Bende yanma vs yoktu canım sadece akinti. Bakalim adetten sonra ne durumda olacak. Evet bi eski duzeni kaybetyimi daha dönmsk zor oluyor canim. Rabbim yardımcımız olsun vallaYumurtlama akıntısı gibi başladı test yaptım gerçekten de yumurtlama olmuştu. Sonra vajinada yanma ile birlkte sümüksü ama aralarda beyaz beyaz ayıptır söylemesi peynir gibi geliyordu. Hemen doktora gittim fitil verdi 3 tane kullandım ama geçmedi sonra antibiyotik kullandım geçti. Sonraki ay yanma yine başladı evde fitil vardı kullandım ama tam olarak geçtiğini söyleyemem. İlişki olunca da sancı ve baskı oluyordu önceki olduğunda o yüzden şimdi ilişkiden de korkuyorum. Zaten kürtaj sonrası pek olmadı. Anlayacağın kürtajdan beri bi türlü kendime gelemedim.
Sankı daha 9 gun var
Bebeler yerleşiyor daha demi rahat bırakalımSankı daha 9 gun var
Benım bugun adet sancım var, baya baya sankı 2 3 saat adet olcakmısım gıbı hıssedıyorum
Daha emeklıyorlardır tüpün içimdeBebeler yerleşiyor daha demi rahat bırakalım
Yaa ne büyük bi mucize demiDaha emeklıyorlardır tüpün içimde
Hem de ne mucizeYaa ne büyük bi mucize demi
Biz yakın zamanda yumurtladık senınleBat'a 7 gün var benim de. Hep geç yumurtluyorum ama bu ay bi kaç gün daha geç oldu gibi hissediyorum. ovulasyon testi yapmadım tuttum kendimi.
Yumurtlayalı 1 hafta olmamıştır daha ama inanılmaz karın kasık ağrısı var göğüslerim aynı hamileligimdeki gibi hassas. Bu ay kendimi dinlemeyeceğim söz verdim ama bakalım
Içim içimi yiyor hepimiz için çok heyecanliyim.Ay kızlar sanki güzel haberler alicaz bu ay öylr hissediyorum
Ama senin de bize katılacağın günü iple çekerizBakın ben boşuna demiyoruuuum yarın ben memlekete gideceğim, buralara çok nadir gireceğim dönünce çoğunuz çift çizgi görmüş olacaksınızartık kaç sayfa birikmiş olur tek tek okurum bakalım
Ins hepimiz kavusucaz mucizelerimizeBakın ben boşuna demiyoruuuum yarın ben memlekete gideceğim, buralara çok nadir gireceğim dönünce çoğunuz çift çizgi görmüş olacaksınızartık kaç sayfa birikmiş olur tek tek okurum bakalım
Ins cnm benim ins en yakin zamanda mucizelerimize kavuşuruzIçim içimi yiyor hepimiz için çok heyecanliyim.Cilginlar gibi olumlu hissediyorum her biriniz adına. Rabbim güldür yüzümüzü bu ayyy
Günaydın canm, silerim ama arada ugra buraya daGünaydın kızlar, belirtisi olmayan sadece ben varım galibaListeden siler misin beni Sohrab canım, bir süre girmeyeceğim, inşallah en kısa sürede kavuşursunuz hepiniz
Niye gidiyosun cnmGünaydın kızlar, belirtisi olmayan sadece ben varım galibaListeden siler misin beni Sohrab canım, bir süre girmeyeceğim, inşallah en kısa sürede kavuşursunuz hepiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?