Düşük Sonrası Hamilelik

zeynepbeder

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2018
9
10
1
İstanbul
Geçen 8 ay evvel düşük yaptım 6 haftalık iken ama kalp atışı hiç duyulmadı. Gelişme geriliği dendi ve sonra da düşebilir kendiliğinden bekle dediler ve öylece düşük yapmış oldum. Şimdi adetim gecikince baktım ve doktora da gittim hamilesin dediler ama keseyi göremediler. Zannımca 4+4 idim. Kasık ağrım, karın ağrım var ve kese de görünmeyince acaba yine mi öyle olacak diye korkuyorum. Nasıl anlaşılır, ne yapılır acaba, doktora da gitmedim endişe ettiğim için. Biraz süre geçsin, haftaya gideyim, net olsun dedim.

Hiç endişe edip aklına olumsuz şeyler getirme bende bi düşük yaşadım 4 ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür ve ilk randevumda seninki gibi yeniydi henüz doktorum göremeyiz şuan yeni ama bakalım yine de demişti ve göremedik 5+3 de keseyi ve sonrasında da kalp atışını gördük çok şükür. Benimde kasık ve karın ağrım oluyordu hatta sürekli içimde korku acaba aynı şeyi yaşar mıyım diye doktorum bu iyi bişey dedi büyüdükçe rahimde kasılmalar oluyormuş yani kanama Vs olmadığı sürece ağrılar olabilir hiç endişe etme iyi şeyler düşün iyi olsun inşallah

ben de düşüğün arkasından tekrar hamile kalmıştım canım
henüz kese için erken telaş etme

geçenkinde kese vardı ama kalp atışı hiç duymadık. bebek de kendiliğinden düştü sonra. ondan sanki hep tersine gidecek geliyor gibi işler. 9 ay çok uzun zaman, sanki illa bir aksilik olur gibi hissediyorum.

Kizlar merhaba. Bende 10 gün önce düşük yaptım. 6.haftalıktı ve üçüzlerdi. Kürtaj olmadan kendiliğinden düştüler. Bugünde doktor kontrolümde hiçbir problem görünmediğini rahmin ve yumurtaliklarin durumunun iyi olduğu söylendi. Ilk adetini gör ondan sonra korunmadan ilişkiye girebilirsin dedi. Ben de rahim madem temiz herşey yolunda acaba diyorum şimdi korunmadan ilişkiye girsem mi. Adeti beklemeden. Tüm kanallar açıkken tutma şansı daha yüksekmiş. Sizce neyapmaliyim

Kizlar merhaba. Bende 10 gün önce düşük yaptım. 6.haftalıktı ve üçüzlerdi. Kürtaj olmadan kendiliğinden düştüler. Bugünde doktor kontrolümde hiçbir problem görünmediğini rahmin ve yumurtaliklarin durumunun iyi olduğu söylendi. Ilk adetini gör ondan sonra korunmadan ilişkiye girebilirsin dedi. Ben de rahim madem temiz herşey yolunda acaba diyorum şimdi korunmadan ilişkiye girsem mi. Adeti beklemeden. Tüm kanallar açıkken tutma şansı daha yüksekmiş. Sizce neyapmaliyim

Bana da doktorum bir adet bekle rahim kendini toplasın demişti ben de bir adet bekledim sonra konrunmadık sen bilirsin ama beklemekte yarar var sonuçta rahim de yorgun oluyor en azından bi kere de olsa regl kanamasından sonra kendini yenilemiş olur

Bana da doktorum bir adet bekle rahim kendini toplasın demişti ben de bir adet bekledim sonra konrunmadık sen bilirsin ama beklemekte yarar var sonuçta rahim de yorgun oluyor en azından bi kere de olsa regl kanamasından sonra kendini yenilemiş olur

Herkes boyle soyledi sanirim beklemekte fayda var dedigin gibi . Peki hamile kalabildin mi ilk adetten sonra

Herkes boyle soyledi sanirim beklemekte fayda var dedigin gibi . Peki hamile kalabildin mi ilk adetten sonra

Yok ilk adette kalamadım düşükten itibaren 4. Ayda hamile kaldım çok şükür inşallah senin de gönlüne göre olur Rabbim tez zamanda hayırlısı ile doldursun kucağını özellikle düşükten sonra bebek hasreti daha fazla oluyor yani bende öyleydi

Amiinn canim insallah. Evet bende de öyle korkuyorum geç olur diye çünkü çok istiyorum.

Anladım canım o zaman sana bi öneride bulunmak isterim öncelikle kısmet tabi ki ama ben yumurtlama takvimine çok dikkat ederdim ama sonra burda ovulasyon testini keşfettim onu aldım ve testleri kullanınca anladım ki meğer geç yumurtlama oluyormuş bende o ay takvimi değil de ovulasyon testini dikkate aldım yumurtlama gününe göre ilişki oldu çok şükür Rabbim o ay vesile kıldı ve nasip etti çok istiyorum diyorsan testleri deneyip yumurtlama gününü tespit edip şansı yükseltebilirsin :)

Anladım canım o zaman sana bi öneride bulunmak isterim öncelikle kısmet tabi ki ama ben yumurtlama takvimine çok dikkat ederdim ama sonra burda ovulasyon testini keşfettim onu aldım ve testleri kullanınca anladım ki meğer geç yumurtlama oluyormuş bende o ay takvimi değil de ovulasyon testini dikkate aldım yumurtlama gününe göre ilişki oldu çok şükür Rabbim o ay vesile kıldı ve nasip etti çok istiyorum diyorsan testleri deneyip yumurtlama gününü tespit edip şansı yükseltebilirsin :)

Ovulasyon testini cok duydum ama hic almak gelmemisti icimden. Ozaman hemen arastirip alayim canim cok tesekkur ederim insallah bende gecikmeden gebe kalabilirim:)

Merhaba arkadaşlar ben de 3 gün önce 6 haftalık kahverengi leke ile başlayıp kanamayla devam edip düşük ile derleyen ve doktor parça kalmış kürtaj olman gerek diyerek sonuçlanan bi hazin son yaşadım pazartesi günü doktor kontrolü var sonrasında ne önerirsiniz neler yapmalıyız ki yeniden hamile kalmak için

Merhaba arkadaşlar ben de 3 gün önce 6 haftalık kahverengi leke ile başlayıp kanamayla devam edip düşük ile derleyen ve doktor parça kalmış kürtaj olman gerek diyerek sonuçlanan bi hazin son yaşadım pazartesi günü doktor kontrolü var sonrasında ne önerirsiniz neler yapmalıyız ki yeniden hamile kalmak için

düşük sonrası oldu mu bir geliş me?

Back
X