• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşük sonrası gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belirtiler farklı mı olur diye merak ediyordum da. Aynı oluyormuş demek ki. Allahım sağlık sorunsuz gebelik sonra da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ay o kadar iyi geliyor ki bu dualar bana Allah razı olsun darısı tüm isteyenlere olsun inşallah ❤

Canım ben kasım da 1 aylık bebeğimi kaybettim sonra aralıkta regl oldum şuan hamileyim belirtilerime sadece miğde bulantısı eklendi göğüs hassasiyeti uyku diğerinde de belirtiydi 😄hemen öğrendim bu arada çünkü bekliyordum olacağını hissettirmişti Rabbim darısı tüm isteyenlere olsun inşallah
Sağlıkla ilerler inşallah 🙏 Daha oncekinde kalp atışını duymus muydunuz? Kendisi mi düştü kürtaj mi oldunuz

Allahım bu bebeğini hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Belirtiler öncekiyle aynı mı peki ? Ben bu sefer belirtiler farklı olur da anlayamam diye korkuyorum
İlk hamileliğimle bu son hamileliğimin belirtileri aynı göğüs hassasiyeti bulantı bel ağrısı gaz bide normal de benim başım ve gözüm ağrıdığında adet olurdum ama ağrım oldu meğerse hamileymişim , birde adet olacakmış gibi kasık ağrıları

İlk hamileliğimle bu son hamileliğimin belirtileri aynı göğüs hassasiyeti bulantı bel ağrısı gaz bide normal de benim başım ve gözüm ağrıdığında adet olurdum ama ağrım oldu meğerse hamileymişim , birde adet olacakmış gibi kasık ağrıları
Herhangi bir test yaptırdınız mı düşüklerle ilgili? Su anda ilac kullaniyor musunuz

Anladım. Çok teşekkür ederim

Selam kızlar. 1 ay önce düşük yaptım. 1.5 aylıktı bebeğim. Eşimle tekrar hemen istiyoruz. Doktor 2-3 ay korun demişti ama bi sakıncası olmadığını söyleyen doktorlar da var. Bu yüzden istiyoruz biz de. Düşük sonrası hemen gebe kalanlar var mı ? Belirtileri bir öncekiyle aynı mıydı ? Ne zaman öğrendiniz ? Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler
Ben malesef 8. Haftada düşük yaptım doktor vücudun kendini toplasın 2 ay korun demişti düşüğün üzerinden 8 ay geçti hala hamile kalamadım umudum da kalmadı açıkçası

Ben malesef 8. Haftada düşük yaptım doktor vücudun kendini toplasın 2 ay korun demişti düşüğün üzerinden 8 ay geçti hala hamile kalamadım umudum da kalmadı açıkçası
2 ay mı korundunuz peki

Genellikle kürtajdan sonra hemen hamile kalınıyo diyolar ama herkes için geçerli değil bu
Yatkınlık oluyor sanki biraz ya da tesadüf mü bilmiyorum, kısa sürede kalanlar da var aylarca yıllarca kalmayan da var, düşüğün ayağı içerde olur lafı neye göre çıkmış bilmiyorum hiç :KK43::KK43::KK43:

Yatkınlık oluyor sanki biraz ya da tesadüf mü bilmiyorum, kısa sürede kalanlar da var aylarca yıllarca kalmayan da var, düşüğün ayağı içerde olur lafı neye göre çıkmış bilmiyorum hiç :KK43::KK43::KK43:
Bi bilebilsekk. Eşim diyo korunmayalım gerek yok zaten hemen hamile kalmamıştın öncekinde de😁 Hak da veriyorum sonrada diyorum ya bu sefer olursa

İlki hemen olmuş muydu peki? İlki düşük olunca çok mu stres yapıyorsun acaba ?

Selam kızlar. 1 ay önce düşük yaptım. 1.5 aylıktı bebeğim. Eşimle tekrar hemen istiyoruz. Doktor 2-3 ay korun demişti ama bi sakıncası olmadığını söyleyen doktorlar da var. Bu yüzden istiyoruz biz de. Düşük sonrası hemen gebe kalanlar var mı ? Belirtileri bir öncekiyle aynı mıydı ? Ne zaman öğrendiniz ? Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler
canım merhaba bana 28 gün oldu kürtaj olalı 2. düşüğüm bu. ilki geçen seneydi. biz bazı testler yaptırdık sonuçları bekliyoruz bakalım. doktorumda bana 1 adet gör korunmayı bırak dedi. gel seninle beraber 1 adet görelim sonrada korunmayı bırakalım :)

canım merhaba bana 28 gün oldu kürtaj olalı 2. düşüğüm bu. ilki geçen seneydi. biz bazı testler yaptırdık sonuçları bekliyoruz bakalım. doktorumda bana 1 adet gör korunmayı bırak dedi. gel seninle beraber 1 adet görelim sonrada korunmayı bırakalım :)
Ne kadar kalabalikmisiz, yalniz olmadığımı gormek iyi geliyor, düşük ve kürtaj sonrası adetini bekleyenler diye grup mu kursak 🤣

Back