Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazen ne yapsan olmuyor işte kuzum.. doktor değiştirmekten de bıktım. En ünlü proflara kadar gittim. Şu sebepsiz olan her şey çok sinir bozucu gerçekten. Bundan sonra ya her şeyi göze alıp doğal yolla oluruna bırakıcaz ya da menapoza kadar korunucaz. Biz niye "aaa yine hamile kalmışım, 7.haftadayım daha doktora gitmedim, dış gebelik nasıl bişey ki" falan diyen insanlardan olamıyoruz yaaa

Sınav başka bişey değil inan, şuan sana çok çok zor gelmesi normal biliyorsun bunu ruh halin git gel yapacak buda normal zaten en iyi de buradakiler biliyor bunu hepimiz geçtik bazımız sen gibi birden fazla geçti ama inanıyorum bu nasibimiz ise bebek bir gün bunların hepsini unutup ne günlerdi deyip geçeceğiz emin ol demekki biraz daha sabıra duaya ihtiyaç var canım arkadaşım

Kızlar bugün ülkece tanınan ve oldukça hasta gören bir profesöre gittim. Hamilelik öncesinde aspirin veya kan sulandırıcı kullanımının çok sakıncalı olduğunu, yumurtlamayı zorlaştırdığını söyledi. Yani internette her yerde gebelik destekleyici tedavi olarak yazar ki ben oğluma hamile kalmadan da kullanmıştım. Çok şaşırdım, böyle birşey duyan oldu mu?

Şöyle birşey buldum: Aspirin Benzeri Ağrı Kesicilerin Ovulasyona Etkisi | BilimFili.com

Doktor yeni prof olduğu için son araştırmalara daha hakim sanırım haklı da

Perınatologlar da karsı gereksiz kan sulandırıcı kullanımına, bır cok doktor cerezmıs gibi verıyor ama Bi cogu da ciddi anlamda gereksiz goruyor..

Perınatologlar da karsı gereksiz kan sulandırıcı kullanımına, bır cok doktor cerezmıs gibi verıyor ama Bi cogu da ciddi anlamda gereksiz goruyor..
Canım benim pıhtılaşma sorunum var, ona istinaden verildi ama bugünkü doktor diyor ki gebelik başladıktan sonra verilir, gebelik öncesi folik asit ve B12 ile vücut hazırlanır.

R Random3 ah canım, çok çok çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum. Hayal kırıklığını tahmin edebiliyorum, yine aynı tüp mü?

Canım benim pıhtılaşma sorunum var, ona istinaden verildi ama bugünkü doktor diyor ki gebelik başladıktan sonra verilir, gebelik öncesi folik asit ve B12 ile vücut hazırlanır.
Bence de, cagrı gulumserı de takip etmenizi onerırım instgramdan, kan sulandırıcı ile ılgılı goruslerıne bakın derim

R Random3 şimdi gördüm ve çok üzüldüm canım . Allah’ım niye böyle oluyor yaa kesin mi dış olduğu değerin iyi ama en son kaçtı?

Melankolik bi insan değilim ama bazen güzel günler hiç gelmeyecekmiş, sınavım hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor. Bu sefer gerçekten hiç kötü düşünmemiştim çok umutluydum. Sağlık olsun ne diyelim.. nefes aldıkça umut hep var. Aslında neden çocuğum olmuyor diye üzülmekten çok, her seferinde hayal kırıklığı yaşamak üzüyor beni. Yoksa Allah bağışlasın 1 evladım var, hiç olmayanlara daha çok dua ediyorum. Ama her kayıp bir yıkım işte. Sabır canım benim çokça sabır hepimiz için. Siz olmasanız her şey daha zor olurdu. İyi ki varsınız

R Random3 ah canım, çok çok çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum. Hayal kırıklığını tahmin edebiliyorum, yine aynı tüp mü?
Hiçbişey denmiyor zaten tatlım yaa, sağlık olsun.. evet bu sefer çok umutlanmıştım doğal yolla olunca evet aynı tüp. Ama ben yine de yarın başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum, alternatif bir görüş daha almak istiyorum

