Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kolay bi süreçmiş canim inşallah sağlıklı güzel sonuç alirsin yavrum

Çok heyecanlandım senin adına canim benim rabbim yüzünü güldürsün bu sefer sonu güzel olacak inanıyorum ben
Dua ederiz bol bol sana
Allah razı olsun canımgecen asılamamda banlıydım, saatimi bildikleri ıcın arkadslar dua okumuslar benım ıcın, ne kadar aglamıstım hepinizden Allah razı olsun

%90 doğal yöntem diyor doktor, bunu tedaviden saymıyor bile, sonucta dollenme yıne senın vucudunda oluyor
Güzel haberler aliriz ins cnm bu kez saglikla kavuşursun mucizene

Yani bende tüp bebek ilaçları yumurtanın kromozom yapısını mı bozuyor acaba dıyorum bazen doğal yontem olmadgı için
Hayır tabıkı, kuzum birsürü insan tüp bebek ile cok cok daha saglıklı bebekler dunya ya getiriyor... Senin biraz kendını rahatlatman gerek, cok dusunuyorsun

Aynen bende bi doktorun videosunu izledim aslında kan sulandırıcı hasta rahatlasın diye veriyoruz vermesek de o bebek sağlıklı olacak ,sağlıksız ise düşecekse yine düşecek demişti. Kan pıhtılaşması çok ağır bozuk olanın zaten öncesinde bir rahatsızlığı olur demişti

Öyle düşünme canim. Birsuru insan var tüp bebekle anne baba olan
Evet oyle canım ama herkesınde vucut yapısı farklı mesela ben 13 yumurta ile ohss oldum doktor az rastlanan bişey demişti normalde pkoslular oluyomuş ama vucudum ilaçlara tepkı verdı karnımda su toplama olmuş transferım yapmadılar rahım dınlendırdıler. Ne bılım insan bi cozum arıyo işte tabı ondan degıldır de

Hayır tabıkı, kuzum birsürü insan tüp bebek ile cok cok daha saglıklı bebekler dunya ya getiriyor... Senin biraz kendını rahatlatman gerek, cok dusunuyorsun
Yok kuzum eskıden gorcektın beni artık cok rahatım olur dıyorum Allaha sükür yumurta var rahım temız olmıcak bişey yok Allahın izniyle sadece sabır

Aynen oyle hastalar baskı yaptgı için verıyolar doktorlar. Yoksa ondan dusmuyo bebek zaten rahatsızlık varsa dedgn gbi hamılelıkten once pıhtı atıyomuş o yuzden ekstra onlem alıyolar onlara. Benım faktor 5 ve 2 genım bozuk en agır olanlar ama Allaha sukur hiç sıkayetım olmadı daha once.. bence kromozom etkılı bebekte saglıklı bebek olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…