Düşük Sonrası İlk adet kanamasında yaşananlar...

Bende kurtaj oldum bebek gelismedigi icin ilk adeti 6 hafta sonra oldum hic bir adetim benzemiyor. Buyuk kan pihtilari geliyor. Normalde 6 gun suren adetim 8.gunde pihtilarla devam ediyor. Rahim buyuk bir olay atlatti sonucta umarim ondandir diye dusnuyorum. Doktorumu aradim ama sormayi unutmusum adet olduysan yeterli demisti telde duzene girmis. Hayirlisi allahtan
Aynen öyle.dr az olursa sıkıntı normal ve fazlasıysa gecikmelere bağlıdır dedi.ben 29 ocakta kürtaj
27 şubat 1.adet
14 nisan 2.adet
Bat da mayıs sonu gözÜküyor.bakalım artuk:)

Slm kızlar hepinize geçmiş olsun allahım inşallah sabır versin bende sizin yazdığınız herşeyi okudum hep aynı duygular içindeyiz hep aynı şeyleri düşünüyoruz davranışlar bile aynı çok kırıcı oluyorum farkındayım ve çokta alingan im kimse anlamıyor çoğu biliyor duyuyorda sormuyor ve çoğuda zaten hic anlamiyor ne yaşadığını. Neyse ama zamanla anlatıyorum işte bu ayın 11.de oldum bende kurtaj 12 haftada bebeğim buyumemis karnimda ve kalbi durmuş kurtaj ettiler memelgim cennete... İnşallah hepimiz yavrularmizi gorururz. Bende ilk adetime bekliyorum 2 hafta oldu kurtaj olalı hayırlısı bakalım ama çok sabırlı ve güçlü olmalıyız kızlar ve kimseye güvenmeyin dost dediklerim kötü günümde yanımda olmadılar gerçek dost kim onu öğrendim ben bunlar bize hep imtihan allahım büyük acılar yaşatmasın kimseye inşallah herşey güzel olucak

Merhaba bende 7 ayda 2 defa düşük yaşadım ilkine kürtaj gerekti kanamam geldi az az 1 aya yakın sonra adet oldum ikinci düştüğümde kanama ile geldi 5 gün adet gibi oldum sonra ikinci ay düzenli geldi adetim yine

Merhaba kızlar ben 3 haziranda düşük yaptım kürtaj olmadım şuan 2 temmuzda adet oldum iki sefer parça geldi sizce bu normalmi?
Bu şekilde olan varmı?

İyi geceler kızlar bnde 23 haziranda kürtaj oldum muayene için doktoruma gittiğimde adetin yakın demişti ve bende 1 ağustos çarşamba günü oldum yani damla şeklinde az kan geldi o günden sonraki günlerde ise hep kahverengi akıntı oldu ve halada öle şuan sizce nedir sebebi sizdede öyle bisey olmuş muydu korunuyk biz hamile olma olasılığım varmı bilmiyorum üstüne görme dye çıkıyor hep araştırdığım da Rabbim bidha kmseye bi acıyı göstermesin hayırlısıni versin inşAllah :anneadayı::KK46:

İyi geceler kızlar bnde 23 haziranda kürtaj oldum muayene için doktoruma gittiğimde adetin yakın demişti ve bende 1 ağustos çarşamba günü oldum yani damla şeklinde az kan geldi o günden sonraki günlerde ise hep kahverengi akıntı oldu ve halada öle şuan sizce nedir sebebi sizdede öyle bisey olmuş muydu korunuyk biz hamile olma olasılığım varmı bilmiyorum üstüne görme dye çıkıyor hep araştırdığım da Rabbim bidha kmseye bi acıyı göstermesin hayırlısıni versin inşAllah :anneadayı::KK46:

geçmiş olsun canım aynen Allah nasip ederse önüne kimse duramaz.

Selam arkadaşlar buraya yazmak istedim umarım beni cevaplayan olur kurt andan sonra 40. Gün ilk adetim geldi 6 gün süren adetim 6 günde bitti ama 1 gün sonra tekrar kahverengi lekelnmler başladı ve bitmiyor hala ve 11.gun oldu devam ediyor yarın doktora gideceğim umarım kist vb yoktur korkuyorummm

10 eylül de Düşük sebebiyle kürtaj oldum. 7 ekim'de de adet oldum.iki gün öncesinde şiddetli bel ağrım başladı adet oldum bel ağrım hala devam etmekte.normal adetlerdeki gibide değil; kanama az rengi parlak ve küçük parçalar halinde.bunlar hoşuma gitmedi. normalde adetlerim ağrıl olmazdı.özellikle bel ağrımın geçmemesi bana düşük yaptığım geceyi hatırlatıyor ve canım sıkılıyor:KK43:

Sizlerin düşük sonrası ilk adeti nasıl oldu?
Canm merhaba korkana gerwk yok vende 7 aralıkta düşük yaptm kendiliginden düştü kurtaja gerek kalmadan 7 gün sürdü sonra2 gün oncw adet oldum cok ağrılı yani 20 gün sonra adet oldum ben

Back
X