Ari sütü bal polen kullandım 2 aydır cnm ama aklımda bu ay yapicam soğan kürü.. Nasip kısmet bakalım dua ediyorum elimden tek gelen bu..İmm bazen 2 ay yetmiyor hamile kalmaya soğan suyu da için adet Bitince . Hem sdetijizctemiz olur pıhtı olmaz ylhemde yumurtalıklar çalışır çoğalır ins bu ay tutmuşturümidini kesme Alllah buyuk
Geçmiş olsunkızlar bugün tekrar doktora gittim.Bebek iki gün önceye göre büyümüş 6 mm olmuş, karından baktı bu arada ama kalp atışı yok.Sinra radyoloji ye gönderdi orda da sordu alttan bakıldı mi diye yok dedim oda baktı yok kalp atışı.Bu arada bebek 6+3 hafta civarında.Benim tramsfere göre 8 haftalık olmam lazım.Ha birde İlk kalp atışını duyan doktor bu değildi başka yere gittiğimi açıklayamadim da doktora.Ama o gün üsteki kese de kalp atışı vardi crl 3.67 mmdi. Alttan bakmıştı.Neyse Perşembe ve bugün doktor altta olan kese de bebek görüyor üstte ki boş.Ama eminim o gün üstteki keseden kalp atışı almıştı doktor.Ya üstteki kese küçülüyor Alttaki mi doldu tekrar.Hatta o gün doktor demişti alltaki kese çok iyi dolabilir içi diye.AYNİ doktora gidelim dedik cumartesi olduğu için yetişemedik.Neyse bu doktor da 1 hafta bekleyelim dedi , tüp bebek zordur Emin olmadan birşey yapmak istemiyorum çünkü iki gün önceye göre büyümüş dedi.Ama ne olursa olsun sağlıksız gebelik zaten, kalp atışı yok bebek tramsfere göre geride.Cuma günü diğer doktora gideceğim erkenden hala birşey yoksa o gün kürtaj olacağım artık
İns olur bu ayAri sütü bal polen kullandım 2 aydır cnm ama aklımda bu ay yapicam soğan kürü.. Nasip kısmet bakalım dua ediyorum elimden tek gelen bu..
Fazla kalmasın icinnde haftaya göre büyük kalp atışı yok tez zamanda aldırın zararlı sizeGeçmiş olsun
Cuma gideceğim dedim canım doktor 1 hafta bekleyelim birşey olmaz Daha dediFazla kalmasın icinnde haftaya göre büyük kalp atışı yok tez zamanda aldırın zararlı size
İns birşey olmaz hayirlisi değilmiş Allah büyükCuma gideceğim dedim canım doktor 1 hafta bekleyelim birşey olmaz Daha dedi
Anladım canımCnm benim bebegim 4 buçuk aylikti beyindeki yapisal bozukluktan kromozom bozukluğu dedi doktorum riskli gebelik uzmanı cok siki takip etti sürecin basindan beri zaten sıkıntılarımız vardibide kalbi su toplamıştı yavrumun
Bende bagısıklık için ilaç kullandım kuzum ama bazı durumlarda ilaçlar yeterlı kalmıyomuş bagısıklık dipsiz bir kuyu denıldıBağışıklık icin ilac da kullandım cnm ben pıhtılaşma düşük önleyici herşeyi kullandım
Canım benim 6+3 te bebek 6 mm idi herşey gunune uygundu kalp atısı goruluyodu fakat duyamamıyoduk yanı kalp atısı cok zayıftı doktoeum 6 haftalıkken duymamız gerekıyor buyuk ihtimal saglıksız gebelık dedı tüp bebek oldgu içinde transfer gunu belli gec döllenme olamaz dedi belki gec duyulur diye düşünwmeyız demişti sonra 1 hafta sonra gttım yıne bebek büyüdü kesede büyüdü gunune gore buyuduler yıne kalp atısı vardı fakat duyamadık. 