• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sordum beta baktırıp mı geleyim diye. Direkt gel dedi daha önceki bebeğin kalbi durduğu için. Coraspin başladı riske atmak istemedi.

Beta 34.8 çıktı. Dönüş bekliyorum doktordan. Cumartesi tekrar beta için kan vericem kuzum 🙏 şuan için herşey ihtimal dâhilindeymiş. Olumlu da olumsuz da..
Süper canım, katlanarak artıcak ınsallah ❤️🙏🏻Bugunlere şükürler olsun

Beni çatlama için çağırmadı canım ilişki olması gereken günleri söyledi sonrada 9 şubatta gel dedi yani sanırım gebelik oluşmuş mu diye bakıp oluşmadıysa yeni tedavi belirleyeceğiz . Belki kuzeninin daha farklıdır durumu yani sende garanti çatlar zaten diye düşündü belki de sen dert etme olumlu sonuç almaya odaklanalım 🙏🏻😍🤲🏻
Insallah canim❤👍

Sordum beta baktırıp mı geleyim diye. Direkt gel dedi daha önceki bebeğin kalbi durduğu için. Coraspin başladı riske atmak istemedi.

Beta 34.8 çıktı. Dönüş bekliyorum doktordan. Cumartesi tekrar beta için kan vericem kuzum 🙏 şuan için herşey ihtimal dâhilindeymiş. Olumlu da olumsuz da..
Doktorun iyi sanki cnm memnun sun demi? Coraspine baslatmasi çok iyi.. Baska ilaç verdi mi

Doktorun iyi sanki cnm memnun sun demi? Coraspine baslatmasi çok iyi.. Baska ilaç verdi mi
Yok bebeğim sadece coraspin verdi, solgar folik asite de devam.

Gebelikte berbat tecrübelerim oldu şimdiki hocadan memnunum, kurtajdan sonra gitmiştim ilk. Temkinli ama rahatlatici biri. Bilgisinden de memnunum. ♥️

Eşimin arkadasinin tavsiyesi üzerine bi hoca var ona da gidip karar veririm herşey güzel ilerlerse allahın izniyle.🌸

Kizlar bu arada yazmayi unuttum sizinle bir sey paylasmak istiyorum belki bir cogunuzun doktoru tavsiye etmistir ama bilmeyenler icin yazmak istedim. Benim doktorum klomene baslatirken bana gunde 3 kez ihlamur ic ve her gun bir kase yogurt icine 1 tatli kasigi cekilmis keten tohumu ekleyip ye dedi. Bunlar rahimin bebek icin hazirlanmasi ve kalinlasmasi icin cok etkiliymis, hatta igne vurduktan sonrada mutlaka keten tohumunu ye demisti. Ben duzenli yapiyorum bunlari dogal seyler oldugu icin icim de cok rahat. Belki sizlere de iyi gelir🧡

Ben hiç duymadım. İyi geliyorlarmışsa bizde yapalım. Bende kullanmıştım klomen ama hiç böylr bişeler demediler bana. Sağolasın canım momtobe95

Ben hiç duymadım. İyi geliyorlarmışsa bizde yapalım. Bende kullanmıştım klomen ama hiç böylr bişeler demediler bana. Sağolasın canım momtobe95
Genelde sadece ilac veren doktorlara alistigimiz icin bana da ilk soylediginde tuhaf gelmisti ama mutlu da oldum dogal bir seylerle destekledigi icin😊

Ben adet oldum, akşam saatlerinde bekliyordum 6 7 saat önce geldi 😔
Bu ay kendin denemiştin değil mi canım. Aşılama değil di bu ay değil mi. Konunun ilk sayfalarını okumuştum bi de son sayfaları okuyabildim o arayı okuyamadım da o yüzden soruyorum canım kusura bakma.

