Düşük Sonrası İlk adet kanamasında yaşananlar...

ozlmalpr84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
642
4
66
İstanbul
10 eylül de Düşük sebebiyle kürtaj oldum. 7 ekim'de de adet oldum.iki gün öncesinde şiddetli bel ağrım başladı adet oldum bel ağrım hala devam etmekte.normal adetlerdeki gibide değil; kanama az rengi parlak ve küçük parçalar halinde.bunlar hoşuma gitmedi. normalde adetlerim ağrıl olmazdı.özellikle bel ağrımın geçmemesi bana düşük yaptığım geceyi hatırlatıyor ve canım sıkılıyor:(

Sizlerin düşük sonrası ilk adeti nasıl oldu?

10 eylül de Düşük sebebiyle kürtaj oldum. 7 ekim'de de adet oldum.iki gün öncesinde şiddetli bel ağrım başladı adet oldum bel ağrım hala devam etmekte.normal adetlerdeki gibide değil; kanama az rengi parlak ve küçük parçalar halinde.bunlar hoşuma gitmedi. normalde adetlerim ağrıl olmazdı.özellikle bel ağrımın geçmemesi bana düşük yaptığım geceyi hatırlatıyor ve canım sıkılıyor:(

Sizlerin düşük sonrası ilk adeti nasıl oldu?

bende 5 eylulde düşük yaptım ama kürtaj olmadım kürtaj için sabah 8 de bişey yemeden gel demişlerdı o gun uyuya kalıp gidemedım akşama dogru şiddetli agrı başladı hastaneye gidip ultrasona bakmak icin iç çamaşırımı çıkarttıgımda kocaman et parçası vardı aklımı oynatdım sonra içimde parça kalmadıgına emin olmak için baktılar kürtaj olmama gerek kalmamış... ve 32 gün sonra 7 ekimde yani dün adet oldum benim adtım zaten hep sancılı oluyodu yine şiddetli sancılı oldu ağrı kesıcı aldım ve kanamam çok geliyor. normalde düşükten sonra daha az olması normalmış çünkü zaten düşükte çok kan kaybediliyormuş. ama bende küçük parçalar yok. senin ilk hamileliginmiydi? bir daha hamile kalmak için ne kadar beklemeyı düşünüyorsun?

evet ilk hamileliğimdi.ben kurtajdan sonra birdaha dr a gitmedim, gidemedim. adet sonrası gidip konuşmayı düşünüyorum.ve kendi verdiğim kararlada 6 ay korunmayı düşünüyorum. 2.gün olmasına rağmen hala ağrım var ve çok gerginim. sen hemen istiyormusun bebek?

ben de kürtaj sonrası ilk adetimi oldum.ama pek bi farkı yoktu diğerlerinden.benim doktor 3 ay verdi korunma süresi ama buradan anladığım kadarıyla bazı doktorlar sadece 1 ay yeter diyorlarmış.ne yapayım sizce....çok istiyorum ....gidenin yeri hemen dolsun istiyorum...bir yandan da korkuyorum beklemediğim için sorun yaşamaktan....

bekleme süresi kişiden kişiye değişiyor.rahmin durumuna göre ama bana 1 ay da dese şuan istemiyorum Allah bilir tabide.hala etkisinden çıkamadım.bidaha hamile kalırsam kimseyede sölemeyeceğim.insanlar hala "bebek nasıl" diye soruyorlar ya eriyorum...

evet ilk hamileliğimdi.ben kurtajdan sonra birdaha dr a gitmedim, gidemedim. adet sonrası gidip konuşmayı düşünüyorum.ve kendi verdiğim kararlada 6 ay korunmayı düşünüyorum. 2.gün olmasına rağmen hala ağrım var ve çok gerginim. sen hemen istiyormusun bebek?

benimde 2. günün belim ve kasıklarım çok ağriyor aşırı sinirliyim sevdiklerimi kırıyorum hi düşünmeden, ben hemen istiyorum doktor 1 ay korun dedi ama ben korunmadım düşükten hemen sonra tekrar denedım ama maalesef olmadı. gerçekten çok ağır bişey bende tam çıkamadım o psikolojıdan yeniden hamile kalana kadarda çikamıycam gibime geliyor...

