- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- 83
Evet kolay bi süreçmiş canimİğne vericek kuzum yumurtayı kontrollu Bı sekılde buyutcekler, 2gune bır takıp yapıyor, yeterlı olgunluğa gelınce catlatma iğnesi vurulacak, 36 saat sonra esım sperm vercek, o yıkanıcak %100hızılar kalıyor geriye (gecen asılamada 13mılyon %100hızlı sperm koydular tuttu) yıkanan spermi yumurtanın yanına şırınga gibi bişey le bırakıyor.. Bu kadar 1 dklık Bı islem, bana sonrasında progestan ıgne de vermisti gun asırı onu da vurdurmustum..
Allah razı olsun canımÇok heyecanlandım senin adına canim benim rabbim yüzünü güldürsünbu sefer sonu güzel olacak inanıyorum ben
Dua ederiz bol bol sana
%90 doğal yöntem diyor doktor, bunu tedaviden saymıyor bile, sonucta dollenme yıne senın vucudunda oluyorEvet kolay bi süreçmiş caniminşallah sağlıklı güzel sonuç alirsin yavrum
Güzel haberler aliriz ins cnm bu kez saglikla kavuşursun mucizene%90 doğal yöntem diyor doktor, bunu tedaviden saymıyor bile, sonucta dollenme yıne senın vucudunda oluyor
İnsallahh kuzum ınsallah tutunur yıne saglıcaklaGüzel haberler aliriz ins cnm bu kez saglikla kavuşursun mucizene
Ayyy hayırlı olsun tedavın kuzumKızlar günaydın
Hastanaye geldım, aşılamaya başlıyoruz, kromozom sonuclarımz 46xx,46xy cok sukur
Yani bende tüp bebek ilaçları yumurtanın kromozom yapısını mı bozuyor acaba dıyorum bazen doğal yontem olmadgı için%90 doğal yöntem diyor doktor, bunu tedaviden saymıyor bile, sonucta dollenme yıne senın vucudunda oluyor
Evet öyle kuzum her şey vücutta bitiyor. Inş güzel sonuçlanir%90 doğal yöntem diyor doktor, bunu tedaviden saymıyor bile, sonucta dollenme yıne senın vucudunda oluyor
Öyle düşünme canim. Birsuru insan var tüp bebekle anne baba olanYani bende tüp bebek ilaçları yumurtanın kromozom yapısını mı bozuyor acaba dıyorum bazen doğal yontem olmadgı için
Hayır tabıkı, kuzum birsürü insan tüp bebek ile cok cok daha saglıklı bebekler dunya ya getiriyor... Senin biraz kendını rahatlatman gerek, cok dusunuyorsunYani bende tüp bebek ilaçları yumurtanın kromozom yapısını mı bozuyor acaba dıyorum bazen doğal yontem olmadgı için
Maddi olarak nasıl peki fiyatlar cnm tüp bebekteki gibi pahalı miİnsallahh kuzum ınsallah tutunur yıne saglıcakla
Yok canım,aşılam ılaclar muayene sperm test vs. 3bınlıraya yakın tutmustuMaddi olarak nasıl peki fiyatlar cnm tüp bebekteki gibi pahalı mi
Aynen bende bi doktorun videosunu izledim aslında kan sulandırıcı hasta rahatlasın diye veriyoruz vermesek de o bebek sağlıklı olacak ,sağlıksız ise düşecekse yine düşecek demişti. Kan pıhtılaşması çok ağır bozuk olanın zaten öncesinde bir rahatsızlığı olur demiştiAynen bende bu pıhtılaşma için bir sürü doktora gttım bendede faktor 5 ve 2 var heterozigotum sadece hamılelıkte düşük yaptıranlar ya da annenın bacagında pıhtı atmasına neden olan genler bunlarmış mthfr hamılelıkte herangı bir kotu sonuca sebep olmuyormuş. Doktorlarda bıktıgı için mthfr gorunce bıle kan sulandrıcıya başlatıyo cunku ınsanlar pıhtılaşmam var doktor ilaç vermedı ondan dustu dıyolar doktorda kurtulmak için verıyo. Bu genler bizde varsa anamızda babamızdada vardır onlarda neden düşük olmadı ananelerımız zamanında kan pıhtılaşması yokmuydu herkes doğuruyodu. İnsanlar gdo lu yedgm yıyeceklere, tarım ilaçlarına, hormonlu etlere ve süt ürünlerıne takılmıyo bunlardan üreme sistemımız bozuluyo bunlar kımsenın umrunda degıl fakat mthfr ye takılıyolar
Hadi hayırlı olsun güzelimKızlar günaydın
Hastanaye geldım, aşılamaya başlıyoruz, kromozom sonuclarımz 46xx,46xy cok sukur
Hadi inşallah kuzumKızlar birazdan tekrar kan vermeye gidicem. Dualarınızı esirgemeyin.
Perşembe 38.4
Cuma 48 çıktı bugün önemli
Evet oyle canım ama herkesınde vucut yapısı farklı mesela ben 13 yumurta ile ohss oldum doktor az rastlanan bişey demişti normalde pkoslular oluyomuş ama vucudum ilaçlara tepkı verdı karnımda su toplama olmuş transferım yapmadılar rahım dınlendırdıler. Ne bılım insan bi cozum arıyo işte tabı ondan degıldır deÖyle düşünme canim. Birsuru insan var tüp bebekle anne baba olan
Yok kuzum eskıden gorcektın beni artık cok rahatım olur dıyorum Allaha sükür yumurta var rahım temız olmıcak bişey yok Allahın izniyle sadece sabırHayır tabıkı, kuzum birsürü insan tüp bebek ile cok cok daha saglıklı bebekler dunya ya getiriyor... Senin biraz kendını rahatlatman gerek, cok dusunuyorsun
Aynen oyle hastalar baskı yaptgı için verıyolar doktorlar. Yoksa ondan dusmuyo bebek zaten rahatsızlık varsa dedgn gbi hamılelıkten once pıhtı atıyomuş o yuzden ekstra onlem alıyolar onlara. Benım faktor 5 ve 2 genım bozuk en agır olanlar ama Allaha sukur hiç sıkayetım olmadı daha once.. bence kromozom etkılı bebekte saglıklı bebek olmalıAynen bende bi doktorun videosunu izledim aslında kan sulandırıcı hasta rahatlasın diye veriyoruz vermesek de o bebek sağlıklı olacak ,sağlıksız ise düşecekse yine düşecek demişti. Kan pıhtılaşması çok ağır bozuk olanın zaten öncesinde bir rahatsızlığı olur demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?