İnşallah güzel haberlerle gelTedavi olmadım ama bekliyodum cok istiyodum Kürtajdan sonra, çok teşekkür ederim. Yarın kontrole gidicem. Inşallah hayirli haberlerle dönerim, her birimizin güzel haberini peşpeşe alalim
Aynn canim onumuzdeki ay basliycam kismetse. Yarin gidicem kuzum cikmis sonuclar hocada yarin hastanede gitmisken ona da gistereyim fiye yarini bekledim.Bi de her ay değişebiliyor. Benim düzenlidir adetim sma bazen yumurtlama 12. Gün olur bazen14 15.. değişiyor ovulasyon takip yararlı kuzum
Bu arada gittn mi doktora
Tmmdr csnim sagolasin ❤Inşallah güzel olur sonucu
Merak ettiğin olursa yanıtlarız daha önceden testi yapmış olanlar olarak.
Yumurtlama gününü kuzum. Ben uygulamayla takip ediyordum o yüzden dogru mu diye bi sorayim dedim. Gercı kürtajdan sonra o düzende degis ti mi ayni mi olcak bilmiyirum. Bu ay kafamıza gore ilerliycez bakalım nasip.Kuzum sen yumurtlama gununu mu kastettin yoksa yumurtlamadan sonra hep 14.gun mu olur mu mu dıye sordun..
Haa ben ıkıncı durumu sordun sandımYumurtlama gününü kuzum. Ben uygulamayla takip ediyordum o yüzden dogru mu diye bi sorayim dedim. Gercı kürtajdan sonra o düzende degis ti mi ayni mi olcak bilmiyirum. Bu ay kafamıza gore ilerliycez bakalım nasip.
Gün aşırida bazen oluyor bazen olmuyor canım. En iyisi ovulasyon galiba. Nerden aliyorsunuz peki testleri. Bir gebeninin günluğu diye sayfa varmis herkes orasi iyi diyor.Haa ben ıkıncı durumu sordun sandımdegısıebılıyor hangı gun oldugu canım, takvime guvenılmez, gün asırı olursa herturlu yakalarsınz yumurtlamayı
Benim bildiğim kadarıyla döngü sürene göre değişiyor. Ama adet olacağın günü biliyorsan ondan 14 gün önce oluyor o değişmiyor. Bende düzensizlik var mesela her ay döngü sürem değiştiği için sürekli ovulasyon testi yapıyorum. Testin pik yaptığı yumurtlama gününden 14 gün sonra da adet oluyorum.Yumurtlama gününü kuzum. Ben uygulamayla takip ediyordum o yüzden dogru mu diye bi sorayim dedim. Gercı kürtajdan sonra o düzende degis ti mi ayni mi olcak bilmiyirum. Bu ay kafamıza gore ilerliycez bakalım nasip.
Ben laboquick alıyorum 50 adet kaset test olanlardan. Trendyol, hepsiburada veya gittigidiyor hangisinde uygunsa oradan alıyorum. Ama döngü sürem uzun olduğu için ve bazen hiç yakalayamadığım için çok sık ve adet olana kadar yapıyorum o yüzden çoklu alıyorum. Senin düzenliyse daha az alabilirsinGün aşırida bazen oluyor bazen olmuyor canım. En iyisi ovulasyon galiba. Nerden aliyorsunuz peki testleri. Bir gebeninin günluğu diye sayfa varmis herkes orasi iyi diyor.
