Tabii bencede düşük cok yorucu bir sürecpgt yaptırmak daha mantıklı o zaman ..daha garanti
Hemen canimmben de şaşırdımona ,gecen hafta genetıkdoktor ıle gorustuk ,once dıyorkı butunhucreler aynı kabul edıp kan hucresıne bakıyoruz ,sonra dıyor kı ,dıyelım ılk gebelık saglıklı oldu ,ıkıncı gebelık mutasyına ugramıs gene denk gelebılır ...
amaaann neyse dedım artık..ben saglıklı bebek ıstıyorum dedım
canımı sıkıp duruyolar yaa ...hergun baska bıseyHemen canimm
İnşallah gönlüne göre olur canım hepimizin
Pgt ninde garantisi yok canım hatta çoğu tutunmuyor ya bu işin kesin öylesi böylesi yok ama için rahat edicekse yaptır ben böyle birşeylere kesin bakılması taraftarı değilim.pgt yaptırmak daha mantıklı o zaman ..daha garanti
Yahu herkes böyle iğne ile arar gibi test mi yapmış ne kadar didiklersin okadar stres ben sana diyimcanımı sıkıp duruyolar yaa ...hergun baska bısey
Şşşş moral bozmak yok canım benimcanımı sıkıp duruyolar yaa ...hergun baska bısey
allahım ınsallah aşılamaya dagerek kalmadan saglıklı hamıle kalabılırım yaaPgt ninde garantisi yok canım hatta çoğu tutunmuyor ya bu işin kesin öylesi böylesi yok ama için rahat edicekse yaptır ben böyle birşeylere kesin bakılması taraftarı değilim.
Ama en başından tüp ebbege öyle başlayıp dondurucaksin gerekirse baştan sürekli tedavi olucaksin
Bende böyle düşünüyorum eskiden bu kadaar biliniyor muydu mesela pıhtılaşma vs. Bir sürü test.Nasip yaniYahu herkes böyle iğne ile arar gibi test mi yapmış ne kadar didiklersin okadar stres ben sana diyim
10gun sonra cızgı gorebılırsem hepsı gececek :))Şşşş moral bozmak yok canım benim
Nasıl yani 2. Dede denk gelebılır mi dıyo saglıksız bebek?ben de şaşırdımona ,gecen hafta genetıkdoktor ıle gorustuk ,once dıyorkı butunhucreler aynı kabul edıp kan hucresıne bakıyoruz ,sonra dıyor kı ,dıyelım ılk gebelık saglıklı oldu ,ıkıncı gebelık mutasyına ugramıs gene denk gelebılır ...
amaaann neyse dedım artık..ben saglıklı bebek ıstıyorum dedım
İnan ben koyverdim hastane hastane gezip şunu yaptım bunu yapmadım diyip kafamı bozamam kaldırmıyor kafa bı zamandan sora cunku.hep.yeni birşey çıkıyorBende böyle düşünüyorum eskiden bu kadaar biliniyor muydu mesela pıhtılaşma vs. Bir sürü test.Nasip yani
Kız bak benım doktorun kafasıyla senınkı aynıYahu herkes böyle iğne ile arar gibi test mi yapmış ne kadar didiklersin okadar stres ben sana diyim
Evet. Oyle dedı.. O denk gelmıstır dıyor.. Onu da dusuk ile atar vucudun dıyorNasıl yani 2. Dede denk gelebılır mi dıyo saglıksız bebek?
Aynen anca stres yapıyoruz başka bir işe yaramıyorİnan ben koyverdim hastane hastane gezip şunu yaptım bunu yapmadım diyip kafamı bozamam kaldırmıyor kafa bı zamandan sora cunku.hep.yeni birşey çıkıyor
Sorma inşallah inşallah öyle olur canım benm düşünme şimdi hepsini sen nasipse olucak o seninle..allahım ınsallah aşılamaya dagerek kalmadan saglıklı hamıle kalabılırım yaa
Aynen anca stres yapıyoruz başka bir işe yaramıyor
Amiiiinn cnmSorma inşallah inşallah öyle olur canım benm düşünme şimdi hepsini sen nasipse olucak o seninle..
Tüp bebekle olmuştu. Rahim dışımda miyom var sadece rahim şekli normaldi bağışıklık testlerimyapılmadı ama yeni tedavide bağışıklık ilaçları uygulanıcakmış plesanteda kan akışı normaldi pıhtılaşmada normal sadece mthdr 677 heterizogot tedbir amaçlı oksapar 0.4 kullanıyordum3 aylık düşük zaten kromozom kaynaklı degıldir 10 haftaya kadar kromozom oluyomuş. Rahım kaynaklı ya da bagısıklık testleri var ramotoloji de yaptrılıyomuş yaptrdın mı canım onları? Plasentadaki kan akışını ölcebıldıler mı? Bi aydan sonra kan akışına bakabılıyomuş, bebek acaba iyi beslendı mı
Bölünme hızına hava kabarcıklarından anlıyorlar kalitesini ama kaliteli görünun her embriyonun kromozomsal sorunu olmuyor anlamına gelmiyorişte şunu merak edıyorum,kalıtelı embrıyo var dıyorlar bunu kromozom analızıne bakarak mı soyluyorlar , bölünme sayısına ve hızına bakarak mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?