- 2 Şubat 2020
- 922
- 674
- 23
O daha mantıklı geldiNe kadar kalabalikmisiz, yalniz olmadığımı gormek iyi geliyor, düşük ve kürtaj sonrası adetini bekleyenler diye grup mu kursak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O daha mantıklı geldiNe kadar kalabalikmisiz, yalniz olmadığımı gormek iyi geliyor, düşük ve kürtaj sonrası adetini bekleyenler diye grup mu kursak![]()
Ondan sonra da hamile olmayı bekleyenler diyeNe kadar kalabalikmisiz, yalniz olmadığımı gormek iyi geliyor, düşük ve kürtaj sonrası adetini bekleyenler diye grup mu kursak![]()
gruba kurtajsiz dusuk yapanlarida ekleyinNe kadar kalabalikmisiz, yalniz olmadığımı gormek iyi geliyor, düşük ve kürtaj sonrası adetini bekleyenler diye grup mu kursak![]()
Canım benim yacanım merhaba bana 28 gün oldu kürtaj olalı 2. düşüğüm bu. ilki geçen seneydi. biz bazı testler yaptırdık sonuçları bekliyoruz bakalım. doktorumda bana 1 adet gör korunmayı bırak dedi. gel seninle beraber 1 adet görelim sonrada korunmayı bırakalım :)
neyse olanla ölene çare yok demişler Allah gönlüne göre versin. normalde ben 26 - 27 günde bir adet olurum hiç şaşmaz bugün 29 gün oldu kürtaj olalı hala olmadım hiç adet belirtimde yok anlamadım ilk kürtajımda 25. gün adet olmuştum buda öle olur dedim ama olmadı.onu bende duydum Ben dün akşam hastaneye gittim betaya bi baktırım diye ama doktor doğumdaydı beklemedim bugün akşam tekrar gidicem bi baktırıcam düştümü düşmedi miCanım benim yaben hiç korunmadım maalesef. Şimdi buradaki yazıları okuyunca keşke 1 kez adet görüp öyle korunmasaymışım dedim ama. Hatta yarın adet günüm normalde. Şu an kalkıp test yapasım var nedense ama az önce instagramda bir resim görünce hevesim kaçtı. Kızın testi çift çizgi. 1 ay önce düşük yapmış aynı benim gibi. Herkes hcg hormonun düzelmemiştir. Ondandır demiş
Merhaba 7.hafta da düşük yaptım ve üzerine hiç adet olmadan tekrar hamile kaldım.. şu anda çok şükür 23 haftalık hamileyim ve hiç bir sorun yaşamadım. Allah isteyen herkese nasip etsin.. bence beklemeyin çok kolay tutuyor düşük sonrasıSelam kızlar. 1 ay önce düşük yaptım. 1.5 aylıktı bebeğim. Eşimle tekrar hemen istiyoruz. Doktor 2-3 ay korun demişti ama bi sakıncası olmadığını söyleyen doktorlar da var. Bu yüzden istiyoruz biz de. Düşük sonrası hemen gebe kalanlar var mı ? Belirtileri bir öncekiyle aynı mıydı ? Ne zaman öğrendiniz ? Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler
Oooo yolun yarısından fazlasını gecmissiniz, gebeliğiniz sağlıkla devam etsin insallahMerhaba 7.hafta da düşük yaptım ve üzerine hiç adet olmadan tekrar hamile kaldım.. şu anda çok şükür 23 haftalık hamileyim ve hiç bir sorun yaşamadım. Allah isteyen herkese nasip etsin.. bence beklemeyin çok kolay tutuyor düşük sonrası
Evet ilk bebeğim.. hamile kalmadan önce bi test yaptırmadım.. ama bu sürece kadar olan tüm testleri yaptırdım.. ikili tarama rutin kan testleri ve detaylı usg.Oooo yolun yarısından fazlasını gecmissiniz, gebeliğiniz sağlıkla devam etsin insallahHerhangi bir test yaptırmış mıydınız? İlk bebeginiz olacak degil mi?
