Bazen ne yapsan olmuyor işte kuzum.. doktor değiştirmekten de bıktım. En ünlü proflara kadar gittim. Şu sebepsiz olan her şey çok sinir bozucu gerçekten. Bundan sonra ya her şeyi göze alıp doğal yolla oluruna bırakıcaz ya da menapoza kadar korunucaz. Biz niye "aaa yine hamile kalmışım, 7.haftadayım daha doktora gitmedim, dış gebelik nasıl bişey ki" falan diyen insanlardan olamıyoruz yaaaSperm dna hasar testi bile yapıldı değil mi aklıma başka bişey gelmiyor ki, rahim filmi çektirdin testlerini verdin Allahım inşallah sana bir çıkış yolu olacak doktora denk gel ne diyeyim bizim göremediğimiz illa bişey vardır
Sınav başka bişey değil inan, şuan sana çok çok zor gelmesi normal biliyorsun bunu ruh halin git gel yapacak buda normal zaten en iyi de buradakiler biliyor bunu hepimiz geçtik bazımız sen gibi birden fazla geçti ama inanıyorum bu nasibimiz ise bebek bir gün bunların hepsini unutup ne günlerdi deyip geçeceğiz emin olBazen ne yapsan olmuyor işte kuzum.. doktor değiştirmekten de bıktım. En ünlü proflara kadar gittim. Şu sebepsiz olan her şey çok sinir bozucu gerçekten. Bundan sonra ya her şeyi göze alıp doğal yolla oluruna bırakıcaz ya da menapoza kadar korunucaz. Biz niye "aaa yine hamile kalmışım, 7.haftadayım daha doktora gitmedim, dış gebelik nasıl bişey ki" falan diyen insanlardan olamıyoruz yaaa
Perınatologlar da karsı gereksiz kan sulandırıcı kullanımına, bır cok doktor cerezmıs gibi verıyor ama Bi cogu da ciddi anlamda gereksiz goruyor..Kızlar bugün ülkece tanınan ve oldukça hasta gören bir profesöre gittim. Hamilelik öncesinde aspirin veya kan sulandırıcı kullanımının çok sakıncalı olduğunu, yumurtlamayı zorlaştırdığını söyledi. Yani internette her yerde gebelik destekleyici tedavi olarak yazar ki ben oğluma hamile kalmadan da kullanmıştım. Çok şaşırdım, böyle birşey duyan oldu mu?
Şöyle birşey buldum: Aspirin Benzeri Ağrı Kesicilerin Ovulasyona Etkisi | BilimFili.com
Doktor yeni prof olduğu için son araştırmalara daha hakim sanırım haklı da
Canım benim pıhtılaşma sorunum var, ona istinaden verildi ama bugünkü doktor diyor ki gebelik başladıktan sonra verilir, gebelik öncesi folik asit ve B12 ile vücut hazırlanır.Perınatologlar da karsı gereksiz kan sulandırıcı kullanımına, bır cok doktor cerezmıs gibi verıyor ama Bi cogu da ciddi anlamda gereksiz goruyor..
Bence de, cagrı gulumserı de takip etmenizi onerırım instgramdan, kan sulandırıcı ile ılgılı goruslerıne bakın derimCanım benim pıhtılaşma sorunum var, ona istinaden verildi ama bugünkü doktor diyor ki gebelik başladıktan sonra verilir, gebelik öncesi folik asit ve B12 ile vücut hazırlanır.
