Kaç düşüğün oldu ve yasın kaç canım? Banada doktorum rahımın tutuculuğu var bunu anladık dedi sanada aynı şeyleri soylemiş doktorların genel acıklamasıBanada dedi doktorum istisnasin dedi.. embriyoların güzel tutuyor her denemen ama ilerleme olmuyor genetik kaldı tek şans dedi oda son dondurulmuslarim olduktan sora gerek kalirsa düşünüyorum belkide bırakırım tedaviyi tamamen skldm cnku
Bilmiyorumki her seferinde bende artiyor sure diye biliyordum canm ondan sordumEmınım oncekı 4 gundu
30 yaşındayımKaç düşüğün oldu ve yasın kaç canım? Banada doktorum rahımın tutuculuğu var bunu anladık dedi sanada aynı şeyleri soylemiş doktorların genel acıklaması
Evt ilk hamileliğim ve ilk düşüğüm hocaya sordum testleri yaptıralım mı diye gerek yok dedi zaten test sonuçlarına göre uygulanıcak tedavi belliymiş kan sulandırıcı bağışıklık ilaçları ama benım miyom rahme baskı yapıyormuş ameliyat olucam şubat ayında senın kaç cm miyomunBenımde rahım dısında myomum var ama o hiç onemli degıl bebegın yerleşcegı yerde myom olmasın dedı doktorum. Plasentaya kan gittiyse zaten pıhtılaşmadan degıldir. Bagısıklık kalıyo bi tek lupus testleri falan var onlara baktır bi istersen tüp bebekcıler onemsemıyo. İlk düşüğün mü?
HEm ekonomik güçlük sebebi ile hemde garantisi olmadığı içinNeden sıcak bakmıyo?
Blast embriyo 2 şer tane koydukYasta guzel ya bende 30 yasındayım. Konulan embrıyonun kaliteleri nasıldı?
3cm benım myomum. İlk defa duydum rahım dısındakının baskı yaptgnı senın kaç cm? Bana sulu ultrason yaptı transferden once rahım içinde bişey var mı dıye bakmak için onda demişti rahım agzında olsa bıle hamıleliğe engel degıl onemli olan tutunacagı yer dıyeEvt ilk hamileliğim ve ilk düşüğüm hocaya sordum testleri yaptıralım mı diye gerek yok dedi zaten test sonuçlarına göre uygulanıcak tedavi belliymiş kan sulandırıcı bağışıklık ilaçları ama benım miyom rahme baskı yapıyormuş ameliyat olucam şubat ayında senın kaç cm miyomun
Evet o yuzden bu sefer 5 olur, neysekı 1 1 artıyorBilmiyorumki her seferinde bende artiyor sure diye biliyordum canm ondan sordum
HEm ekonomik güçlük sebebi ile hemde garantisi olmadığı için
Heya onu diyorum iste annem soba taşımış hamileykenKızlar ben hamileliğimde hem kan pihtilasmasi icin igne artı ilac ve bağışıklık icin günde 2 tane ilac kullandım düşük önleyici progestan ve igneler.. Ama malesef kaybettim 4 buçuk aylikti kizim.. Malesef kısmet olmayınca olmuyor..
Anladım canım ama blast oluncada iş bıtmıyo kalitelı olmasıda olasılıgı arttrıyo. Ne guzel ikiz olmuş bi de.. Benım ilk tüp bebek denememdi 2 ay sonra tekrardan denıcemBlast embriyo 2 şer tane koyduk
İlki kimyasal ikincisi iki kese ama yoğun kanamadan düşük
3ncu de tek tuttu kalbi durdu
Blast olmasına kalitesine hiç takilmiyorum sonuç odakliyim canim. Nasip artık pgt ile de iş bitmiyor yani bu iş dohurana kadar her türlü bitmiyorAnladım canım ama blast oluncada iş bıtmıyo kalitelı olmasıda olasılıgı arttrıyo. Ne guzel ikiz olmuş bi de.. Benım ilk tüp bebek denememdi 2 ay sonra tekrardan denıcem
Benım doktorımda öyle diyordu rahim dışı önemli diil diye 4. Denemede hamile kaldım ve düşük yapınca miyomu almak farz oldu bide büyüyor 6.5 cm benım kürtaj sırasında rahime baskı yaptığını hissetmiş doktorum öncesinde o da önemli diil diyordu kürtaj sonrası hemen miyomu alıcaz dedi ayrıca rahim dışı miyomlar hala netleşmemiş bi konu görüş ayrılıkları var3cm benım myomum. İlk defa duydum rahım dısındakının baskı yaptgnı senın kaç cm? Bana sulu ultrason yaptı transferden once rahım içinde bişey var mı dıye bakmak için onda demişti rahım agzında olsa bıle hamıleliğe engel degıl onemli olan tutunacagı yer dıye
İnşallah hayırlısı olur hakkında canım seninde nasıl daha iyimisinBenım doktorımda öyle diyordu rahim dışı önemli diil diye 4. Denemede hamile kaldım ve düşük yapınca miyomu almak farz oldu bide büyüyor 6.5 cm benım kürtaj sırasında rahime baskı yaptığını hissetmiş doktorum öncesinde o da önemli diil diyordu kürtaj sonrası hemen miyomu alıcaz dedi ayrıca rahim dışı miyomlar hala netleşmemiş bi konu görüş ayrılıkları var
Bende bi sorim tekrardan doktorumaBenım doktorımda öyle diyordu rahim dışı önemli diil diye 4. Denemede hamile kaldım ve düşük yapınca miyomu almak farz oldu bide büyüyor 6.5 cm benım kürtaj sırasında rahime baskı yaptığını hissetmiş doktorum öncesinde o da önemli diil diyordu kürtaj sonrası hemen miyomu alıcaz dedi ayrıca rahim dışı miyomlar hala netleşmemiş bi konu görüş ayrılıkları var
İyiyim canım toparladım baya sen nasılsınİnşallah hayırlısı olur hakkında canım seninde nasıl daha iyimisin
Eskiler güçlüymüş heraldeHeya onu diyorum iste annem soba taşımış hamileykenvalla doğan öyle bı guxel doğuyor ki imtihanimiz bizim.
Aynı benım annem, annemde şaşrıyo hatta kalp atısının azaldgnı soyledgmde bişey olmaz o toparlar dedı hamıle kalmışsın ya birmiştir dıyoduEskiler güçlüymüş heraldeben beta takibi için Bi kaç kez kan vermiştim annem diyo ki ne gerek var tamam işte hamilesin dedim 2 kat artması lazim bizim zamanımızda yoktu bunlar diyor
Biz takip ediyoruz istisna doktorlar hariç) noluyorki daha 2ncu beta olmadan dış gebelik.kimyasal deniyor..Eskiler güçlüymüş heraldeben beta takibi için Bi kaç kez kan vermiştim annem diyo ki ne gerek var tamam işte hamilesin dedim 2 kat artması lazim bizim zamanımızda yoktu bunlar diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?