- Konu Sahibi prenses_0610
-
Merhaba kızlar cuma günü tekrar doktora gittim.. Rahim duvarı çok kalındı benim incelmesse kürtaj olacaktım ama çok şükür incelmiş... Benim bebeğim 6 haftalıktı kendiliğinden düştü.. Ne kadar korunmam gerektiğini sordum.. 1 adet geçir en az dedi... Korunmazsam düşük riski dahada artarmış =( Bende korunmak istemiyorum hemen hamile kalmak istiyorum ama riske atmakta istemiyorum.. Mecbur 1 ay bekliyicem...
canım benimde 4 haftalık 3gün önce kanamayla düşük yaptım hcg değerim düştü sende ne kadar kanama olmuştu? bide regli tarihin değiştimi?
Ben 7+3gunlkken bebegimin kalbi durdugu icin 11 nisanda genel anestezi ile kurtaj oldum . kurtajdan sonra kan geldi yarim saat sonra kesildi simdi akintinmda kahve rengi izler var. Bu nnormal mi
Ben 7+3gunlkken bebegimin kalbi durdugu icin 11 nisanda genel anestezi ile kurtaj oldum . kurtajdan sonra kan geldi yarim saat sonra kesildi simdi akintinmda kahve rengi izler var. Bu nnormal mi
4,5 haftalıktı dusukyaptım..rahım kendını hemn topladı hatta yumurtam 19 mm ıken catlatma ıgnsı oldum beklemedıym 12 mayısa kaadar adet olmassam test yapcm..
11 nısanda dusuk yapptım..10 mart son adet tarıhım aca ne zaman adet olcam bılemıyorum.normalde 25 gunde bır adet oluorm...ama sanırım catlatma ıgnesınden 12 gun sonra gebelık varsa zaten tespit ediliyr...
allah yardımcımız olsun..(
Canım çok geçmiş olsun,pıhtılaşmayı anlamak için yapılan testlerin adlarını yazabilir misin,hangisiyle anlaşıldı,benimde 2 düşüğüm var inşallah meleklerimize kavuşuruz sağlık ve sıhhatle...
Ocakta düşük yaşadım.marta regl az oldugu için dr gittim kist çıktı ilaç kullandım nisan 1 de adetim normal oldu cok şükür gitti kist..şimdi sorun şu bu ay adetim 1 mayısta mı olmalı yoksa kist öncesi olduğu gibi 7 mayıs mı olmalı.35 gün oldu bişey yok umut edip 2 gün önce kan vrdim 1.2 cıktı negatif ama hala adet yok ne düşünmeliyim bilemedim yine mi kist acaba..
Canim bak kan degerin yukselmeye baslamis 2 gun sonra tekrarla kesin hamile degilsen 0.1 cikiyor bence hamile olabilirsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
4,5 haftalıktı dusukyaptım..rahım kendını hemn topladı hatta yumurtam 19 mm ıken catlatma ıgnsı oldum beklemedıym 12 mayısa kaadar adet olmassam test yapcm..
11 nısanda dusuk yapptım..10 mart son adet tarıhım aca ne zaman adet olcam bılemıyorum.normalde 25 gunde bır adet oluorm...ama sanırım catlatma ıgnesınden 12 gun sonra gebelık varsa zaten tespit ediliyr...
allah yardımcımız olsun..(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?