• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük sonrası gebelik

monoimon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2024
8
1
1
28
Merhabalar ben aralık ayında kimyasal gebelik yaşadım 1 adet döneminden sonra hamile kaldım 7 haftalıkken kalbi yavaş atıyordu 7hafta 5 günlükken kalbi durdu hastanede ilaç ile düşük yaptım böyle bir durumu yaşayan var mı ? Bu durumu yaşadıktan sonra hamile kalan var mı ? Genetik tarama yaptıran oldu mu ?
(Benim tarafımda da eşimin tarafındada genetik bit rahatsızlık mevcut değil kromozom bozukluğu vs)

Merhabalar, ben 10 haftalıkken düşük yaptım bizim de eşimle bir rahatsızlığımız yok. İlk 2 ay korunduk sonraki ay olmadı bir sonrakinde oldu şuan gebeyim. Ben de stres yapmıştım olmaz diye ama oluyor merak etmeyin içinizi ferah tutun. Ovülasyon testi kullanabilirsiniz yumurtlama günlerinize bakmak için 🙏🙏

Benzerini yaşadım. Kimyasal sonrasi hızlıca hamile kaldım 2 ay sonra sanirim. Onda da kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Çok cok geçmiş olsun, zor süreçler. Yalnız değilsiniz merak etmeyin. Bir süre çok korktum hatta çocuk istemiyorum dedim, yine benzer süreçler yaşamak istemiyorum dedim. Spora basladim, sigarayi biraktim, kafamı dinledim, hazır hissettigim zaman doktor muayenesi sonrası bir engel yok dedi. Sonrasında sağlıkla evladımı kucağıma aldım. Allah size de hayirlısi ile nasip etsin inşallah.

Benzerini yaşadım. Kimyasal sonrasi hızlıca hamile kaldım 2 ay sonra sanirim. Onda da kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Çok cok geçmiş olsun, zor süreçler. Yalnız değilsiniz merak etmeyin. Bir süre çok korktum hatta çocuk istemiyorum dedim, yine benzer süreçler yaşamak istemiyorum dedim. Spora basladim, sigarayi biraktim, kafamı dinledim, hazır hissettigim zaman doktor muayenesi sonrası bir engel yok dedi. Sonrasında sağlıkla evladımı kucağıma aldım. Allah size de hayirlısi ile nasip etsin inşallah.
Merhabalar sonrasında doktor ne gibi ilaçlar verdi. Şuan düşük sonrası gebelik aşamasındayım da baya ilaç verildi hatta bir konu başlattm daha yorum yazan olmadı.

Hicbir ilaç kullanmadım. Düşük aşamasında genel anestezi ile kürtaj yapıldı zaten, ertesi günlerde de ağrım sızım olmadi. Ameliyat öncesi testlerde D vitaminim çok düşük çıkmıştı.
Artık hamileliği hazır hissettigim zaman da gittiğim doktor yumurta takibi yapti, hormon değerlerime bakıldı, kan testleri yapıldı. Eşime de bakıldı sperm testi yaptilar. Sadece D vitamini verdi onu kullanmıştım.
Siz de kendinizi hazır hissettiğiniz zaman bir doktora gidip tetkiklerinizi yaptırın. Olumlu bakmaya çalışmıştım, insanlar senelerce uğraşıyor pozitif görmek için. Demek ki çok şükür hamile kalabiliyormusum demistim.

Bende Ocak 21 de kürtaj oldum üç hafta ilişkiden uzak durdum sonrasinda oldu bı kaç kere o zamanda yumurtlama oluyormuş heralde şuan 37. Gün adette olmadim daha acaba ola bilir mi iki çocuğum var ikisinde hemen olmuştu ucunsude korunmayı bıraktıktan sonra hemen oldu bı yönden şüphe var içimde

Bende Ocak 21 de kürtaj oldum üç hafta ilişkiden uzak durdum sonrasinda oldu bı kaç kere o zamanda yumurtlama oluyormuş heralde şuan 37. Gün adette olmadim daha acaba ola bilir mi iki çocuğum var ikisinde hemen olmuştu ucunsude korunmayı bıraktıktan sonra hemen oldu bı yönden şüphe var içimde
Üçüncüsü sağlıksız gebelik olduğu için vajinal kanamalar vs ilaç kullandım sağlıksız olduğu için istesende istemesende düşüyor zaten

Back
X