• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük sonrası Genetik Test

2 ve daha fazla düşünlerde araştırılıyor
Tesadüfen de düşmüş olabilir dedi
Embriyo kaliteli neden düşüyor ki dedim

Nasipse gelir yemenden
Nasip değilse ne gelir elden

Rabbim izin verirse olur
Doktorlar da elinden geleni yapıyor
Mevla izin verirse ol derse olur
Aynen. Canim her zaman oyle dusun nasipten ote koy yok derler. Herseyin hayirlisii olsun vakti zamani degilmis demekki. Bi dahakine ne zamana dusunuyosun canim

Geçmiş olsun canım eşine hayatı zindan etmenin ne sana faydası var ne eşine . Onunda elinde hiç bir şey gelmez . Bende 5 düşük yaptım bana dediler tüp bebek yaptır çocugun genetigine bakılması için pgt önerildi. Pgt ye yumurtsları yolladık 3yumurtanın 2 tanesi saglam geldi .sonra doktora sordum şimdi sorun ne ? Kan pıhtılasması testi yaptırmadık dedim, gerek yok ilacını kullancaz dedi. Şimdilik bekliyoruz doktorunun pgt yi önermesi gerekiyordu sana. İnsallah bi dahaki hamileligin sıkıntısız geçer

Merhaba hayırlı olsun gebeliginiz, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. doktorlar bu kadar kayıp neden ilk baştan pıhtılaşma testini yaptırmaz ki. Şimdi pgt de sorun yoksa pıhtılaşmada sorun var. Test yapmadan direkt iğne mi kullandıracak doktorunuz. Kan sulandırıcı hala kullanıyor musunuz. Baştan beri.

Norml yoldan 5 düşügm var canım o yüzdne

Canım bende 3.düşüğü yaşıyorum
3ü de tüp bebek 1 aylık olup düşüyor
Ne çıktı sonuç ve bu testler ne kadar?
Ruhen çöktüm bende

Geçmiş olsun. Tüp bebek aşamasında neden pıhtılaşma testi istemiyorlar. Tekrar tekrar gitmek için mi? Sizin düşük mu oluyor kimyasal mi betahcg kaça kadar çıkıyor. Bende şu an 3. Kimyasal ya da düşük neyse onu yaşıyorum. 4. Haftadan sonra kaybediyorum. Moral falan kalmıyor. Bu hamileliğini öğrenmeden tüp bebek görüşmesine gittim. Benden sadece karyotip analizi istedi. Pıhtılaşma testi istemedi. Bende başlamadan bunu da kendim yaptırayım diyorum. Siz yaptiracakmisiniz.

Merhaba hayırlı olsun gebeliginiz, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. doktorlar bu kadar kayıp neden ilk baştan pıhtılaşma testini yaptırmaz ki. Şimdi pgt de sorun yoksa pıhtılaşmada sorun var. Test yapmadan direkt iğne mi kullandıracak doktorunuz. Kan sulandırıcı hala kullanıyor musunuz. Baştan beri.

Geçmiş olsun. Tüp bebek aşamasında neden pıhtılaşma testi istemiyorlar. Tekrar tekrar gitmek için mi? Sizin düşük mu oluyor kimyasal mi betahcg kaça kadar çıkıyor. Bende şu an 3. Kimyasal ya da düşük neyse onu yaşıyorum. 4. Haftadan sonra kaybediyorum. Moral falan kalmıyor. Bu hamileliğini öğrenmeden tüp bebek görüşmesine gittim. Benden sadece karyotip analizi istedi. Pıhtılaşma testi istemedi. Bende başlamadan bunu da kendim yaptırayım diyorum. Siz yaptiracakmisiniz.

Şuan yaptırmayacağım
4 haftalık oluyor keseyi görüyorum
Bhgc 5000 e kadar çıkıyor
Düşüyor nedense
Şimdi genetik test kromozom ve kan pıhtı testleri yaptıracağım
ara veriyorum

Şuan yaptırmayacağım
4 haftalık oluyor keseyi görüyorum
Bhgc 5000 e kadar çıkıyor
Düşüyor nedense
Şimdi genetik test kromozom ve kan pıhtı testleri yaptıracağım
ara veriyorum

Bende testlerden bahsettim. Tüp bebekten önce karyotip analizi istedi mi sizden doktor peki.
Benden sadece karyotip istedi
Ben kendim pıhtılaşma testini de yaptırayım diyorum. Nerde yaptiracaksin fiyat bilgisini biliyormusun.

Bende testlerden bahsettim. Tüp bebekten önce karyotip analizi istedi mi sizden doktor peki.
Benden sadece karyotip istedi
Ben kendim pıhtılaşma testini de yaptırayım diyorum. Nerde yaptiracaksin fiyat bilgisini biliyormusun.
Hiç duymadım o nedir
Hiç-bir sorun olmadığı için
genel kan ve muayene hsg sadece
Bu genetik testleri başkentte yaptırcam,, 3-5bin tl

Hiç duymadım o nedir
Hiç-bir sorun olmadığı için
genel kan ve muayene hsg sadece
Bu genetik testleri başkentte yaptırcam,, 3-5bin tl

Karyotip dedikleri de genetik testi sanırım. Hem senin hem eşinin yapılıyor. Kandan bakılıyor.
Pıhtılaşma testi trombofili paneli dedikleri diye biliyorum.

Sorun yok ama düşük oluyor buda bir sorun. Bi de rahime çizik atılıyormuş bebeğin tutunması için belki öyle bir yöntem olabilir. Aslında bunları doktorların çözmesi lazım ama o kadar yoğun artık bu merkezler.

Normal yolla da gebelik oluyor mu peki.

Karyotip dedikleri de genetik testi sanırım. Hem senin hem eşinin yapılıyor. Kandan bakılıyor.
Pıhtılaşma testi trombofili paneli dedikleri diye biliyorum.

Sorun yok ama düşük oluyor buda bir sorun. Bi de rahime çizik atılıyormuş bebeğin tutunması için belki öyle bir yöntem olabilir. Aslında bunları doktorların çözmesi lazım ama o kadar yoğun artık bu merkezler.

Normal yolla da gebelik oluyor mu peki.

Hayır doğal hiç olmadı
Hep tüp olanlar tuttu ama
Genetik evet yapılacak
Kromozom tromboz kan pıhtı
Hepsi yapılacak ikimize de

Sizde birşey çıktı mı
Doktor da dedi sebepsiz de düşer

Hayır doğal hiç olmadı
Hep tüp olanlar tuttu ama
Genetik evet yapılacak
Kromozom tromboz kan pıhtı
Hepsi yapılacak ikimize de

Sizde birşey çıktı mı
Doktor da dedi sebepsiz de düşer

Ben yeni yaptıracağım. Benim 3 kimyasal gebeligimde normal oldu. Yaş sıkıntısı faktörü ve Amh düşük. Bilmiyorum neden kimyasal oluyor.

Back