1 hafta sonra gttım artık bebegım küçülmüştü kalbı daha da yavaslamıştı yıne atıyodu ama cok yavastı en son gttgmde kalbi durmustu bebekte küçülmüstu gecen hafta bu olay oldu 3 gun sonrasındada dusugum oldukızlar bugün tekrar doktora gittim.Bebek iki gün önceye göre büyümüş 6 mm olmuş, karından baktı bu arada ama kalp atışı yok.Sonra radyoloji ye gönderdi orda da sordu alttan bakıldı mi diye yok dedim neyse karından baktı oda baktı yok kalp atışı.Bu arada bebek 6+3 hafta civarında.Benim tramsfere göre 8 haftalık olmam lazım.Ha birde İlk kalp atışını duyan doktor bu değildi başka yere gittiğimi açıklayamadim da doktora.Ama o gün üsteki kese de kalp atışı vardi crl 3.67 mmdi. Alttan bakmıştı.Neyse Perşembe ve bugün doktor altta olan kese de bebek görüyor üstte ki boş.Ama eminim o gün üstteki keseden kalp atışı almıştı doktor.Ya üstteki kese küçülüyor Alttaki mi doldu tekrar.Hatta o gün doktor demişti alltaki kese çok iyi dolabilir içi diye.AYNİ doktora gidelim dedik cumartesi olduğu için yetişemedik.Neyse bu doktor da 1 hafta bekleyelim dedi , tüp bebek zordur Emin olmadan birşey yapmak istemiyorum çünkü iki gün önceye göre büyümüş dedi.Ama ne olursa olsun sağlıksız gebelik zaten, kalp atışı yok bebek tramsfere göre geride.Cuma günü diğer doktora gideceğim erkenden hala birşey yoksa o gün kürtaj olacağım artık
Olabilir cnm neyse artık önümüze bakicaz çaremiz yok baska..Bende bagısıklık için ilaç kullandım kuzum ama bazı durumlarda ilaçlar yeterlı kalmıyomuş bagısıklık dipsiz bir kuyu denıldıama bebegımın kalp atısında problem oldu buyuk ihtimal kromozom bozuklugudur diye düşünüyorum
Yok canım benim zaten ben ilaçlarımi bıraktım 3 gündür.Olmayacak şeyi zorlamanın umut etmenin anlamı yok.Ama daha kanamam ağrım sızım Yok.Zateb doktor iki tane olduğu için kürtaj gerekiyor dedi kendi kendine düşmez düşerse de parça kalır dediCanım benim 6+3 te bebek 6 mm idi herşey gunune uygundu kalp atısı goruluyodu fakat duyamamıyoduk yanı kalp atısı cok zayıftı doktoeum 6 haftalıkken duymamız gerekıyor buyuk ihtimal saglıksız gebelık dedı tüp bebek oldgu içinde transfer gunu belli gec döllenme olamaz dedi belki gec duyulur diye düşünwmeyız demişti sonra 1 hafta sonra gttım yıne bebek büyüdü kesede büyüdü gunune gore buyuduler yıne kalp atısı vardı fakat duyamadık. 1 hafta sonra gttım artık bebegım küçülmüştü kalbı daha da yavaslamıştı yıne atıyodu ama cok yavastı en son gttgmde kalbi durmustu bebekte küçülmüstu gecen hafta bu olay oldu 3 gun sonrasındada dusugum olduinşallah senın olayın bana benzemez kalp atısını gordukce umudum oldu ama hiç artmadı
İlaçları bıraktıktan 3 gun sonra düşmüştü benım canım. Doktor zaten anlıyor bana genelde düşer bekleyelım demişti ikiz olunca farklıdırYok canım benim zaten ben ilaçlarımi bıraktım 3 gündür.Olmayacak şeyi zorlamanın umut etmenin anlamı yok.Ama daha kanamam ağrım sızım Yok.Zateb doktor iki tane olduğu için kürtaj gerekiyor dedi kendi kendine düşmez düşerse de parça kalır dedi
Geçmiş olsunKızlar kürtaj sonrası bebeği genetige gönderen var ?Çok pahalı Bir işlem mi bu ?
