Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hemen canimm
İnşallah gönlüne göre olur canım hepimizin

pgt yaptırmak daha mantıklı o zaman ..daha garanti
Pgt ninde garantisi yok canım hatta çoğu tutunmuyor ya bu işin kesin öylesi böylesi yok ama için rahat edicekse yaptır ben böyle birşeylere kesin bakılması taraftarı değilim.
Ama en başından tüp ebbege öyle başlayıp dondurucaksin gerekirse baştan sürekli tedavi olucaksin

allahım ınsallah aşılamaya dagerek kalmadan saglıklı hamıle kalabılırım yaa

Nasıl yani 2. Dede denk gelebılır mi dıyo saglıksız bebek?

Bende böyle düşünüyorum eskiden bu kadaar biliniyor muydu mesela pıhtılaşma vs. Bir sürü test.Nasip yani
İnan ben koyverdim hastane hastane gezip şunu yaptım bunu yapmadım diyip kafamı bozamam kaldırmıyor kafa bı zamandan sora cunku.hep.yeni birşey çıkıyor

İnan ben koyverdim hastane hastane gezip şunu yaptım bunu yapmadım diyip kafamı bozamam kaldırmıyor kafa bı zamandan sora cunku.hep.yeni birşey çıkıyor
Aynen anca stres yapıyoruz başka bir işe yaramıyor

Reactions: H M
Tüp bebekle olmuştu. Rahim dışımda miyom var sadece rahim şekli normaldi bağışıklık testlerimyapılmadı ama yeni tedavide bağışıklık ilaçları uygulanıcakmış plesanteda kan akışı normaldi pıhtılaşmada normal sadece mthdr 677 heterizogot tedbir amaçlı oksapar 0.4 kullanıyordum

Reactions: H M
işte şunu merak edıyorum,kalıtelı embrıyo var dıyorlar bunu kromozom analızıne bakarak mı soyluyorlar , bölünme sayısına ve hızına bakarak mı ?
Bölünme hızına hava kabarcıklarından anlıyorlar kalitesini ama kaliteli görünun her embriyonun kromozomsal sorunu olmuyor anlamına gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…