ben de kürtaj sonrası ilk adetimi oldum.ama pek bi farkı yoktu diğerlerinden.benim doktor 3 ay verdi korunma süresi ama buradan anladığım kadarıyla bazı doktorlar sadece 1 ay yeter diyorlarmış.ne yapayım sizce....çok istiyorum ....gidenin yeri hemen dolsun istiyorum...bir yandan da korkuyorum beklemediğim için sorun yaşamaktan....

kürtajda 3 ay veriyorlarmış benimki kendılıgınden düştüğü için 1 ay dedı ama ben onu bile beklemedım ama olmadı inşallah bu aydan yine deniycez gerçekten çok zor özeliikle dişarida bebeklerı veya karnı burnunda hamileleri gördüğümde çok kötü oluyorum...

Geçmiş olsun,ağustosun son günleri düşük yaptım ben de 8 haftalıkken
Adetim 34 gün sonra geldi,diğer adetlerim gibi ilk bikaç gün ağrılı ve kanama yoğun oldu.
Tek fark biraz büyük bi parça düştü,düşerken hissettim hatta.
Onun dışında bi değişiklik yok.Sonuçta rahim bi değişiklik yaşıyo adetinin farklı gelmesi normal olabilir.
Çok kanaman olması tehlikeli olurdu.

Ben bu adet bitince doktora gidicem,beklemene gerek yok derse yine hamile kalmak istiyorum.Beklemek üzüyo beni.
Bebeğim dursaydı şimdi cinsiyetini bile öğrenmiştik :43:
Bu üzüntümün tek çaresi yine bebek

benimde 2. günün belim ve kasıklarım çok ağriyor aşırı sinirliyim sevdiklerimi kırıyorum hi düşünmeden, ben hemen istiyorum doktor 1 ay korun dedi ama ben korunmadım düşükten hemen sonra tekrar denedım ama maalesef olmadı. gerçekten çok ağır bişey bende tam çıkamadım o psikolojıdan yeniden hamile kalana kadarda çikamıycam gibime geliyor...

bende çok sinirliyim ve kırıcıyım eşimi yedim bititrdim :(

Geçmiş olsun,ağustosun son günleri düşük yaptım ben de 8 haftalıkken
Adetim 34 gün sonra geldi,diğer adetlerim gibi ilk bikaç gün ağrılı ve kanama yoğun oldu.
Tek fark biraz büyük bi parça düştü,düşerken hissettim hatta.
Onun dışında bi değişiklik yok.Sonuçta rahim bi değişiklik yaşıyo adetinin farklı gelmesi normal olabilir.
Çok kanaman olması tehlikeli olurdu.

Ben bu adet bitince doktora gidicem,beklemene gerek yok derse yine hamile kalmak istiyorum.Beklemek üzüyo beni.
Bebeğim dursaydı şimdi cinsiyetini bile öğrenmiştik :43:
Bu üzüntümün tek çaresi yine bebek

"cinsiyetini öğrenmiştik" dedin ya içim acıdı gözlerim doldu yine.bizde kurban bayramında öğrenecektik.

buarada belim hala çok kötü ağryor işyerinde de yoğunum oda tetikledi sanırım.adetimin 3.günü canımı sıkıyor bu durum.

"cinsiyetini öğrenmiştik" dedin ya içim acıdı gözlerim doldu yine.bizde kurban bayramında öğrenecektik.

Çok zormuş canım yaa bazen çok dayanılmaz bi hal alıyo bu durum
Bazen umutlanıyorum ama diyorum ya şimdi hayatımız bi başka olabilirdi,ama kısmet işte
Benimle aynı zaman hamile olanların karnı çıkmaya başladı ama ben şu an adetliyim :5:

oyy canım kıyamam,dediğin gibi bende bazen umutlanıyorum bazen tutamıyorum kendimi ağlıyorum diplere iniyorum.eniyisi cennetteki meleklerimizi düşünmek.birde birbirimize destek olmak:)bizi bizden başka kimse anlamaz...

