Düşük Sonrası Hamile kalanlar ne kadar beklediniz ?

butterfly87_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
11
3
Kızlar kısa süre önce 5 haftalıkken kendiliğinden düşüğüm gerçekleşti. Kromozomal bir durummuş sağlıklı embriyo değilmiş. Doktorum 3 ay denemenizi önermiyoruz dedi. Fakat ben beklemek istemiyorum 11. ayımda olmuştu zaten yaş da 31 .Doktorlar ikiye ayrılmış genel olarak sanırım 3 ay bekleyin diyen var bir adet bekleyin diyen var. Beklemeden hamile kalanlar var mı. Bekleyenlerse hemen kalabildi mi paylaşırsanız çok sevinirim seviyorum sizleri.

Benim de bebeğim 14.08.2018 6 haftalık kendiliğinden düştü doktor beklemene gerek yok,kanaman bitince yeniden Bebek denemesine başlayabilirsin dedi,

Benim de bebeğim 14.08.2018 6 haftalık kendiliğinden düştü doktor beklemene gerek yok,kanaman bitince yeniden Bebek denemesine başlayabilirsin dedi,
Düşük kanamasından sonra bir adet bekleyip deneyim diyordum ben de. Sana düşük kanmasından sonra mı dene dedi Canım drun. Yumurtlamayı ona göre mi hesaplıcaksın.

Düşük kanamasından sonra bir adet bekleyip deneyim diyordum ben de. Sana düşük kanmasından sonra mı dene dedi Canım drun. Yumurtlamayı ona göre mi hesaplıcaksın.
Ultrason böa

Kanama bitince başlayın dedi,Spontan düşük içinde hiçbir şey kalmamış dedi,ilk düşük ama her ihtimale kromozom testi ve trombofoli panel testleri yaptırdık sonuçlar geç çıkıyormuş,özelde biraz pahalı ama Zeynep kamil anacak 3 düşük sonradan anne ve babaya test yapıyor diye özelde yaptırdık,Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

İnşallah güzel haberlerini bekliyorum,dua her kapıyı açar bebeğin kesesi vardı beta hcg 3700 dü ,kimyasal değilmiş
Öyle canim hayirlisiyla insallah rabbim isteyen herkesin kucagini bos birakmasin.yok seninki kimyasal olamaz kese görünmüstür ben dusuk yapiyorum diye doktora gittihimde kese bile görünmedi 5 haftalikti ve hcg düzgün ilerlememisti.insallah cok beklemeyiz.30 yasindayim bende telaslanmaya baslicam cunku artik

Sen bana göre gençsin 36 yaşındayım geç evlilik vs süreç bizi bu güne getirdi,Allah'ın izni olmadan bir yaprak dahi düşmez,EN AM suresi 59.ayet

Yalnız bu ara ver-verme hastanın durumuna göre söylenen birşey yani siz kafanıza göre yapamazsınız. Ablama da 6 ay ara ver dediler demekki herkesin bünyesi farklı.

Yalnız bu ara ver-verme hastanın durumuna göre söylenen birşey yani siz kafanıza göre yapamazsınız. Ablama da 6 ay ara ver dediler demekki herkesin bünyesi farklı.
evet 10haftadan önceki düşükler için konuşuyoruz . 10 hafta sonrası farklı değerlendiriliyor. Bizimki kendiliğinden 10 hafta öncesi düşükler.

Yine de doktor sizin durumunuza göre bekle ya da bekleme diyor kimi kadınlar fiziksel olarak hazır olsa da psikolojik olarak hazır olmayabiliyorlar.
Evet bu işin başı zaten psikoloji. Stres yapmayıp akışına bırakmak lazım ama elde değil. Güzel haberler veririz inşallah tez zamanda

Benim ilk hamileligimde bebegin kalbi 10 haftalikken durdu ve kurtaj oldum. Hic korunmadim. Kurtajdan tam bir ay sonra adet oldum. Sonrq da hamile kaldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…