Düşük Sonrası Hamile kalanlar ne kadar beklediniz ?

Benim 11. Haftada bebeğimin kalbi durdu. Doktor adetten sonra hatta hemen başlayabilirsin beklemene gerek Yok dedi. Biyolojik olarak sorun yok psikolojik olarak hazırsan çalışmaya başla dedi. Ama benim parça kaldığı için içimde tam 55 gün lekelerle kanamalarla parçalarla geçti. Ama ben iki ay dinlenmek istiyorum.

Benim 11. Haftada bebeğimin kalbi durdu. Doktor adetten sonra hatta hemen başlayabilirsin beklemene gerek Yok dedi. Biyolojik olarak sorun yok psikolojik olarak hazırsan çalışmaya başla dedi. Ama benim parça kaldığı için içimde tam 55 gün lekelerle kanamalarla parçalarla geçti. Ama ben iki ay dinlenmek istiyorum.
Kendini hazır hissettiğinde başla Canım psikoloji önemli. ben çok anlayamadım 5.haftada olduğu için öğrenmemle düşmesi bir oldu o yüzden şu an hazır hissediyorum kendimi başlıcam inşallah tekrar denemelere. Güzel haberler verelim inşallah peş peşe.

Ayy inşalllah benim de olur hemen sağlıkla. Sonraki gebeliğin nasıl geçti peki bir sorun oldu mu
Hic sorun olmadi. Hatta ilk hamileligimde iki kez kanamam falan olmustu, belki de sinyal vermisti, kendi dusecekti de musade etmedik sanki. Progestani bastilar, dusemedi kalbi durdu.

Hic sorun olmadi. Hatta ilk hamileligimde iki kez kanamam falan olmustu, belki de sinyal vermisti, kendi dusecekti de musade etmedik sanki. Progestani bastilar, dusemedi kalbi durdu.
Evet vücut bir şekilde sağlıksız olanı sonlandırıyor. Sevindim canım darısı bizlerin başına inşallah

Evet vücut bir şekilde sağlıksız olanı sonlandırıyor. Sevindim canım darısı bizlerin başına inşallah
Insallah. Bu tarz konularda mutlaka yasadiklarimi yazıyorum ki insanlara umut olsun. Kendim de yasarken boyke ornekler duymak istiyordum.

Kızlar 1 ay deneyemedik 3 ay sonra yine çift çizgiyi görmüş bulunuyorum. Ama çok korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan değerlerin yükselip sonra düşmesinden kese görünmemesinden. umarım bu sefer sağlıklı ilerler herşey :)

X