Bu ay kendin denemiştin değil mi canım. Aşılama değil di bu ay değil mi. Konunun ilk sayfalarını okumuştum bi de son sayfaları okuyabildim o arayı okuyamadım da o yüzden soruyorum canım kusura bakma.
Evet cnm Kendımız denedık, bu ay asılama olcam Allah ızın verırse, bakalım ne dıyecek doktor cumartesı gıderım ınsallah 🙏🏻

Genelde sadece ilac veren doktorlara alistigimiz icin bana da ilk soylediginde tuhaf gelmisti ama mutlu da oldum dogal bir seylerle destekledigi icin😊
Benim arkadaşım var yaklaşık bir dört beş senedir tüp bebek için uğraşıyor. Bir yıldır da bir doktora takipli. Tüp bebek için uğraşıyor ama henüz transfer aşamasına gelemediler. Mesela onlara doktor diyet listesi gibi bi liste verdi. Günlük yemesi gerekenler. Mesela her akşam bir avuç ceviz suya koyuyor sabah suyunu içip cevizlerini yiyor. Başka şeylerde var ben tam bilmiyorum da mesela bu ay yumurta sayısı arttı. Beslenme gerçekten çok etkiliyor.

Evet cnm Kendımız denedık, bu ay asılama olcam Allah ızın verırse, bakalım ne dıyecek doktor cumartesı gıderım ınsallah 🙏🏻
Hiç üzme kendini canım. İnşallah aşılamayla olur başka bişeye de gerek kalmaz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben tüp bebek için doktora gittim. Aşılama yapalım dedi. Aşılama öncesinde hsg istedi. Hsg den sonra gebe kaldım. Hiç aşılamayada gerel kalmadı tüpe de ama bebeğimi kaybettim. Her işte bir hayır vardır. Şöyle düşünüyorum her iki gebeliğimde en bunaldığım durumda oldu Rabbim in bana bir işareti diye düşünüyorum. Yani umudunu kaybetme sabret vakti var diye bir mesaj alıyorum. Artık doğru mesaj mı bilmem ama kendimi tesellim işte. Sende beklemediğin anda gebe kaldın Rabbim yine verir hepimize verir. Rabbim in hazinesi geniş bizimde payımız vardır inşallah. Hepimiz payımıza düşeni er ya da geç alacağızdır.

Hiç üzme kendini canım. İnşallah aşılamayla olur başka bişeye de gerek kalmaz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben tüp bebek için doktora gittim. Aşılama yapalım dedi. Aşılama öncesinde hsg istedi. Hsg den sonra gebe kaldım. Hiç aşılamayada gerel kalmadı tüpe de ama bebeğimi kaybettim. Her işte bir hayır vardır. Şöyle düşünüyorum her iki gebeliğimde en bunaldığım durumda oldu Rabbim in bana bir işareti diye düşünüyorum. Yani umudunu kaybetme sabret vakti var diye bir mesaj alıyorum. Artık doğru mesaj mı bilmem ama kendimi tesellim işte. Sende beklemediğin anda gebe kaldın Rabbim yine verir hepimize verir. Rabbim in hazinesi geniş bizimde payımız vardır inşallah. Hepimiz payımıza düşeni er ya da geç alacağızdır.
Benım önceki gebeliğimde asılama ile oldu kuzum, doktorum yine olur diye cok umutlu, bakalım hayırlısı ınsallah 🙏🏻❣️

İnsallahh senınkı gelmez cnm
Pek sanmıyorum cnm ama görcez bakalım hamile değilsem ins gelir de adet duzeni bozulmasın daha geçen ay tam zamanında geldi zaten😑 üzülme demicem ama adet olmanda vardır bi hayır cnm demek zamanı gelmemiş.. Dua edip tevekkül etmekten baska çaremiz yok malesef..

Asılama olcka buyuk ıhtımalle, rahmın durumuna bakıcak, cumartesı gıdıcem kuzum🥰
Moral bozmak yok. En güzel zamanı bekliyor minik yeğenimiz. Azcık kaldı hayırlısıyla çok güzel şeyler olcak..♥️ hem belki böyle kafan daha rahat olur. hep birlikte bekleriz. Bizi haberdar edersin♥️

Back