- 2 Kasım 2016
- 5.614
- 7.648
Oyy tam minnoş Tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün, iyisiniz değil mi ikiniz de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy tam minnoş Tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün, iyisiniz değil mi ikiniz de
İyiyiz çok şükür canım, öncesinde korkuttu bizi beyefendi boynuna 2 tur kordon dolanmış, çok sağol canımOyy tam minnoş Tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün, iyisiniz değil mi ikiniz de
Allah korusun Bu yıl minikler baya aksiyonlu çıktı ya herkeste bir aksiyon oluyor Sağlıkla büyüsün evlatlarımız inşallahİyiyiz çok şükür canım, öncesinde korkuttu bizi beyefendi boynuna 2 tur kordon dolanmış, çok sağol canım
Ahh sorma, çok şükür sağlıkla aldık kucaklarımıza, sağlıkla hayırla büyütelimAllah korusun Bu yıl minikler baya aksiyonlu çıktı ya herkeste bir aksiyon oluyor Sağlıkla büyüsün evlatlarımız inşallah
Allah analı babalı büyütsün cnmmİyiyiz çok şükür canım, öncesinde korkuttu bizi beyefendi boynuna 2 tur kordon dolanmış, çok sağol canım
İyiyiz çok şükür kuzum, büyümeye çalışıyoruz seninki abi olmuş artık maşallahHoşgelmiş grubun en minnak paşası sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah ikiniz de iyisinizdir umarım
Maşallah size ay sorma ergenus beni çok zorluyor 4 gündür sabır çekiyorum sürekliİyiyiz çok şükür kuzum, büyümeye çalışıyoruz seninki abi olmuş artık maşallah
Ahh güzel anniş çok sevindim iyi olmanıza, hoşgeldi minik kuzumuz böyle süprizler yapıyorlar işte. Bizim yerimize de kokla
Oyy Allah kolaylık versin canım, bilirim o dönem zor ama sonrası çiçekMaşallah size ay sorma ergenus beni çok zorluyor 4 gündür sabır çekiyorum sürekli
Koklarım tabii, koklamam mı, bu son beşik olduğu için iyice öpüp koklaşıyoruzbu zamanlar bir daha geri gelmiyorAhh güzel anniş çok sevindim iyi olmanıza, hoşgeldi minik kuzumuz böyle süprizler yapıyorlar işte. Bizim yerimize de kokla
Ben de dün gittim kontrole. 24 haftalığız ama 27 haftalık görünüyor çünkü kilosu ve boyu baya önde maşallah o yüzden doktor erken bekliyoruz bu beyi dedi, 37.haftada almayı düşünüyor ama o zamanı da beklerse tabii ben de sağlıkla kavuşurum inşallah
Ahh canım ikiniz de iyi dayanmışsınız valla. Güçlü annenin aslan oğlu neyse ki hepsi geride kaldı, onlar her şeye değer yeter ki iyi olsunlar ayy miss gibi bebek kokuyordur şimdi eviniz, darısı başımızaOyy Allah kolaylık versin canım, bilirim o dönem zor ama sonrası çiçek
Koklarım tabii, koklamam mı, bu son beşik olduğu için iyice öpüp koklaşıyoruzbu zamanlar bir daha geri gelmiyor
Oyy maşallah kuzuya be güzel gelişmiş, benimki minnoş minnoş ilerledi, şimdi büyütmeye çalışıyoruz işte
Bu hamileliğimde yok yoktu bende
Sırasıyla, gebelik tiroidi, gebelik şekeri, gebelik taşikardisi, her gün ve hala oksapar iğne, 30.haftaya kadar coraspirin kullandım, yine şükürler olsun sağlıkla aldım kucağıma
Darısı sana canım benim sağlıkla vaktinde gelsin minik kuş, evin havası nasıl değişiyor bir anda
