Dusuk sonrasi gebelik

111007

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
145
45
Arkadaslar merhaba dusuk sonrasi gebelik sureciniz nasildi test yapildi mi ne kadar ara verdiniz tekrar hamile kaldiniz mi evet ise nasil ilerliyor... ben cts gunu 5 haftalik bebegimi dusurdum parcasi patolojiye gonderildi ilki kimyasaldi onu dusukten saymadi doktor bu ilk diye arastiralim filan demedi troit ve demir eksikligim var cts dahiliyeye gidicem olumsuz bisey cikmazsa ara vermeyi dusunmuyorum hakkimizda herseyin en hsyirlisi olur insallah...

Ben ilk düşükten sonra spiral taktırıcaktım doktor bi sonraki reglden sonra takabilirim dedi sonra baya kanaman sürdü doktora spiral taktırmak için gittiğimde 3 aylık hamileydim şuan yani 33 haftalık olduk maşallah Allah ol diyince oluyor spiral için gittim bebişle döndüm iyikide olmuş bebeğim

Masallah cok sevindim Allah hayirli saglikli bir sekilde kucaginiza da almayi nasip etsin... dusuk sebebin belli miydi dusukten ne kadar sonra doktora gittin doktor hemen hamile kalman icin olumsuz bisey dedi mi

Masallah cok sevindim Allah hayirli saglikli bir sekilde kucaginiza da almayi nasip etsin... dusuk sebebin belli miydi dusukten ne kadar sonra doktora gittin doktor hemen hamile kalman icin olumsuz bisey dedi mi
Belli değil canım incelemeye aldılar ama gidip sonuç almadık,ben hamile kalmak istemediğimden hamile kalabilirmiyim diye sormadım doktora . O yüzden spirali konuştjn direk korunma amacıyla oda reglden sonra düzene girdiğinde gel dedi gittiğimde hamileydim

Kismet iste hayirlisi boyleymis cok sevindim senin icin...

Merhaba öncelikle geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın. Ben de evlendim ve ilk ayında anlamadan gebe kalmıştım ama kalp atışını alamadık bir türlü kürtaj oldum.. O kadar kafaya takıp korkmuştum ki tüm testleri yaptırdım genetik pıhtılaşma sonradan kazanılan pıhılaşma kan tahlilleri vs.. Bir ayım bu testlerle geçti... Her bölüme gittim doktorlara da 2. düşük vs. dedim yoksa yapmıyorlarmış.. Şükür hiçbir sıkıntı çıkmadı... Zaten doktor Allah'ın lütfu bu rahim size dedi rahim sağlıksız gebeliği algılayıp vğcuttan atar dedi vs.. 2 ay korunma süreci vardı günleri saydım çabuk geçsin diye... Sonra denedik ve yine oldu ama yüreğim ağzımda gittim 3 ay dolana kadar her kontrole... Şükürler olsun 4 ay önce de anne oldum.. Ama sezeryan sırasında doktor bana rahmimde perde olduğunu söyledi... Bu yüzden de normal doğum yapamamışım... Perde varken nasıl gebe kaldım nasıl bebeğim sağlıklı ve 39+3 te doğdu Allah'ın mucizesi.. Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin ve kucağında gör inşallah

Bende geçen nisan bi düşük yaptım 8 haftalık bebeğimi kayubetmiştim. Doktorum beklemene gerek yok yeniden bebek düşünebilirsiniz demişti. 1 kere adet oldum sonra yeniden hamile kaldım. şimddi nasipse bir kaç haftaya bebeğim olacak. troit sorunu bende de var düşükten sonra ortaya çıktı. troit hapı kullanıyoruz şmdilik bi sıkıntı yok.

Allah saglikli hayirli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin insallah... saglikli gebelikleri duyunca cok seviniyorum... dusuk sebebine troit eksikligimi dediler ilacin dozu ne kadardi

Allah saglikli hayirli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin insallah... saglikli gebelikleri duyunca cok seviniyorum... dusuk sebebine troit eksikligimi dediler ilacin dozu ne kadardi
amin inşallah. teşekkür ederim :) benim ikinci gebeliğimde çıktı troit sorunu öncesinde yoktu öyle bi sorun. şimdi hala ilaç kullanıyorum. 50 mg.

Aminn sagolasin... insallah hayirli saglikli bir sekilde bebegimizi kucagimiza almayi nasip eder Allah... cok sevindim senin icin darisi tum isteyenlerin basina hayirli ve saglikli bir sekilde...

bende yeni yilin ilk gunu dusuk yaptim.doktorum 1 ay korun dedi oyle yaptim simdi hamileyim yeni ogrendim insallah allahim bebegimi bana bagislar.normal dusukte cok uzun sure korunmak gerekmiyor.uc tane dusuk olmayinca arastirma yapmiyorlar burada.allahim kimseye yasatmasin

Amin hayirli olsun insallah saglikli hayirli bir sekilde kucaginiza da alirsiniz darisi isteyenlerin basina hayirli ve sahlikli bir sekilde...

amin canim cok sagol.insallah yakin zamanda seninde olur.allahim istayen herkse nasip etsin bu guzel duyguyu

Arkadaslar patoloji sonucum cikti ama doktorla gorusemedim...
Sonuc da kesitlerde iltihapli desidual doku bazilari dejenere koryon villus yapilari arias stella fenomeni gosteren hipersekretuar endometrial fragmanlar gorulmekredir. Malignite izlenmedi. Tani koryon villuslari desidua sekretuar endometrium abaortus materyali spontan dusen parca yaziyor...

Arkadaslar iki kadin dogum doktoruyla gorustum patoloji sonucunun normal oldugunu ilk dusuk diye arastirma yapilmayacagini soyledi biri iki uc ay toparlan digeri hcg degerin dussun oyle dusunebilirsin dedi hcg dusmeden kalirsan gebeligin degeri eskiden kalmami yeni mi zor ayirt ederiz dedi benim zaten hep dusuktu degerim dusmustur diye dusunuyorum tekrar hcg yaptiricam bugun tekrar kontroke gittim rahim duvarim incelmis normale donmus cok sukur hakkimizda herseyin en hayirlisi olsun insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…