Rabbim bir daha yaşatmasın iyice muane olun sonra hamile kik düşününBenim kızım 4 buçuk aylikti hareketlerini de hissediyordum psikolojik olarak çok zor oldu hala canim cok yanıyor
Zor canim. Ama senin sağlığın kendini toplaman için en sağlıklısı normal doğum.. Inşallah bi çırpıda biter kuzum. Bizleri haberdar et
Allah yardımcın olsunAh arkadaşım şimdi bile benden alınacağını bilmek öyle acı ki.. Ne desem çare değil biliyorum ve bunu kalbimde hissediyorum.. Rabbim sana sağlıklı hayırlı evlat Nasib etsin dillerim Allah kimseyi bu dertlerle uğraştırmasın. Bakalım ne yapacaklar canım.. Süreç nasıl ilerleyecek
Gız ovulasyon testini ne yapacaksınŞeytan dürtüyor ya ovulasyon testi yapasım var koyu çıktığı söyleniyor ya gebelik varsa.bat çarşamba günü...
Bekle diyorum kendime ama yavaştan başladı meraklarim
Benim sorunun kromozom bozukluğuydu her önlemi aldi doktorum kortizon pıhtılaşma icin igne fitil ler herşeyi kullandım cnm. Suan düşünüyoruz 2.ay imRabbim bir daha yaşatmasın iyice muane olun sonra hamile kik düşünün
Ay ne bileyim koyu çıkıyor falan diye okudum gaza geldim.Gız ovulasyon testini ne yapacaksıngebelik testini yapsana şüphe içinde kalma pazartesi yap kuzum İnşallah pozitif çıkar
Hayırlısı bende iğne kullandım ama anlamadık neden düşük olduğunu ins bu sefer olur tutunur size Allah büyük sabredin olurbat nezamanBenim sorunun kromozom bozukluğuydu her önlemi aldi doktorum kortizon pıhtılaşma icin igne fitil ler herşeyi kullandım cnm. Suan düşünüyoruz 2.ay im
İyi o zaman bekle adet gününü bekleyebilsen tabiiAy ne bileyim koyu çıkıyor falan diye okudum gaza geldim.bu ay da geç yumurtladım o yüzden minimum adet günümü beklesem iyi gebelik testi için.
30 ocak cnm. Ins bakalım herşey hepimiz icin cok güzel olurHayırlısı bende iğne kullandım ama anlamadık neden düşük olduğunu ins bu sefer olur tutunur size Allah büyük sabredin olurbat nezaman
Öncelikle cok geçmiş olsun. Bende nerdeyse 6 haftalık düşük yaptım. Ilacsiz düşürdum. Bende sizin gibi bi yan etki olmadi. Belki ilacın yan etkisidir bilemiyorum.. bi 10 gune kadar kanama sürebiliyor bilginiz olsunKizlar sonunda kendimle ilgili bi konu bulabildim:) ben çarşamba günü 6 haftalik düşük yaptım metiler diye bir ilaç ve antibiyotik kullanıyorum ilacla birlikte parçalar düşürdüm suan kanamam devam ediyor yalniz karnında bir hassasiyet oluştu dokununca acıyor gaz sancisi gibi de geliyor bana ama emin olamiyorum bu etkiler ne zaman geçer ya da yaşayanlar oldu mu dusukten sonra ne gibi etkiler oldu
Kromozm bozuklugu oldgnu nerden anladınız kuzum? Benımde her onlem alındı fakat doktorum bagısıklık sistemı ve kromozom bozukluğu üstünde durdu yınede...Benim sorunun kromozom bozukluğuydu her önlemi aldi doktorum kortizon pıhtılaşma icin igne fitil ler herşeyi kullandım cnm. Suan düşünüyoruz 2.ay im
Tesekkur ederim. Size de çok çok geçmiş olsun Allah iyilik sifa versin hepimizeÖncelikle cok geçmiş olsun. Bende nerdeyse 6 haftalık düşük yaptım. Ilacsiz düşürdum. Bende sizin gibi bi yan etki olmadi. Belki ilacın yan etkisidir bilemiyorum.. bi 10 gune kadar kanama sürebiliyor bilginiz olsun
Hadi ins olacak varmı belirti30 ocak cnm. Ins bakalım herşey hepimiz icin cok güzel olur
Canım ben ilaçsız dusuk yaptım gecen hafta 9. Haftadaydı bebek aktif kanama 4 5 gun sürdü. Bu hafta kontrole gttgmde içerde az bişeyler kalmış sanırım metiler verdı gunde 3 kere 3 gun içiceksın dedı dun biraz kahve akıntım oldu bugun cok cok az oldu ama dediğin gbi belirti olmadı bendeKizlar sonunda kendimle ilgili bi konu bulabildim:) ben çarşamba günü 6 haftalik düşük yaptım metiler diye bir ilaç ve antibiyotik kullanıyorum ilacla birlikte parçalar düşürdüm suan kanamam devam ediyor yalniz karnında bir hassasiyet oluştu dokununca acıyor gaz sancisi gibi de geliyor bana ama emin olamiyorum bu etkiler ne zaman geçer ya da yaşayanlar oldu mu dusukten sonra ne gibi etkiler oldu
Canım benm doktorumda her onlemi aldı dediğin gibi ama 2 şeyden şüphelendi yınede kromozom bozuklugu ve bagısıklık. Bazen bagısıklım sistemıde bebegin ölümüne yol acıyo ama hangısınden oldgnu bılmemize imkan yok dedi siz nasıl anladınız kromozom bozuklugunu? Canım cok sıkıldı bagısıklık sistemı lafına hatta onun testlerı varmış bi daha ki transferımden once yaptırcamBenim sorunun kromozom bozukluğuydu her önlemi aldi doktorum kortizon pıhtılaşma icin igne fitil ler herşeyi kullandım cnm. Suan düşünüyoruz 2.ay im
Cnm benim bebegim 4 buçuk aylikti beyindeki yapisal bozukluktan kromozom bozukluğu dedi doktorum riskli gebelik uzmanı cok siki takip etti sürecin basindan beri zaten sıkıntılarımız vardiKromozm bozuklugu oldgnu nerden anladınız kuzum? Benımde her onlem alındı fakat doktorum bagısıklık sistemı ve kromozom bozukluğu üstünde durdu yınede...
Bağışıklık icin ilac da kullandım cnm ben pıhtılaşma düşük önleyici herşeyi kullandımCanım benm doktorumda her onlemi aldı dediğin gibi ama 2 şeyden şüphelendi yınede kromozom bozuklugu ve bagısıklık. Bazen bagısıklım sistemıde bebegin ölümüne yol acıyo ama hangısınden oldgnu bılmemize imkan yok dedi siz nasıl anladınız kromozom bozuklugunu? Canım cok sıkıldı bagısıklık sistemı lafına hatta onun testlerı varmış bi daha ki transferımden once yaptırcam
Ah cnm sorma hatırlamıyorum pek hamile kaldığım ay nasildimHadi ins olacak varmı belirti
İmm bazen 2 ay yetmiyor hamile kalmaya soğan suyu da için adet Bitince . Hem sdetijizctemiz olur pıhtı olmaz ylhemde yumurtalıklar çalışır çoğalır ins bu ay tutmuşturAh cnm sorma hatırlamıyorum pek hamile kaldığım ay nasildimsadece ayakta kalinca bel ağrım ve karın ağrım olmuştu yani adet olcak gibi.. Şimdide aynı bel ağrım karın ağrım oluyor ara ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?