Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Moral bozmak yok. En güzel zamanı bekliyor minik yeğenimiz. Azcık kaldı hayırlısıyla çok güzel şeyler olcak.. hem belki böyle kafan daha rahat olur. hep birlikte bekleriz. Bizi haberdar edersin
Çok şükür ki zamanında oldum, düzene girdi yeniden, hayırlısı olsun ınsallah

ekim ayında normal yollarla gelişen hamileliğim 6 haftalıkken sonlandı. ekim ayında düşük yaptım. pcosluyum aynı zamanda prolaktin hormonum da yüksek . bir aydır inofolic kullanıyorum doktorum dün prolaktin yüksek çıkınca 2 li dostinex ilaç verdi kullanacağım, ve deneyeceğiz bu ay ve diğer aylar 3-4 ay olmazsa doktorum yumurtlama takibi ve çatlatma iğnesi dedi. tekrar düşük yapmaktan çok korkuyorum. umarım hepimiz sağlıkla hamile kalır sağlıkla sonlandırırız. takipçinizim gelişmelerden haberdar edin benimle aynı durumda olan, tedavide olan arkadaşlar süreçleriniz nasıl gidiyor nasıl sonuçlar elde ediyorsunuz haberdar ederseniz çok sevinirim

pcosluyum. 14 ekimde tanımlanamayan düşük oldu.yıkıldım adeta ilk hamileliğimdi. kürtaj oldum şu an denemelere tekrar başladık . doktor inofolic vermişti. bir aydır kullanıyorum. prolaktin yüksek çıkınca dostinex de verdi 3-4 ay normal deneme zamanımız var olmazsa artık, aşılama deneyeceğiz. tekrar düşük olmasından çok korkuyorum. hamile kalmaktan çok sağlıkla hamile kalmak önemli. umarım herkes hayırlı haberler alır ve hamilelikleri sağlıkla sonuçlanıp, yavrularını kucağına alır, herkesin hayırlı haberler vermesi dileğiyle ...

Geçmiş olsun canım, insallah saglıklı gebeliğimiz bizi bekliyor, Allahım yeniden nasıp etsın hepimize bu arada hosgeldın grubumuza

Anladım canım ben yenıden yumurta toplatmak istıyorum da beta düşmezse yumurtalar baskılanıyomuş buyumuyomuş oyle bişry dıyodu doktorum. Kızlar beta düşmezse adet olunuyo mu ki?

O suya cevızı koymak troid için faydalı diye bılıyorum yuksek olAnlar oyle yapıyor

Geçmiş olsun canım, insallah saglıklı gebeliğimiz bizi bekliyor, Allahım yeniden nasıp etsın hepimize bu arada hosgeldın grubumuza
hoşbuldum herkesin gönlünden geçen olsun, umarım mutlu haberlerle dolar burası

Canım evet gebelik planlayanlara ve gebelere çok önerilmiyor. Bebek annenin kanından beslendiği için ilk aylar aşı da kan da antikor düzeyini yükselttiği için nasıl bir etkide bulunacağı ile ilgili doktorların çekinceleri var. Hatta Pfizer den bir yetkili gebelik planlayıp aşı olanların bu fikri 6 ay ertelemelerinin iyi olacağını söylemiş.

O halde yaptırmam, 6 ay bebek fikrinden uzaklastıgımı hayal edemiyorum

Anladım canım ben yenıden yumurta toplatmak istıyorum da beta düşmezse yumurtalar baskılanıyomuş buyumuyomuş oyle bişry dıyodu doktorum. Kızlar beta düşmezse adet olunuyo mu ki?
Canim benim düşük evde ilaçsız oldu. 32. Günde beta hala 184 idi.. beta dusmeden adet olunmuyor bence. Bugün 39. Günüm sonunda adet oldum beta düşmüştür diye düşünüyorum

O halde yaptırmam, 6 ay bebek fikrinden uzaklastıgımı hayal edemiyorum
Bence de yaptırma kuzum.
Ben belki atanirim diye simdiden yaptırsam mı diye düşündüm ama vazgeçtim bu sebeple. Yani Allah verecekse verecek ama yine de tedbirli olmak istiyor insan

Bugün evden çalışmadığım için yetişemiyorum ancak okuyorum. Kalbim sizinle hepimiz bu sefer sağlıkla bebişlerimize kavuşalım inşallah yeni gelenlere çok geçmiş olsun burası bana pozitif olmayı öğretti sizlere de faydası olur umarım

Sohrab kuzu benim bati da ekler misin müsait olduğunda.. bekleyim 1 ay daha diyordum vazgeçtim. Ay bir günüm1 günümü tutmuyor..
Bat 29 şubat. Ovulasyon günüme göre değişirse söylerim canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…