Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kendısı evli degıl benımle aynı şeyı yaşamıyor ama cocuk olayını konuşmak istmıyorum dediğim halde arayıp bi daha sorması sacma geldi bana. Heralde süphelenıyorlar ve cocuk için ugrasıyoruz lafını duymak istıyorlar ama bende bu konuları konuşup anlatacak psikolojıde degılım evde eşimle bile konuşmuyoruz konuyu unutmak istıyoruz, bi sizlerle konuşup oaylaşıyorum

Amin

Ben kürtaj oldum ama bir aksilik olmayacağını umuyorum çünkü bu hafta akıntılarım başladı falan sanki düzene giriyor umarım hepimiz bu süreci sağlıkla atlayıp hayırlı evlatlara kavuşuruz

Kimsenin bilmesine gerek yok canım boşver bencede insanlar sadece merak ediyor ya Burası iyi oluyor birbirimizi görmesekte yakın hissedip acımızı ,sevincimizi paylaşıyoruz

Kızlar bugun yumurtluyorum 17 gun once düşüğüm olmuştu korunmalı mıyım ilişkiye girsem enfeksıyon gibi bişey kapar mıyım? İlk adete kadar ilişkiye girmim diyodum ama aklım karıstı

Kızlar bugun yumurtluyorum 17 gun once düşüğüm olmuştu korunmalı mıyım ilişkiye girsem enfeksıyon gibi bişey kapar mıyım? İlk adete kadar ilişkiye girmim diyodum ama aklım karıstı
Bence ilk adeti beklemelisin ne olur ne olmaz ben korktum walla ilk adetten sonra ancak oldu

Tatlım en iyisini doktorun bilir ama ben de korkmuştum enfeksiyondan falan. Doktorum bana korunma dedi düşükten sonra, yine yumurtlama olacak dedi. normal cinsel hayatımıza devam ettik, çok şükür de bişey olmadı

Tatlım en iyisini doktorun bilir ama ben de korkmuştum enfeksiyondan falan. Doktorum bana korunma dedi düşükten sonra, yine yumurtlama olacak dedi. normal cinsel hayatımıza devam ettik, çok şükür de bişey olmadı
Kız geldı mı testlerin

Valla insanlar çok değişik bizim de çok yakın herşeyimizi paylaştığımız seyahatlere bile birlikte gittiğimiz arkadaşlarımız bebek istiyordu bir süre olmadı o kadar dua ettim ki üzülüyor diye bu ay olacaksın dedim oldu. Çok sevindim sonra biz de denemeye karar verdik falan. Onun cinsiyet belli olunca cinsiyet partisi istedi onun için kendi kardeşinden çok koşturduk. Bir tek ailesi ve arkadaşlarından biz vardık. Benim de o sıra 3 4 aydır çocuğum olmuyor ama olsun dedim bana yeğen geliyor falan nasıl mutluyum. Sonra cinsiyet belli olunca ismi açıkladılar. Bir hafta önce bana şunu koycaz demişti ve ben de aa çok güzelmiş deyip bizim sevdiğimiz ismi söylemiştim. Gitti benim söylediğim ismi koydu. Herşeyini paylaşan insan bunu söylememiş herkesin ortasında ailesi varken açıkladı. Hiçbir şey diyemedim kaldım öyle. Daha sonra yüzleştim dedim böyle böyle ben söyleyince beğenmemiş de işyerinden bi kız söylemiş hoşuna gitmiş falan. Önce bi haber verseydi koy derdim zaten ama bilmiyorum ben mi abartıyorum çok ayıp geldi. Bide ben olmuyor diye üzülürken böyle yapması. Sonrasında da sürekli sizin oldu mu ee hani vaz mı geçtiniz diyip duruyor. Şuan hala konuşuyoruz uzun yıllardır arkadaşız ve birlikte birsürü şey paylaştık ama özelimi anlatmıyorum. Biz vazgeçtik çocuk çok zor falan dedim. Ben bebişlerimiz kardeş gibi olur derken belki de olsa busefer de başka şeyleri kıyaslayıp duracaktı fikri aklımdan çıkmıyor. Düşük yaptığımı da söylemedim. Biraz mesafe koymak lazım ne kadar yakın olsa da böyle hassas konuları anlatmamak lazım sanırım. Ben de kötü bir şekilde tecrübe ettim

Ben de keten tohumu yemeye karar verip araştırırken sizin bu yazınızı gördüm, bu ay ben de femaraya başlayacağım inşallah. Ihlamuru hiç bilmiyordum, keten tohumunu da yeni öğrendim. Hatta keten tohumunu biraz önce yoğurt içinde de yedim:) İşyerine getirdim, düzenli tüketeceğim. Araştırdım, o kadar çok faydası varmış ki.. umarım bizlere şifa olur.. Hatırlatmanız için de çok teşekkürler

Sanırım herkesın hayatında boyle densiz düşüncesizler var

Sanırım herkesın hayatında boyle densiz düşüncesizler var
Evet gerçekten hiç beklemediğim bir şeydi o kadar şaşırdım ki bari bir gönlümü yap sen de isim annesi oldun teyzesi falan de ben diyince beğenmemiş de iş yerinde gıcık olduğu kız diyince beğenmiş ismi sanki ne farkedecekse senden duymadıma getiriyor sen de koy ne olacak diyor. Birsürü ortak arkadaşımız var ve ben koyarsam onlardan gördü olacak aslında tam tersi ama kimseye de söylemedim onun yaptığı ayıbı herkese anlatsam daha da büyük bir ayıp en azından ben yapamam bir de geçen gün ee bizim bebişe kardeş yok mu diyor hala... Çok şükür sağlıkla doğdu pandeminin başlarında çok da seviyorum minnoşu kimseye gülmüyormuş bana sürekli gülüyor çok tatlı ama her adını söylediğimde buruluyorum... Pandemi olduğu için pek görüşemiyoruz tabi biraz da iyi oldu aslında ne diyim inşallah bir bebeğimiz olsun da adı başka olsa da olur artık

Walla ne soylesen haklısın, yapıyorsan gönül almayı da bil deil mi, zamanla kafaya takmamaya baslıyorsun, kimseye hayallerini anlatma.. En yakın arkadsın bıle sevındım der ıcten ıce kıskanabılır senı,benım de dilim cok yandı

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi kuzum hiçkimse mükemmel değil tabi ama hatanı anlayıp gönül almak büyük erdem... Böyle inkar edenler daha çok kırıyor kolay da tamir olmuyor

Baktın 4 e kadar gelmedı, eczaneye gonder esını
Kuryenin daha önceki aramalarına baktım ben 4ten sonra getirmiş ya sağlık ocağı da evimin altı, eczane de.. Geçmiş aylarda o kadar çok gittim ki hemşirelere falan yüzüm kalmadı resmen artık hatta kan vermeye bile özele gitmeyi düşünüyorum olursa eğer o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…