Merhaba aynı benım yaşadıklarımı yazmışsın canım yalnız benım bebegımın gelışımı gunundeydı kalbi yavas atıyodu attgnı goruyoduk ama duyamadık doktorumda patolojıden hiç bişey cıkmaz genetıkten cıkar demişti ama kendı düşer dediği için gonderemedık genetiğe. Bende kendımı cok sucladım stres yapmıştım hamıle kaldıktan sonra falan ne cıktı canım genetıkten sonuc?Geçmiş olsunBenim de ilk gebeliğimde gelişimi 7+2 olması gerektiği hafta 6+2 çıkmıştı, kalp atışı vardı ama zayıftı, gümbür gümbür normal bir kalp atışı hiç duyamadan ben doktorum iki hafta sonra tekrar bakalım demişti,ama o gün durmuş zaten bebeğimin kalbi..Kontrole gittiğimde kürtaja karar vermiştik.Ben de Progestan hap kullanıyordum ağrım kanamam hiçbir şeyim olmadı.Erken gebelik haftalarında ilaçla düşükten daha çok vakumlu kürtaj önerdiklerini söylüyorlar,bu yöntemde yapışıklık ihtimali yokmuş,tabi ki düzgün birisi yaparsa.Ben yaşadığım travma üstüne tekrar bir travma eklemek istemediğim için iki kaybımda da kürtaj oldum,ama bu çrda ilaçla düşüren de bir sürü insan var,daha zamanın var düşün taşın kendin için en iyisini sen bilirsin canım.İnşallah tekrarını yaşamazsın.Ama eğer kürtaj olursan mutlaka genetik incelemeye göndermek istiyorum de doktorun göndersin,patolojinin hiçbir anlamı yok,eğer sorun bebekteyse genetik incelemede belli oluyor senin de için daha rahat ediyor,pahalı değil 300-400 arası birşey tuttu 7 ay önce.Ben kayıp konusunda kendimi çok suçluyordum ama o sonucu görünce az da olsa rahatlamıştım o yüzden yazıyorum,acıları tabi ki geçmedi ama zamanla hafifleyecek inşallah Ben aynı şeyler olur mu? Tekrar olursa ne yaparım? Hala düşünüyorum. Her zaman yazabilirsin konuşmak istersen.Ben bu sayfaya fazla yazmak istemiyorum arkadaşların içini karartmamak adına
Pazartesiyi bekliyoruz canım erkenden gideceğiz, inşallah hemen işlemleri başlatır da doktor bir an önce bugünler geçip gitsin istiyorum..Allah yardımcın olsunne yaptınız şimdi ne durumdasiniz
Canım benim çok teşekkür ederim, yazdıkların çok iyi geldi.Evet vakumlu Kürtaj yaptırmak istiyorum Bende ve kesin genetige göndereceğim.Eger genetik bozuksa bundan sonraki tüp Bebek sürecinde embriyoları NGS ye göndermeyi düşünüyorum.Eger öyle değilse de başka ne sorunlar var bunların araştırılması gerekiyor.Uygunmus fiyatı mutlaka göndereceğim.Tekrar tüp bebek denemeyi öyle çok istiyorum ama bir yandan da aynı şeyleri yasarmıyım çok korkuyordum Bende.Tüp bebekten başka Bir şansımız da yok ne yazık ki.O kadar para,emek, Umut hepsi bitti bir anda.Zaten en başından beri hep yavaş gelişti kese bebek.Bir sorun olduğunu anlamıştım hatta kendimi hamile moduna sokmadım bile.Ama azda olsa o kalp atışlarını duydum ya ister istemez Umut ediyor insanGeçmiş olsunBenim de ilk gebeliğimde gelişimi 7+2 olması gerektiği hafta 6+2 çıkmıştı, kalp atışı vardı ama zayıftı, gümbür gümbür normal bir kalp atışı hiç duyamadan ben doktorum iki hafta sonra tekrar bakalım demişti,ama o gün durmuş zaten bebeğimin kalbi..Kontrole gittiğimde kürtaja karar vermiştik.Ben de Progestan hap kullanıyordum ağrım kanamam hiçbir şeyim olmadı.Erken gebelik haftalarında ilaçla düşükten daha çok vakumlu kürtaj önerdiklerini söylüyorlar,bu yöntemde yapışıklık ihtimali yokmuş,tabi ki düzgün birisi yaparsa.Ben yaşadığım travma üstüne tekrar bir travma eklemek istemediğim için iki kaybımda da kürtaj oldum,ama bu çrda ilaçla düşüren de bir sürü insan var,daha zamanın var düşün taşın kendin için en iyisini sen bilirsin canım.