Anladım canim benim duzenliydi kurtajdan önce. Simdi bilmiyorum nasıl olcak. Hemen adet bitiminde mi baslamak gerekiyor teste pekiBen laboquick alıyorum 50 adet kaset test olanlardan. Trendyol, hepsiburada veya gittigidiyor hangisinde uygunsa oradan alıyorum. Ama döngü sürem uzun olduğu için ve bazen hiç yakalayamadığım için çok sık ve adet olana kadar yapıyorum o yüzden çoklu alıyorum. Senin düzenliyse daha az alabilirsin
Düzenliyse normalde 10.günde falan başlasanız yeter ama şimdi düşük olduğu için değişir diyorsanız başlayın aklınızda kalmasın kaçırırsanız üzülmeyin. Düzenli dediğiniz kaç gün oluyor? Kimisinin düzenli oluyor ama 32 oluyor kimisi 25 oluyor o yüzden soruyorum.Anladım canim benim duzenliydi kurtajdan önce. Simdi bilmiyorum nasıl olcak. Hemen adet bitiminde mi baslamak gerekiyor teste peki
33 günde oluyordum canim. Onümuzdeki ay yapmayı düsünuyorum test bu ay gecti gibi çünkü.Düzenliyse normalde 10.günde falan başlasanız yeter ama şimdi düşük olduğu için değişir diyorsanız başlayın aklınızda kalmasın kaçırırsanız üzülmeyin. Düzenli dediğiniz kaç gün oluyor? Kimisinin düzenli oluyor ama 32 oluyor kimisi 25 oluyor o yüzden soruyorum.
Merhaba. Ben çok sonradan gördüm bu grubu yeni yeni yazıyorum da. Siz yazalı çok olmuş neler konuştunuz bakarken gördüm.İzmirdeyim canım evet özel sağlık sigortasıyla özel hastanede ücretsiz yaptırdım
Muhtemelen 17.gün civarı pozitif çıkar 18 19 gibi de yumurtlarsın. Değişebilir tabi de genelde öyle oluyor. İlk ay olduğu için yine erken başla derim. Düşükten sonra ilk kez mi regl olacaksın?33 günde oluyordum canim. Onümuzdeki ay yapmayı düsünuyorum test bu ay gecti gibi çünkü.
Yok canim ilk regl oldum bitti suan 10. Günde oldugumu gisteriyor uygulama. Dedigin gibi 17-19 arasida yumrtlama gosteriyor. Ama 14. Gunden itibaren yumurtlama haftasi diyor. Tam bir hafta boyunca. Ben o zaman bu 14-20 arasini degerlendireyim. Gelecek ayda ovulasyonla takip edeyim diyorum. Tabi insallh gerek kalmazda.Muhtemelen 17.gün civarı pozitif çıkar 18 19 gibi de yumurtlarsın. Değişebilir tabi de genelde öyle oluyor. İlk ay olduğu için yine erken başla derim. Düşükten sonra ilk kez mi regl olacaksın?
Canim pihtilasmadan kaynaklanadabiliyor. Ama tam ona bağlanmasi zor. Iki gen var onemli olan faktor 5 ve faktor 2 onlarda varsa ve homozigot yabi baskin pihtilasma sıkıntı kan sulandırıcı kullanman gerekiyor. Misal bemde mthfr genlerde heterezigot yani tam baskin pihtilasma degilde az cikti. Ama her ihtimalle karsi iğne degil belki ama ilac kullanilabilir dedi doktor. Arastirma hastanelerinde ucretsiz yapiliyor bu testler.Merhaba. Ben çok sonradan gördüm bu grubu yeni yeni yazıyorum da. Siz yazalı çok olmuş neler konuştunuz bakarken gördüm.
Ben de İzmir'deyim özel bir hastaneye gidiyorum benim de özel sağlık sigortam var. İlk düşükte de karşılar mı sizce bu testleri? Doktorum bana pıhtılaşmadan hiç söz etmedi bir çok kez sebebin ne olabileceğini sordum. Genlerde bir problem olmuştur bebekte bir problem varsa vücut anlıyor ve bebek gelişmiyor gibi şeyler dedi. Genelde düşükler pıhtılaşmadan mı kaynaklanıyor ihtimal yüksek mi? Sizin sonuç çıktı mı?