Rabbim sağlıklı şekikde kucağınıza almayıda nasip etsin.Bizede dua edinMerhaba 7.hafta da düşük yaptım ve üzerine hiç adet olmadan tekrar hamile kaldım.. şu anda çok şükür 23 haftalık hamileyim ve hiç bir sorun yaşamadım. Allah isteyen herkese nasip etsin.. bence beklemeyin çok kolay tutuyor düşük sonrası
Beraber bekleyebiliriz. Geçen ay 16 sında düşük kanamam 18 sinde adet kanamam olmuştu. Bugün de hastalanmışım. Bakalım artıkneyse olanla ölene çare yok demişler Allah gönlüne göre versin. normalde ben 26 - 27 günde bir adet olurum hiç şaşmaz bugün 29 gün oldu kürtaj olalı hala olmadım hiç adet belirtimde yok anlamadım ilk kürtajımda 25. gün adet olmuştum buda öle olur dedim ama olmadı.onu bende duydum Ben dün akşam hastaneye gittim betaya bi baktırım diye ama doktor doğumdaydı beklemedim bugün akşam tekrar gidicem bi baktırıcam düştümü düşmedi mi
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben de beklememiştim de bu ay adet oldum. Çok da emindim hemen kalacağımdan amaMerhaba 7.hafta da düşük yaptım ve üzerine hiç adet olmadan tekrar hamile kaldım.. şu anda çok şükür 23 haftalık hamileyim ve hiç bir sorun yaşamadım. Allah isteyen herkese nasip etsin.. bence beklemeyin çok kolay tutuyor düşük sonrası
en son 10 gün önce baktırmıştım 40 çıktı doktorum daha bakmaya gerek yok güzel düşüyor dedi. bende hadtalanmayınca bi baktırayım dedim doktor yoktu bugün akşam tekrar gidicem. adet oldun muBeraber bekleyebiliriz. Geçen ay 16 sında düşük kanamam 18 sinde adet kanamam olmuştu. Bugün de hastalanmışım. Bakalım artıkidrar testi yap bi istersen. Bi de kürtajdan sonra hcg 0 a inene kadar kontrol etmediniz mi ?
Evet. Bugün oldum canım. Önce idrar testi yapsaydın olmazsaen son 10 gün önce baktırmıştım 40 çıktı doktorum daha bakmaya gerek yok güzel düşüyor dedi. bende hadtalanmayınca bi baktırayım dedim doktor yoktu bugün akşam tekrar gidicem. adet oldun mu
hayırlısı hakkında. şimdi idrar testi yapsam belki beta daha sıfırlanmadı silik çıkacak yine kan derdine düşücem en iyisi direk kan vermekEvet. Bugün oldum canım. Önce idrar testi yapsaydın olmazsa
Hiç adet görmedin daha değil mi :)hayırlısı hakkında. şimdi idrar testi yapsam belki beta daha sıfırlanmadı silik çıkacak yine kan derdine düşücem en iyisi direk kan vermek
yok canım 29 gün oldu kürtaj olalıHiç adet görmedin daha değil mi :)
Ayy ben bile heycanlandım hadi güzel haberler alalım sendenyok canım 29 gün oldu kürtaj olalı
:) gebelik olmaz canım korunduk biz. Biran önce adet olsamda yoluma baksam diye uğraşıyorum :)Ayy ben bile heycanlandım hadi güzel haberler alalım senden![]()
Yaa bende gebelik bekliyosun sandıım. Hayırlısı canımm,adetinden sonra koruncak mısın peki? Sen yine baya yol kat etmişsin benim 10 gün oldu bende bekliyorum adetimi:) gebelik olmaz canım korunduk biz. Biran önce adet olsamda yoluma baksam diye uğraşıyorum :)