İnşallah tekrarını yaşamazsın.Ama eğer kürtaj olursan mutlaka genetik incelemeye göndermek istiyorum de doktorun göndersin,patolojinin hiçbir anlamı yok,eğer sorun bebekteyse genetik incelemede belli oluyor senin de için daha rahat ediyor,pahalı değil 300-400 arası birşey tuttu 7 ay önce.Ben kayıp konusunda kendimi çok suçluyordum ama o sonucu görünce az da olsa rahatlamıştım o yüzden yazıyorum,acıları tabi ki geçmedi ama zamanla hafifleyecek inşallah Ben aynı şeyler olur mu? Tekrar olursa ne yaparım? Hala düşünüyorum. Her zaman yazabilirsin konuşmak istersen.Ben bu sayfaya fazla yazmak istemiyorum arkadaşların içini karartmamak adına
Ya demekki bizim bebekler sağlıksız olduğu için geriden gelip tam gelişemiyor benimde 2 hafta geriydi kalp atışı da normalden yavaştıMerhaba aynı benım yaşadıklarımı yazmışsın canım yalnız benım bebegımın gelışımı gunundeydı kalbi yavas atıyodu attgnı goruyoduk ama duyamadık doktorumda patolojıden hiç bişey cıkmaz genetıkten cıkar demişti ama kendı düşer dediği için gonderemedık genetiğe. Bende kendımı cok sucladım stres yapmıştım hamıle kaldıktan sonra falan ne cıktı canım genetıkten sonuc?
Canım böyle diyorsun ama sen benimde içimi rahatlattın geçen bir mesajınla.Geçmiş olsunBenim de ilk gebeliğimde gelişimi 7+2 olması gerektiği hafta 6+2 çıkmıştı, kalp atışı vardı ama zayıftı, gümbür gümbür normal bir kalp atışı hiç duyamadan ben doktorum iki hafta sonra tekrar bakalım demişti,ama o gün durmuş zaten bebeğimin kalbi..Kontrole gittiğimde kürtaja karar vermiştik.Ben de Progestan hap kullanıyordum ağrım kanamam hiçbir şeyim olmadı.Erken gebelik haftalarında ilaçla düşükten daha çok vakumlu kürtaj önerdiklerini söylüyorlar,bu yöntemde yapışıklık ihtimali yokmuş,tabi ki düzgün birisi yaparsa.Ben yaşadığım travma üstüne tekrar bir travma eklemek istemediğim için iki kaybımda da kürtaj oldum,ama bu çrda ilaçla düşüren de bir sürü insan var,daha zamanın var düşün taşın kendin için en iyisini sen bilirsin canım.İnşallah tekrarını yaşamazsın.Ama eğer kürtaj olursan mutlaka genetik incelemeye göndermek istiyorum de doktorun göndersin,patolojinin hiçbir anlamı yok,eğer sorun bebekteyse genetik incelemede belli oluyor senin de için daha rahat ediyor,pahalı değil 300-400 arası birşey tuttu 7 ay önce.Ben kayıp konusunda kendimi çok suçluyordum ama o sonucu görünce az da olsa rahatlamıştım o yüzden yazıyorum,acıları tabi ki geçmedi ama zamanla hafifleyecek inşallah Ben aynı şeyler olur mu? Tekrar olursa ne yaparım? Hala düşünüyorum. Her zaman yazabilirsin konuşmak istersen.Ben bu sayfaya fazla yazmak istemiyorum arkadaşların içini karartmamak adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?