Benim ilk haftalardan kanamam oluyordu 8. Haftada geçti ve 15. Haftamda tekrar başladı az az geliyordu ama yine geliyordu 16+4 gibide kanamam yoğunlaştı ve sıvı şekilde gelmeye başladı ped takmama rağmen çarşafımı degistiriyodum agrimda fazlalasinca hemen hastaneye gittim ama çok geçtiBasın sağolsun cnm. Bende bebeğimi suyumun bitmesi sonucu kaybettim. Gelişimi 5 gün geriden geliyordu hep. Gelişimi durmuştu 15 de kalmistisuyunun geldiğini nasıl anladin? Ben anlamadım ama karnim aşırı gerilmisti agrilarim cok oluyodu eylulde kaybettim kızımı zamanla geçmiyor malesef bu aci ama hafifliyor.. Dua etmekten baska care yok.. Burası iyi geliyor kafamiz dağılıyor
İlk gebeligimdi su kesesi yırtıldığı için kürtaja karar verildi ama sonrada düşük yapıp kürtaj olucagimi söylediler 5 6 hafta vardı 8. Hafta durdu 15. Haftada tekrar başladı sonrada daha sıvı oldu ve o zaman suyumun geldiğini öğrendim bu arada su kesesi yırtılması çok nadir olan biseymis öyle söyledi doktorumCanım çok geçmiş olsun bu arada. Diğer soruları görünce direk onlar için bişeyler yazdım kusura bakma. Hepimiz yakın zamanda istenen ve umutla beklenen bebeklerimizi kaybettik gerçekten çok zor bir durum. Senin bebeğinde baya büyükmüş. İlk düşüğün mü nedeni için bişey dediler mi. Kanamam vardı dedin baştan beri mi kanamaların vardı.
Mutlaka bi sebebi vardır cnm suyunun bitmesinin kendi doktoruna git mutlaka öğren.. Bidahaki gebeliğinde ona gore önlem alınmalıBenim ilk haftalardan kanamam oluyordu 8. Haftada geçti ve 15. Haftamda tekrar başladı az az geliyordu ama yine geliyordu 16+4 gibide kanamam yoğunlaştı ve sıvı şekilde gelmeye başladı ped takmama rağmen çarşafımı degistiriyodum agrimda fazlalasinca hemen hastaneye gittim ama çok geçti
Canım çok geçmiş olsunKizlar öncelikle hepinize merhaba bende pazartesi günü düşük yaptım ve sonrasında kürtaj oldum gece düşük yaptığım için kendi doktorum girmedi kürtaja acildeki iki doktor girdi taburcu olurken veya kürtajdan sonra bana hicbi bilgi vermediler ne yapmam gerek hiç bilmiyorum acaba kontrole gitsemmi parça kaldimi diye aranızda bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi
Rabbim sabir versin canım. Umarim kisa zamanda biraz olsun toparlanirsin. Insallh kendi doktorun kabul eder. Ama oda olmadi baska bi doktora mutlaka git kontrolunu yaptir.Bı yandan öyle düşünüyorum belki böylesi daha iyi nelerle karsilasacagini bilemem Rabbim böyle yazmış ama her hastaneye gittiğimde yada bı yere gittiğimde hep o mezarlığın önünden gecicem ve gorucem ama en azından bı Fatiha okuyup gecicem şuan cennette bı parçam var
O doktoru zaten hiç sevmemiştim hamileliğimde de hiç iyi şeyler söylemedi hiç bişey olmamasına rağmen kürtaj demişti zaten ameliyathaneye girdiğimde öğrendim o doktorun olucagini doktorumda randevusuz kabul etmiyo randevusuz hakkımı kullandım biraz dil dokersem kabul edebilir ama bilmiyorum
Canim birde 10 gun boyunca havuza kuvete vs girme ve ayakta duş al.Bı yandan öyle düşünüyorum belki böylesi daha iyi nelerle karsilasacagini bilemem Rabbim böyle yazmış ama her hastaneye gittiğimde yada bı yere gittiğimde hep o mezarlığın önünden gecicem ve gorucem ama en azından bı Fatiha okuyup gecicem şuan cennette bı parçam var
O doktoru zaten hiç sevmemiştim hamileliğimde de hiç iyi şeyler söylemedi hiç bişey olmamasına rağmen kürtaj demişti zaten ameliyathaneye girdiğimde öğrendim o doktorun olucagini doktorumda randevusuz kabul etmiyo randevusuz hakkımı kullandım biraz dil dokersem kabul edebilir ama bilmiyorum
Şu kesesi yırtıldığı için öyle oldu diğer gebeliklerim de karşılaşacağım bı durum degilMutlaka bi sebebi vardır cnm suyunun bitmesinin kendi doktoruna git mutlaka öğren.. Bidahaki gebeliğinde ona gore önlem alınmalı
Onu biliyorum bizimkiler söylediCanim birde 10 gun boyunca havuza kuvete vs girme ve ayakta duş al.
Sakin bu tarafGünaydınlar ne var ne yok
İlk gebeligimdi su kesesi yırtıldığı için kürtaja karar verildi ama sonrada düşük yapıp kürtaj olucagimi söylediler 5 6 hafta vardı 8. Hafta durdu 15. Haftada tekrar başladı sonrada daha sıvı oldu ve o zaman suyumun geldiğini öğrendim bu arada su kesesi yırtılması çok nadir olan biseymis öyle söyledi doktorum
Su kesesi yırtılma sebebi neymiş peki cnm önemli olan o. Allah korusun tekrarlar diye demedim onlem alınır sadeceŞu kesesi yırtıldığı için öyle oldu diğer gebeliklerim de karşılaşacağım bı durum degil
Valla buralarda iyi çok şükür iş güç uğraşıyoruz. Buralar soğuk ama kar yağmıyor donuyoruz sadece. -20 dereceyi gördük.Sakin bu taraforda ne var ne yok
Neresı orasıValla buralarda iyi çok şükür iş güç uğraşıyoruz. Buralar soğuk ama kar yağmıyor donuyoruz sadece. -20 dereceyi gördük.
Adana bol yağmurluGünaydın kızlar yine karlı bir sabaha uyandık
geçmiş olsun canım bende on gün önce olmuştum. Muhtemelen telefon numaran yanlış girilmiştir hastaneyi arayıp bilgi alsan reçete numaram telefonuma gelmedi diye ilaçlarını aksatma. Doktorum on gün sonra çağırdı bir şey kaldı mı diye sorun yok çok şükür sen hastaneyi arayıpbilgi al benceAyriyetten ilaç vericeklerdi reçete telefonuna gelicek dediler ve hala reçete gelmedi çok sinir oldum bı yandan üzüntü bı yandan sinir çok kötü durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?