ben 10 ağustosta cennete uğurladım meleğimii, canım oğlumu. içimdeki sızısı geçmek bilmiyor. hayat illaki devam ediyor. 17 haftalıktı oğlum. normal doğum yaptım. üstüne kürtaj oldum. 3 ay mühlet verdiler. ama zaten ben birdaha çocuğum olur ümidimi kaybetmek üzereyim. artık oluruna bıraktım. rabbim bilir. bize iki kişilik bir hayat takdir ettiyse onu yaşayacağım artık. hala hamilelik nasıl gidiyor diyenler var. ultrasyondaki hareketleri, heycanla dr. gidişlerim. ve korkularım. daha dün gibi. rabbim yardımcımız olsun. bunları unutturacak başka acılar yaşatmasın. diyecek başka bişey yok.

ben 10 ağustosta cennete uğurladım meleğimii, canım oğlumu. içimdeki sızısı geçmek bilmiyor. hayat illaki devam ediyor. 17 haftalıktı oğlum. normal doğum yaptım. üstüne kürtaj oldum. 3 ay mühlet verdiler. ama zaten ben birdaha çocuğum olur ümidimi kaybetmek üzereyim. artık oluruna bıraktım. rabbim bilir. bize iki kişilik bir hayat takdir ettiyse onu yaşayacağım artık. hala hamilelik nasıl gidiyor diyenler var. ultrasyondaki hareketleri, heycanla dr. gidişlerim. ve korkularım. daha dün gibi. rabbim yardımcımız olsun. bunları unutturacak başka acılar yaşatmasın. diyecek başka bişey yok.

cok geçmiş olsun sizinki çok daha acı, Allah kaldıramayacağımız yükler vermesin bize.benim 8 haftalık olmasına rağmen birçok kişi duymuştu mesleğim gereği,hemşireyjim,banada hala hatta daha bugün "sen otur hamiş,yorma kendini bebek nasıl" diyorlar ya dünya başıma iniyor.bazılarıda soracak diye konuşmadan geçiyorum..canım cok acıyor.10 eylülde kürete edildim, bugün 1 ay oldu bunları bile hesaplıyorum unutamıyorum,yaşamayan kimse beni anlayamaz ki...

bekleme süresi kişiden kişiye değişiyor.rahmin durumuna göre ama bana 1 ay da dese şuan istemiyorum Allah bilir tabide.hala etkisinden çıkamadım.bidaha hamile kalırsam kimseyede sölemeyeceğim.insanlar hala "bebek nasıl" diye soruyorlar ya eriyorum...

ben de 13 eylülde kürtaj oldum adetim ağrısız ama kanamam çok oldu.ben de bir dahaki sefere kimseye söylemeyeceğim insanlar sordukça acın tazeleniyor

Hanımlar üç ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım :( sonrasında doktor kontrollerim temiz cıktı,ilk adetimi de 40 gün sonra oldum. 26ocakta ikinci adetimi oldum,bugün 8şubat hLa geçmedi. Ve zaman zaman cok yogun geliyor,lavabodan cıkamıyorum. Bu durum kürtajla mı ilgilidir? Etrafımdakiler düşük yapmış olabiliceğimi söylüyorlar ihtimal bile vermek istemiyorum :(

Benim de kürtaj sonrası ilk adetim çok yoğun geliyor ve miktar olarak fazla.normal mi acaba?

Hanımlar üç ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım :KK43: sonrasında doktor kontrollerim temiz cıktı,ilk adetimi de 40 gün sonra oldum. 26ocakta ikinci adetimi oldum,bugün 8şubat hLa geçmedi. Ve zaman zaman cok yogun geliyor,lavabodan cıkamıyorum. Bu durum kürtajla mı ilgilidir? Etrafımdakiler düşük yapmış olabiliceğimi söylüyorlar ihtimal bile vermek istemiyorum :KK43:
Benim de kürtaj sonrası ilk adetim çok yoğun geliyor ve miktar olarak fazla.normal mi acaba?

Bende kurtaj oldum bebek gelismedigi icin ilk adeti 6 hafta sonra oldum hic bir adetim benzemiyor. Buyuk kan pihtilari geliyor. Normalde 6 gun suren adetim 8.gunde pihtilarla devam ediyor. Rahim buyuk bir olay atlatti sonucta umarim ondandir diye dusnuyorum. Doktorumu aradim ama sormayi unutmusum adet olduysan yeterli demisti telde duzene girmis. Hayirlisi allahtan

Back
X