İnşallah gerek kalmaz bir an önce sağlıkla bebişine kavuşursunYok canim ilk regl oldum bitti suan 10. Günde oldugumu gisteriyor uygulama. Dedigin gibi 17-19 arasida yumrtlama gosteriyor. Ama 14. Gunden itibaren yumurtlama haftasi diyor. Tam bir hafta boyunca. Ben o zaman bu 14-20 arasini degerlendireyim. Gelecek ayda ovulasyonla takip edeyim diyorum. Tabi insallh gerek kalmazda.
Çok teşekkür ederim bilgiler için. Ben de bu ay ovulasyon testleriyle tekrar deneyeyim sonra yine doktora gitmeyi düşünüyorum. 9 kasımda bebeğimin kalbi durduğu için vakumlu kürtaj olmuştum. 3 ay da geçmiş olacak. Soracak çok şey var. Çatlatma iğnesi falan da sorcam. O şekilde denemedik hiç. 1 yıldır pandemi de var diye ovulasyon testleriyle deniyorduk sadece tam oldu derken sonlandı malesef. Tekrar 1 yıl daha beklemek istemiyorum. Bir de üstüne tekrar düşük olursa psikolojim ne olur bilemiyorum.Canim pihtilasmadan kaynaklanadabiliyor. Ama tam ona bağlanmasi zor. Iki gen var onemli olan faktor 5 ve faktor 2 onlarda varsa ve homozigot yabi baskin pihtilasma sıkıntı kan sulandırıcı kullanman gerekiyor. Misal bemde mthfr genlerde heterezigot yani tam baskin pihtilasma degilde az cikti. Ama her ihtimalle karsi iğne degil belki ama ilac kullanilabilir dedi doktor. Arastirma hastanelerinde ucretsiz yapiliyor bu testler.
Amin insallh canim. Umarim ikimizinde gerek kalmaz bu ay mutlu sona ulasiriz burdaki diger herkeste. Bencede bi git rutin kontrollerini falan da yaptirirsın. Durum degerlerirsiniz. Ben ve burdaki bu testleri yaptiranlar diger herkeste ayni seyleri tekrar yasamamak adina yaptirdik canim. Bi faydasi olur mu bilmiyirum ama en azindan içimiz rahat eder. Sende soyle doktoruna insallh yapar.İnşallah gerek kalmaz bir an önce sağlıkla bebişine kavuşursun
Çok teşekkür ederim bilgiler için. Ben de bu ay ovulasyon testleriyle tekrar deneyeyim sonra yine doktora gitmeyi düşünüyorum. 9 kasımda bebeğimin kalbi durduğu için vakumlu kürtaj olmuştum. 3 ay da geçmiş olacak. Soracak çok şey var. Çatlatma iğnesi falan da sorcam. O şekilde denemedik hiç. 1 yıldır pandemi de var diye ovulasyon testleriyle deniyorduk sadece tam oldu derken sonlandı malesef. Tekrar 1 yıl daha beklemek istemiyorum. Bir de üstüne tekrar düşük olursa psikolojim ne olur bilemiyorum.
Neyse 5.günüm şuan ve genelde en az 40 gün falan sürüyor benim. (Çok nadir 35) Bakalım inşallah benim de hiçbirine gerek kalmaz kendiliğinden ve sağlıklı olur
İnnovita en iyisi canm, N11 de var, genelde fiyat daha uygun dıye Labaquık dıye Bı marka var o tercıh ediliyor..Gün aşırida bazen oluyor bazen olmuyor canım. En iyisi ovulasyon galiba. Nerden aliyorsunuz peki testleri. Bir gebeninin günluğu diye sayfa varmis herkes orasi iyi diyor.
İnsallah canımKız topiği sonradan gördüm. Ortadan girdim olaya. Baştan okuyayım dedim okuyamadım. En iyisi okuduğum kadarlan yetineyim.Benimde bat ımı ekler misin sohrabcığım 10 şubat. İlk düşükte doktor üç beş ay korun demişti. Bu düşükte doktorum hiç bekleme dedi. Düşükten sonra adet oldum ama nerdeyse iki hafta sürdü. İnşallah düzene girer bu ay gebe kalırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?