- 23 Kasım 2019
- 232
- 124
- 53
- 25
Evet şükür bi problem yok kalp atışını duydukRabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin❤ Doktor niye beklemedin 3 ay demedi mibende bi kere regl olmayı bekliyorum.Şuan sağlıklı ilerliyor değil mi hamileliğin bi sorun yok
Inşallah canım benim inşallahSizinle aynı zaman diliminde aynı şeyleri yaşamışızsağlıkla gelir inşaallah bebislerimiz
Ay o kadar iyi geliyor ki bu dualar bana Allah razı olsun darısı tüm isteyenlere olsun inşallah ❤Belirtiler farklı mı olur diye merak ediyordum da. Aynı oluyormuş demek ki. Allahım sağlık sorunsuz gebelik sonra da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sağlıkla ilerler inşallahCanım ben kasım da 1 aylık bebeğimi kaybettim sonra aralıkta regl oldum şuan hamileyim belirtilerime sadece miğde bulantısı eklendi göğüs hassasiyeti uyku diğerinde de belirtiydihemen öğrendim bu arada çünkü bekliyordum olacağını hissettirmişti Rabbim darısı tüm isteyenlere olsun inşallah
Amin inşallah canım benimSağlıkla ilerler inşallahDaha oncekinde kalp atışını duymus muydunuz? Kendisi mi düştü kürtaj mi oldunuz
İlk hamileliğimle bu son hamileliğimin belirtileri aynı göğüs hassasiyeti bulantı bel ağrısı gaz bide normal de benim başım ve gözüm ağrıdığında adet olurdum ama ağrım oldu meğerse hamileymişim , birde adet olacakmış gibi kasık ağrılarıAllahım bu bebeğini hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Belirtiler öncekiyle aynı mı peki ? Ben bu sefer belirtiler farklı olur da anlayamam diye korkuyorum
Herhangi bir test yaptırdınız mı düşüklerle ilgili? Su anda ilac kullaniyor musunuzİlk hamileliğimle bu son hamileliğimin belirtileri aynı göğüs hassasiyeti bulantı bel ağrısı gaz bide normal de benim başım ve gözüm ağrıdığında adet olurdum ama ağrım oldu meğerse hamileymişim , birde adet olacakmış gibi kasık ağrıları
Hayır 1 tane düştüğüm oldu zaten öbürü kalp gelişimi durdu aldırdıkHerhangi bir test yaptırdınız mı düşüklerle ilgili? Su anda ilac kullaniyor musunuz
Anladım. Çok teşekkür ederimİlk hamileliğimle bu son hamileliğimin belirtileri aynı göğüs hassasiyeti bulantı bel ağrısı gaz bide normal de benim başım ve gözüm ağrıdığında adet olurdum ama ağrım oldu meğerse hamileymişim , birde adet olacakmış gibi kasık ağrıları
Ben malesef 8. Haftada düşük yaptım doktor vücudun kendini toplasın 2 ay korun demişti düşüğün üzerinden 8 ay geçti hala hamile kalamadım umudum da kalmadı açıkçasıSelam kızlar. 1 ay önce düşük yaptım. 1.5 aylıktı bebeğim. Eşimle tekrar hemen istiyoruz. Doktor 2-3 ay korun demişti ama bi sakıncası olmadığını söyleyen doktorlar da var. Bu yüzden istiyoruz biz de. Düşük sonrası hemen gebe kalanlar var mı ? Belirtileri bir öncekiyle aynı mıydı ? Ne zaman öğrendiniz ? Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler
2 ay mı korundunuz pekiBen malesef 8. Haftada düşük yaptım doktor vücudun kendini toplasın 2 ay korun demişti düşüğün üzerinden 8 ay geçti hala hamile kalamadım umudum da kalmadı açıkçası
1 ay korundum sadece korunmasam da olurmuş2 ay mı korundunuz peki
Genellikle kürtajdan sonra hemen hamile kalınıyo diyolar ama herkes için geçerli değil bu1 ay korundum sadece korunmasam da olurmuş
Yatkınlık oluyor sanki biraz ya da tesadüf mü bilmiyorum, kısa sürede kalanlar da var aylarca yıllarca kalmayan da var, düşüğün ayağı içerde olur lafı neye göre çıkmış bilmiyorum hiçGenellikle kürtajdan sonra hemen hamile kalınıyo diyolar ama herkes için geçerli değil bu
Bi bilebilsekk. Eşim diyo korunmayalım gerek yok zaten hemen hamile kalmamıştın öncekinde deYatkınlık oluyor sanki biraz ya da tesadüf mü bilmiyorum, kısa sürede kalanlar da var aylarca yıllarca kalmayan da var, düşüğün ayağı içerde olur lafı neye göre çıkmış bilmiyorum hiç
En az bir adet beklemekte fayda var bence, rahmin normale döndüğünü görmek içinBi bilebilsekk. Eşim diyo korunmayalım gerek yok zaten hemen hamile kalmamıştın öncekinde deHak da veriyorum sonrada diyorum ya bu sefer olursa
Aynen canım. Nolur nolmaz bi adet olmak gerekli ki doktorum 3 ay dediii.En az bir adet beklemekte fayda var bence, rahmin normale döndüğünü görmek için
İlki hemen olmuş muydu peki? İlki düşük olunca çok mu stres yapıyorsun acaba ?Ben malesef 8. Haftada düşük yaptım doktor vücudun kendini toplasın 2 ay korun demişti düşüğün üzerinden 8 ay geçti hala hamile kalamadım umudum da kalmadı açıkçası
canım merhaba bana 28 gün oldu kürtaj olalı 2. düşüğüm bu. ilki geçen seneydi. biz bazı testler yaptırdık sonuçları bekliyoruz bakalım. doktorumda bana 1 adet gör korunmayı bırak dedi. gel seninle beraber 1 adet görelim sonrada korunmayı bırakalım :)Selam kızlar. 1 ay önce düşük yaptım. 1.5 aylıktı bebeğim. Eşimle tekrar hemen istiyoruz. Doktor 2-3 ay korun demişti ama bi sakıncası olmadığını söyleyen doktorlar da var. Bu yüzden istiyoruz biz de. Düşük sonrası hemen gebe kalanlar var mı ? Belirtileri bir öncekiyle aynı mıydı ? Ne zaman öğrendiniz ? Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler
Ne kadar kalabalikmisiz, yalniz olmadığımı gormek iyi geliyor, düşük ve kürtaj sonrası adetini bekleyenler diye grup mu kursakcanım merhaba bana 28 gün oldu kürtaj olalı 2. düşüğüm bu. ilki geçen seneydi. biz bazı testler yaptırdık sonuçları bekliyoruz bakalım. doktorumda bana 1 adet gör korunmayı bırak dedi. gel seninle beraber 1 adet görelim sonrada korunmayı bırakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?