Melankolik bi insan değilim ama bazen güzel günler hiç gelmeyecekmiş, sınavım hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor. Bu sefer gerçekten hiç kötü düşünmemiştim çok umutluydum. Sağlık olsun ne diyelim.. nefes aldıkça umut hep var. Aslında neden çocuğum olmuyor diye üzülmekten çok, her seferinde hayal kırıklığı yaşamak üzüyor beni. Yoksa Allah bağışlasın 1 evladım var, hiç olmayanlara daha çok dua ediyorum. Ama her kayıp bir yıkım işte. Sabır canım benim çokça sabır hepimiz için. Siz olmasanız her şey daha zor olurdu. İyi ki varsınızSınav başka bişey değil inan, şuan sana çok çok zor gelmesi normal biliyorsun bunu ruh halin git gel yapacak buda normal zaten en iyi de buradakiler biliyor bunu hepimiz geçtik bazımız sen gibi birden fazla geçti ama inanıyorum bu nasibimiz ise bebek bir gün bunların hepsini unutup ne günlerdi deyip geçeceğiz emin oldemekki biraz daha sabıra duaya ihtiyaç var canım arkadaşım
Hiçbişey denmiyor zaten tatlım yaa, sağlık olsun.. evet bu sefer çok umutlanmıştım doğal yolla olunca
Sağolasın canım
Ah be kuzum ne çektik valla yaa
Sende iyiki varsın burada herkes yeri gelince birbirine destek ben senin ne demek istediğini aslında neye üzüldüğünü anlıyorum. Zaman ver kendine biliyorsun bir anda toparlayamıyoruz haklı olarak. Sabırla dua edelim başka ne gelir ki elden Rabbim inşallah bu çektiklerini bu sabrını görüyor bunun da bir mükafatı gelecektir elbet biz inanalımMelankolik bi insan değilim ama bazen güzel günler hiç gelmeyecekmiş, sınavım hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor. Bu sefer gerçekten hiç kötü düşünmemiştim çok umutluydum. Sağlık olsun ne diyelim.. nefes aldıkça umut hep var. Aslında neden çocuğum olmuyor diye üzülmekten çok, her seferinde hayal kırıklığı yaşamak üzüyor beni. Yoksa Allah bağışlasın 1 evladım var, hiç olmayanlara daha çok dua ediyorum. Ama her kayıp bir yıkım işte. Sabır canım benim çokça sabır hepimiz için. Siz olmasanız her şey daha zor olurdu. İyi ki varsınız
Aynen herkes destek ben ilk zamanlar gerçekten hiçbişey bilmiyordum, ilk çocuğumda hiç sıkıntı yaşamamıştım ama ikincide iki kimyasal bir 4 aylık düşük olınca kendimi buraya attım ve kızlar saolsunlar sohrab hari burcusami diğerleri her konuda yardımcı oldular bi çok şey öğrendim ,, hepimiz için çok güzl şeyler olsun hayırlısıylaSende iyiki varsın burada herkes yeri gelince birbirine destek ben senin ne demek istediğini aslında neye üzüldüğünü anlıyorum. Zaman ver kendine biliyorsun bir anda toparlayamıyoruz haklı olarak. Sabırla dua edelim başka ne gelir ki elden Rabbim inşallah bu çektiklerini bu sabrını görüyor bunun da bir mükafatı gelecektir elbet biz inanalım
Görünce ne diyeceğimi bilemediğimden sessiz kaldım..Kızlaaaar çok mutluyum, salak doktor boşuna bu kadar üzdü yıprattı beni. Ben güvenmedim, inanasım gelmedi içimden bi ses başka bi doktora git dedi ve muayenesi pahalı olduğu için gidemediğim çok iyi bir doktora gittim. Mucizem benimle kızlardış gebelik yok, kese haftasıyla uyumlu sadece kalp atışını duyana kadar tedirginim tabii yine de. Haftasına uyumlu güzelce büyürse kese, embriyo da oluşursa rahat bir nefes alabilirim. Ne kadar ağladım bunu görünce Allah'ım mucizelerine şükürler olsun. Bugün bu doktora gitmesem, öbürü kürtaj yapacaktı yaa
Ohh be vallahi de ohhhKızlaaaar çok mutluyum, salak doktor boşuna bu kadar üzdü yıprattı beni. Ben güvenmedim, inanasım gelmedi içimden bi ses başka bi doktora git dedi ve muayenesi pahalı olduğu için gidemediğim çok iyi bir doktora gittim. Mucizem benimle kızlardış gebelik yok, kese haftasıyla uyumlu sadece kalp atışını duyana kadar tedirginim tabii yine de. Haftasına uyumlu güzelce büyürse kese, embriyo da oluşursa rahat bir nefes alabilirim. Ne kadar ağladım bunu görünce Allah'ım mucizelerine şükürler olsun. Bugün bu doktora gitmesem, öbürü kürtaj yapacaktı yaa
Haklısın ne diyeceğimizi bilemiyoruz böyle zamanlarda. Allah'a şükürler olsun, iyi ki içimdeki hisse güvenip de gitmişim. Sağolasın canım benimGörünce ne diyeceğimi bilemediğimden sessiz kaldım..
Ama biliyordum sanki güzel haber alacağını. Asla tek bir doktor ile yetinmemek lazım bu süreç bize bunu öğretti galiba.
Çok şükür canım gözün aydın
Ohh ki ne ohhh kuzum yaaOhh be vallahi de ohhhay nasıl rahat ettim bak görüyor musun nasıl mutlu oldum şuanda Allahım nasıl dış gebelik dedi o zaman
Ne olur bir daha gitmeOhh ki ne ohhh kuzum yaayaa salak herif bi de ordaki alanı gösterip emin bi şekilde "bak bu tipik bir dış gebelik görüntüsü" diyor. Yani bekleyelim bakalım falan da demiyor o kadar emin. Yazıklar olsun o kadar strese soktu ağlattı üzdü beni yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?