Ah R Random3 , gecmis olsun, Allah sifa versin tez zamanda. Insallah sorunsuz sikintisiz bir surec olur.
Sağolasın canım amin tek duam o şimdi
R Random3 şimdi gördüm ve çok üzüldüm canım . Allah’ım niye böyle oluyor yaa kesin mi dış olduğu değerin iyi ama en son kaçtı?
Ah be kuzum ne çektik valla yaa doktora bakacak olursan kesin. Bütün planı yaptı bugün ama benim için rahat etmiyor nedense. Yarın başka bir doktora daha gidicem. Aslında değer pek iç açıcı değil ama nedense konduramıyorum. Cuma 524, salı 1196. Ortalama %51 artış çok çok az. Hem de bi oluşum gördü tüpte ama geçen seferkiyle kıyaslayınca ağrım yok mesela. Ne biliyim saçmalıyorum belki de inanmak istemiyorum

Sende iyiki varsın burada herkes yeri gelince birbirine destek ben senin ne demek istediğini aslında neye üzüldüğünü anlıyorum. Zaman ver kendine biliyorsun bir anda toparlayamıyoruz haklı olarak. Sabırla dua edelim başka ne gelir ki elden Rabbim inşallah bu çektiklerini bu sabrını görüyor bunun da bir mükafatı gelecektir elbet biz inanalım

Aynen herkes destek ben ilk zamanlar gerçekten hiçbişey bilmiyordum, ilk çocuğumda hiç sıkıntı yaşamamıştım ama ikincide iki kimyasal bir 4 aylık düşük olınca kendimi buraya attım ve kızlar saolsunlar sohrab hari burcusami diğerleri her konuda yardımcı oldular bi çok şey öğrendim ,, hepimiz için çok güzl şeyler olsun hayırlısıyla

Kızlaaaar çok mutluyum, salak doktor boşuna bu kadar üzdü yıprattı beni. Ben güvenmedim, inanasım gelmedi içimden bi ses başka bi doktora git dedi ve muayenesi pahalı olduğu için gidemediğim çok iyi bir doktora gittim. Mucizem benimle kızlar dış gebelik yok, kese haftasıyla uyumlu sadece kalp atışını duyana kadar tedirginim tabii yine de. Haftasına uyumlu güzelce büyürse kese, embriyo da oluşursa rahat bir nefes alabilirim. Ne kadar ağladım bunu görünce Allah'ım mucizelerine şükürler olsun. Bugün bu doktora gitmesem, öbürü kürtaj yapacaktı yaa

Görünce ne diyeceğimi bilemediğimden sessiz kaldım..
Ama biliyordum sanki güzel haber alacağını. Asla tek bir doktor ile yetinmemek lazım bu süreç bize bunu öğretti galiba.
Çok şükür canım gözün aydın

Ohh be vallahi de ohhh ay nasıl rahat ettim bak görüyor musun nasıl mutlu oldum şuanda Allahım nasıl dış gebelik dedi o zaman

Haklısın ne diyeceğimizi bilemiyoruz böyle zamanlarda. Allah'a şükürler olsun, iyi ki içimdeki hisse güvenip de gitmişim. Sağolasın canım benim

Ohh be vallahi de ohhh ay nasıl rahat ettim bak görüyor musun nasıl mutlu oldum şuanda Allahım nasıl dış gebelik dedi o zaman
Ohh ki ne ohhh kuzum yaa yaa salak herif bi de ordaki alanı gösterip emin bi şekilde "bak bu tipik bir dış gebelik görüntüsü" diyor. Yani bekleyelim bakalım falan da demiyor o kadar emin. Yazıklar olsun o kadar strese soktu ağlattı üzdü beni yaa

Ne olur bir daha gitme haftası ile de uyumlu dedi daha ne olsun ya hemen başlayacağın ne ilaç var ise başla var mı bilmiyorum ama işte artık sakin ol bebeyi bi rahat bırakta büyüsün gariban da içerde helak oldu tabi ne bilsin annesi korkudan ayağa kaldırdı her yeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…