Kızlar selam iki ay önce kimyasal gebelik geçirdim üzerine hamile kaldım. Kimyasal gebelik geçirdiğim için acele edip heveslenmek istemedim ilk muayeneme 8 haftalıkken gittim ama 5 haftalık gözüktü maalesef sağlıksız gebelikmiş ve tam bir hafta sonra düştü. Kan kesildikten sonra tekrar muayeneye gittim hamileliğe dair hiçbir belirti kalmamış korunmana gerek yok dediler. Güvenemeyip başka bir doktorla daha görüştüm o da aynı şekilde korunmana tıbbi açıdan gerek yok psikolojin kötüyse korun dedi. Bu ay düşünmedik aslında o yüzden ovülasyon testi yaparak ilişkiye girdik ama işin garip kısmı bu ya ovülasyon testinde yumurtlamam çıkmadı.. burda bir kaç yerde daha okudum düşük sonrası yumurtlamalarını görememişler. Reglime 7 ya da 10 gün olması lazım ama kasıklarımda mini sancı ve batma gibi sızlamalar var. Sizce tekrar hamile kalmış olma ihtimalim var mıdır? Ya da bu ağrıları hamileliğe yorabilir miyim çünkü bir önceki gebeliğimi öğrenmeden bu şekil ağrı hissetmiştim.. Doktorum ilk düşük olduğu için (kimyasalı saymadı) herhangi bir test yapmaya gerek yok dedi ama hamile kalmışsam aynı şeyleri yaşamak istemem.. Bu şekil durum yaşayan var mı?