Bende iyim çok şükür çok zor bu yıkım ama hafifliyor inşallahİyiyim canım toparladım baya sen nasılsın
Eskiler öyleymiş be kuzum onlar da haklıAynı benım annem, annemde şaşrıyo hatta kalp atısının azaldgnı soyledgmde bişey olmaz o toparlar dedı hamıle kalmışsın ya birmiştir dıyodu
Ah benim canım doktorum bine cikana kadar deger takip ettiBiz takip ediyoruz istisna doktorlar hariç) noluyorki daha 2ncu beta olmadan dış gebelik.kimyasal deniyor..
Stresimizi ayyuka çıkardılar daha ne olacskki.
İnşallah hayırlısıyla bir evladınız daha olurMerhaba arkadaslar benimde bir tane oğlum var 5 yaşında ikinci bebeğime cok istememe ragmen 2 yıl sonra hamile kaldim ama düşük yaptim ilkinde hic böyle bisey yaşamamıştım hem hemen olmuştu hemde hic risk yoktu hayirlisi böyleymiş diyelim şimdi yeniden denemelere başladık burada sizinle konuşarak süreci belki daha az stresli atlatirim diye düşündüm insallah rabbim bu aci günleri unutturacak çok güzel günler yaşatır bize yavrularımızi saglikla alalim kucagimiza
Merhaba, aramıza hosgeldıniz, Rabbım size de sabır versınMerhaba arkadaslar benimde bir tane oğlum var 5 yaşında ikinci bebeğime cok istememe ragmen 2 yıl sonra hamile kaldim ama düşük yaptim ilkinde hic böyle bisey yaşamamıştım hem hemen olmuştu hemde hic risk yoktu hayirlisi böyleymiş diyelim şimdi yeniden denemelere başladık burada sizinle konuşarak süreci belki daha az stresli atlatirim diye düşündüm insallah rabbim bu aci günleri unutturacak çok güzel günler yaşatır bize yavrularımızi saglikla alalim kucagimiza
Son yazdığı heleki ne saçmaİğrenc ya, bı de normal karsılıyor durumu..
Aynen canım boyle bişey gormeyınceEskiler öyleymiş be kuzum onlar da haklı
Merak ettim ne konusu bu dedim bakmaz olaydım tüİğrenc ya, bı de normal karsılıyor durumu..
Aman tut kendini gitmeKadının düşmanı kadın
Normalde adete yaklaşınca sivilcelenme kasik agrisi karın sancısı olurdu 1 hafta önce yaşadım bunları şuan 2 gün var hiç adetlik belirti yok sadece sabah uyanfdigimda aç karna bulantım var çok sık idrara cikiyorum gazim var göbekte şişkinlik kabızlık ve her yemek yediğim zmaan kusma bulantı oluyor ama cikmiyo ins vardırKalbim73 var mı güzel belırtıler cnm? Adet günün yaklasıyor
Ay hadi inşallah hayırlısı ile vardır, psikolojik değilse baya belirti var gibiNormalde adete yaklaşınca sivilcelenme kasik agrisi karın sancısı olurdu 1 hafta önce yaşadım bunları şuan 2 gün var hiç adetlik belirti yok sadece sabah uyanfdigimda aç karna bulantım var çok sık idrara cikiyorum gazim var göbekte şişkinlik kabızlık ve her yemek yediğim zmaan kusma bulantı oluyor ama cikmiyo ins vardıryarın erken gebelik testi yapcam yarın evlilik yıl dönümü müz ins güzel sürpriz olur
Amin ins vardırAy hadi inşallah hayırlısı ile vardır, psikolojik değilse baya belirti var gibi
Yumurtlama akıntısı gibi başladı test yaptım gerçekten de yumurtlama olmuştu. Sonra vajinada yanma ile birlkte sümüksü ama aralarda beyaz beyaz ayıptır söylemesi peynir gibi geliyordu. Hemen doktora gittim fitil verdi 3 tane kullandım ama geçmedi sonra antibiyotik kullandım geçti. Sonraki ay yanma yine başladı evde fitil vardı kullandım ama tam olarak geçtiğini söyleyemem. İlişki olunca da sancı ve baskı oluyordu önceki olduğunda o yüzden şimdi ilişkiden de korkuyorum. Zaten kürtaj sonrası pek olmadı. Anlayacağın kürtajdan beri bi türlü kendime gelemedim.Canım enfeksiyon nasıl belirdi. Bende de başlamıştı ilk basta yumurtlama akıntısı sandim. Sonra baktım degil. Sarı açık yeşil arası kokusuz sümüksü bi akıntı. Fitil vermisti doktor araya adet girdi. Düzelmiyormu ilaclardan sonra ya
E daha ne olsunNormalde adete yaklaşınca sivilcelenme kasik agrisi karın sancısı olurdu 1 hafta önce yaşadım bunları şuan 2 gün var hiç adetlik belirti yok sadece sabah uyanfdigimda aç karna bulantım var çok sık idrara cikiyorum gazim var göbekte şişkinlik kabızlık ve her yemek yediğim zmaan kusma bulantı oluyor ama cikmiyo ins vardıryarın erken gebelik testi yapcam yarın evlilik yıl dönümü müz ins güzel sürpriz olur
İns yarın haberlesiriz sonucu paylaşırımE daha ne olsunbize de at sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?