi
Çok geçmiş olsun .Rabbim şifa versin.Enfeksiyon riskiniz yok ve adet ile atilabilir o zaman kalan parça .Tecrübenizi benimle paylastiginiz için çok teşekkür ederim.

Back