- 27 Eylül 2020
- 7.619
- 11.124
- 198
Evet benim doktorumun sadece özeli var ama tüp bebek ile ilgili yapacağı işlemleri Antalya ıvf de yapıyor net 18 bi veriliyor ilaçlardı tabi dondurma vs onlar da artık neler olur bilememEvet özel kurumlar da ortalama güncel fiyatlar böyle,
Acıbadem örneğin 18 e çok yakın.
Bahçeci şu an 18 i geçer tahminen dondurma dinlendirme vs 22k ya dayanıyordu ben sorduğumda.
Özel ayrı yeri olan bireysel doktorlar ilaç ve tedavi parasını ortak hesaplıyor onlarda 18 K 20 K arası ilaç dahil şeklindeydi.
Devlet fiyatları ise daha farklı tabi

Cidden 30 u rahat bulur bakalım bir umut Rabbim ona bırakmadan şu aşılama tutsa diye bekliyorum yalan yokMaddi olarak ozele gıtmeye hazır deiliz maalesef, son 1 bucuk yıl ıcıne 2 asılama 2 tup bebek sıgdırdık, ustune hastane sureci, elde avucta ne varsa bıttı.. Diğer yaza kadar birikim yapıp baslamak istiyorum, dedıgım gıbı belkı bu surecte asılama deneyebilirim..
Cok tesekkur ederım cnm
Kuzum ben tek tüp bebek ıcın 30bını gemıstır cok rahat, ılaclar takvıyerker, ayriyeten yapılan ıslemler, dondurma ucreti vs. 50bınım olmadan girmek istemiyorum bu islere, sonra nasıl odeme yapacaz diye stres oluyorum..benım doktorun muayane ucreti ocakta en son 600dü.. Sımdı ne olmustur kımbılır.
Cok zor bir imtihan gercekten, Rabbım hepımızın yardımcısı olsun![]()