Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim ilk haftalardan kanamam oluyordu 8. Haftada geçti ve 15. Haftamda tekrar başladı az az geliyordu ama yine geliyordu 16+4 gibide kanamam yoğunlaştı ve sıvı şekilde gelmeye başladı ped takmama rağmen çarşafımı degistiriyodum agrimda fazlalasinca hemen hastaneye gittim ama çok geçti

İlk gebeligimdi su kesesi yırtıldığı için kürtaja karar verildi ama sonrada düşük yapıp kürtaj olucagimi söylediler 5 6 hafta vardı 8. Hafta durdu 15. Haftada tekrar başladı sonrada daha sıvı oldu ve o zaman suyumun geldiğini öğrendim bu arada su kesesi yırtılması çok nadir olan biseymis öyle söyledi doktorum

Mutlaka bi sebebi vardır cnm suyunun bitmesinin kendi doktoruna git mutlaka öğren.. Bidahaki gebeliğinde ona gore önlem alınmalı

Canım çok geçmiş olsun Allah sabır versin bir an önce toparlanırsın inşallah. Bende acildeki doktora gitmiştim ilaç yazıyor antibiyotik ve ağrı kesici sonrada kontrole çağırıyor ilaçlara ulaşmaya çalış muhakak dinlen ve sıcak tut kendini

Rabbim sabir versin canım. Umarim kisa zamanda biraz olsun toparlanirsin. Insallh kendi doktorun kabul eder. Ama oda olmadi baska bi doktora mutlaka git kontrolunu yaptir.

Canim birde 10 gun boyunca havuza kuvete vs girme ve ayakta duş al.

Mutlaka bi sebebi vardır cnm suyunun bitmesinin kendi doktoruna git mutlaka öğren.. Bidahaki gebeliğinde ona gore önlem alınmalı
Şu kesesi yırtıldığı için öyle oldu diğer gebeliklerim de karşılaşacağım bı durum degil

Çok üzüldüm. Bende ilk gebeliğimi 16 haftalıkken ekim ayında kaybettim. Zamanla geçmiyor ama insan alışıyor.. ben ilk adeti oldum tekrar gebe kaldım.. onda da keseyi gördük ardından kanama ile düşük oldu.. şimdi dinlenmedeyim.. rabbim gönlünüze göre versin. Kendi doktorunuza bi an önce görünün ❤

Şu kesesi yırtıldığı için öyle oldu diğer gebeliklerim de karşılaşacağım bı durum degil
Su kesesi yırtılma sebebi neymiş peki cnm önemli olan o. Allah korusun tekrarlar diye demedim onlem alınır sadece

Ayriyetten ilaç vericeklerdi reçete telefonuna gelicek dediler ve hala reçete gelmedi çok sinir oldum bı yandan üzüntü bı yandan sinir çok kötü durumdayım
geçmiş olsun canım bende on gün önce olmuştum. Muhtemelen telefon numaran yanlış girilmiştir hastaneyi arayıp bilgi alsan reçete numaram telefonuma gelmedi diye ilaçlarını aksatma. Doktorum on gün sonra çağırdı bir şey kaldı mı diye sorun yok çok şükür sen hastaneyi arayıpbilgi al bence

Kızlar sabahtan beri aşırı mide bulantısıyla beraber az önce Biraz kan geldi âdet başlangıcı gibi.Agrım felan Yok, düşük başlayacak mı acaba?Yarın sabah doktora gideceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…