Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım eşim bir yıldır tedavi görüyor ama spermleri in yapısı fazla değişmiyor.En iyi doktora da gittik aynı şey doğuştan böyle yaptıklarımız değiştirmiyor sonucu böyle denemeye devam edeceğiz

Evet aynen canım.Zaten bizim spermler kötü yani tedavi felan farketmedi.5.güne ilerletiyor evet ama genetiği bozuk Muhtemelen.Doktor da yaşınız genç olabilir diyor denk gelmiştir diyorlar . Bakalim Haziran'da Yeni tedaviyi planlıyorum eşim ve ben 3 ay yine takviye kullanacağız

Pıhtılaşma icin igne kullanıyor muydun cnm ve bagısıklık için ilac yada serum? Bunlar da etkili bebeğin kalbinin durmasinda
Bağışıklık serumu kullandım, kan sılandırıcı da kullandım.Benim aklıma genetikten başka birşey gelmiyor malasef.Ha keşke Genetik olmasa, Genetiği sağlam embriyoyu bulmak zor oluyor malasef

Bır yandan hemen vakit geçsin Yeni tedaviye başlayım diyorum bir yandan da aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.Ama anne olma isteğini bastıramıyorum.

Bu spermdir yumurtaliktr çok zor ya nedir bu cektiklerimiz bir akrabam var kocasının spermleri tembel en iyisini seçip rahme yerlestirdile 2 kez yaptılar olmadı düşük yspti kadın oda böyle küçük gebeliklerde 9 hsft falandi ama adam önceden kasik arasından ameliyat oldu sonra 2 . Ciyi yaptılar olmadı 6 yıllık evlilik bitti cocu olmayınca kusuru karisinda buluyordu tedavi olmuyor du ilk yıllarında karısının üzerine gidiyordu meğer sorun kocadaymis kocası ameliyat da oldu yine olmadı yine kadını suçladı senin yüzünden ameliyat oldum olam bana oldu senin yüzünden çocuk sahibide olsmacam dedi her kabahati kadında buldu ksvga şiddet derken evlilik bitti ikiside evlenmediler 2 yıldır adam da artık kendinden korkuyo çocuk olmazsa die kadında öyle iğrenç bir insandan kurtulduğu için hayatını yaşıyor 6 yılın verdiği psikolojik sorunları kspatio çok bozuldu kimseyle konusmuo baba evinde huZurlu şuan çalış io kötü gublerini unytmsys çalışıyor

Bır yandan hemen vakit geçsin Yeni tedaviye başlayım diyorum bir yandan da aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.Ama anne olma isteğini bastıramıyorum.
Allah büyük canım ins senin de kycagin bir gün doolu olur duacediyorum bütün hamil e olmak isteyenlere umidinizi kaybetmeyin

Morfoloji yüzde 1 diyor progresif hareket yüzde 5 sayı falan iyi bir tek. Bilemiyorum eşim çok üzüldü hemen ameliyat olmak istiyor. Yarına almaya çalışmış hatta provizyon bekliyoruz. İlle olcam diye tutturdu ben hemen istemedim aslında ama ilerisi için de olmam gerekcek zaten diyor. Düşüğe sebep olma ihtimalinden korkuyo o da benim psikolojim çok bozuldu diye. Hem benim zaten döngü sürem uzun ve belirsiz bir de sperm kalitesinin düşük olması iyice ihtimali düşürüyor. 1 yılda anca olmuştu. 1 yıl daha oldu mu olmadı mı onun da garantisi yok yine düşerse falan off biraz vicdan azabı çekiyor sanırım hemen birşeyler yapmak istiyor ona da önce kızdım sonra üzüldüm bilemedim

Bağışıklık serumu kullandım, kan sılandırıcı da kullandım.Benim aklıma genetikten başka birşey gelmiyor malasef.Ha keşke Genetik olmasa, Genetiği sağlam embriyoyu bulmak zor oluyor malasef
O zaman malesef sebep o cnm

Yanı tabiki olması gerekiyorsa olsun ama sperm dna hasarı testi de yaptırın onun tedavisi için ilaç veriyolar düzeliyor..
Bide şöyle deyim hemen hemen çoğu erkekte sperm problemi var canim. Cogu dokrora gitmediği icin bilmiyor. Canınızı skmayin. ❤

Çok sağol canım bakalım bir söyleyeyim ne diyecek

Yine de hatasının farkında geç olmadsn yaş ilerlemeden tedavisini olsun iyileşsin sonra doktor gözetiminde çocuk yapmaya karar verin zamanı bizi iyi değerlendirin rabbim işinizi rast getirsin

Yine de hatasının farkında geç olmadsn yaş ilerlemeden tedavisini olsun iyileşsin sonra doktor gözetiminde çocuk yapmaya karar verin zamanı bizi iyi değerlendirin rabbim işinizi rast getirsin
Amin canım hepimizin rast getirsin

Cnm benim yengem 12 yıl boyunca çocuğu olmadı 3 defa tüp bebekle hamile kaldı ve 4 veya 5 defada normal yolla hamile kaldı ve hep dusukle sonuçlandı doktorlar çocuğun olmaz demişti ve mucize işte şuan 2 aylık bı oğlu var dmeek istediğim kendini yıpratma rabbim ol derse olur üzme diyemem desende boş çünkü kendimden biliyorum bende yeni kürtaj oldum tek yapicagin şey kendini toparlayıp Allah'a dua etmek hiç beklemediğin bı anda bı mucizeyle karsilasicagina inanıyorum ama sende hicbi zaman kendine inanmaktan ve güvenmek ten vazgecme

İyi akşamlar kızlar, hematoloji doktoruyla görüştüm.Çok önemli bi pıhtılaşmam olmadığını söyledi.Yine bi sürü testler yaptırdı.Kan verdim,10 gün bulur çıkması benim sonuçları gidip almam vs.Kan sulandırıcı kullanıcaksın gebelikte dedi.Bıktım Vallahi şu araştırmadan bi bitmedi gitti.Şöyle bi yolumuza bakalım.

Senin hangi genlerde sıkıntı vardı canim. Faktor V falan mı o yuzden mi hemoltolojiye yönlendirilmistin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…