Çok şükür canım, şu mis kokusu eve geldi ya herşeyi unutturduAhh canım ikiniz de iyi dayanmışsınız valla. Güçlü annenin aslan oğlu neyse ki hepsi geride kaldı, onlar her şeye değer yeter ki iyi olsunlar ayy miss gibi bebek kokuyordur şimdi eviniz, darısı başımıza
Çok şükür kuzum evet yaa hamilelik ayrı bi bağ. İlk oğlumda doğurmak istememiştim herkes dokunacak sevecek, karnımda bi tek bana ait diye kıskançlığın dibi.. doğurmak için hiç acelem yok zaten, yaş 40a dayanınca başıma geleceklerden korkuyorum Allah veriyor herşeyin sabrını yaa minnoşlar sağlıklı mutlu olsunlar gerisi boş..Çok şükür canım, şu mis kokusu eve geldi ya herşeyi unutturdu
Seninde az kaldı canım, sağlıkla güzel günler sizi bekliyor, hamilelikte ayrı güzel be ne kadar sıkıntılar yaşasamda hamilelik çok ayrı, çok özel bir bağ, düşünsene anne ile bebek arasında, Asla 3.bir kişi olmayacak
Seninde sağlıkla gelsin yavrun
Bende 37 yaşıma yeni girdim canım, bu son beşik o yüzden tadını çıkarıyorum, ilk başta zor oluyor ama çabuk adapte oluyor insan her gün şükür ile uyanıyorum sağlıkla kavuştuk ya, gerisi de hallolur bir şekildeÇok şükür kuzum evet yaa hamilelik ayrı bi bağ. İlk oğlumda doğurmak istememiştim herkes dokunacak sevecek, karnımda bi tek bana ait diye kıskançlığın dibi.. doğurmak için hiç acelem yok zaten, yaş 40a dayanınca başıma geleceklerden korkuyorum Allah veriyor herşeyin sabrını yaa minnoşlar sağlıklı mutlu olsunlar gerisi boş..
Bizim de son bebiş canım o yüzden biz de bol bol tadını çıkarırız benim 4 kayıp olunca doktorum direkt fetal DNA istedi, açıkçası bizim de ancak öyle içimiz rahat edecekti. Ha bi sıkıntı olsa vazgeçmicektik tabii ki ama en azından hazırlıklı olurduk. Ama en iyisini yapmışsın boşuna strese sokmamışsın kendini. Ne olursa başımızın tacı sonuçta şeker yüklemesi için yeni gittim ama gerek görmedi doktor yaptırmadı, değerlerim çok iyi çıkmıştı çünkü. Senin de ilk gebeliğinde şeker sıkıntın olmadıysa bunda da olmaz büyük ihtimal. Tetanozu mecbur yaptırdım çünkü oğlumu doğuralı 12 yıl olduBende 37 yaşıma yeni girdim canım, bu son beşik o yüzden tadını çıkarıyorum, ilk başta zor oluyor ama çabuk adapte oluyor insan her gün şükür ile uyanıyorum sağlıkla kavuştuk ya, gerisi de hallolur bir şekilde
Fetal dna falan yaptırdın mı canım
Ben hiç birşey yaptırmadım ne fetal ne ikili, sadece detaylıya girdim
Şeker yükleme de yaptırmadım, tetenoz 4 dozum vardı önceden, bu hamileliğimde yaptırmadım
Hayırlı olsun canım, Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Büyüdü teyzesı, 3ay11 günlük olduSağol canım, Allah razı olsun
Senin kız büyümüştür, nasılsınız, kızın nasıl?
Çok şükür canım, maşallah büyümüş artık uykusuzluk beni zorluyor biraz, alışmıştım rahatlığa çocukları büyütmüştüm, bu tam sevilmelik, eğlencelik oldu bol bol öpüp kokluyorum, bugünlerin geçeceğini ve ilerde özleyeceğimi bildiğim içinBüyüdü teyzesı, 3ay11 günlük oldu
Zalim zaman, neler yasadık..
Çok şükür Rabbime
Siz nasılsınız, sen tecrubelısın, rahat gecıyordur