Merhaba geçmiş olsun, bir daha yaşamazsınız umarımKızlar merhaba 5 haftalık gebelikte kese ertesi gün (3 Haziranda) görünmedi kanama ile düşük yaptım. Beta bir haftada 1453 ten 854e düştü. Ama bu Pazartesi verdiğim kanda 843 çıktı. Kanamam ara sıra hafif ağrılı bir şekilde 13 gündür devam ediyor ama Beta düşmüyor. Doktor haftaya tekrar düşmezse ilaç başlayacağız dedi. Dış gebelik olmasından korkuyorum. Benim gibi düşük yaşayan var mı? Beta değeriniz ne zaman sıfırlandı?
Canım Ankara’da doktor tavsiyesi veremem ama senin 2 oldu dimi dış gebelik. Daha önce hsg çekilmiştin diye hatırlıyorum ama acaba tekrar mı çekilsen? Demekki tüpün birinde bir yere takılıyor yumurta döllendikten sonra.Galiba canım dışın da sağlıksızı bence çünkü milletin dış da olsa 3 binleri buluyor değeri. Neyse bir süre dinlenmem lazım
Anladığım kadarıyla kürtaj olmadınız değil mi? Bu sebeple de beta yavaş düşüyor olabilir. Ben kürtaj olmuştum betanın sıfırlanması 1 ayı bulmuştu. Bir kez daha beta baktırın onda da az da olsa düşükler olursa dış gebelik değildir büyük ölçüde.Kızlar merhaba 5 haftalık gebelikte kese ertesi gün (3 Haziranda) görünmedi kanama ile düşük yaptım. Beta bir haftada 1453 ten 854e düştü. Ama bu Pazartesi verdiğim kanda 843 çıktı. Kanamam ara sıra hafif ağrılı bir şekilde 13 gündür devam ediyor ama Beta düşmüyor. Doktor haftaya tekrar düşmezse ilaç başlayacağız dedi. Dış gebelik olmasından korkuyorum. Benim gibi düşük yaşayan var mı? Beta değeriniz ne zaman sıfırlandı?
Çok teşekkür ederim benim dış gebelik belirtilerinden hiç birisi yok betanın sabit kalması dışında tabi. Salı günü kontrolüm var tekrar soracağım. Daha önce hiç bir ilaç vermedi sadece beta takibi yapılacak dedi. İnşallah dış gebelik değildir çok korkuyorum.Merhaba geçmiş olsun, bir daha yaşamazsınız umarımben bir düşük bir dış gebelik yaşadım. Düşükte de değerimin düşmesi uzun sürdü ve lekelenmelerim devam etmişti. Ama az da olsa hep düşüş vardı. Dış gebelikte düşer sonra bir daha yükselir, dengesiz iniş çıkışlar olur ya da aynı değerde kalır. Ve dış gebelikte başka belirtiler de oluyor. Mesela şiddetli kasık ağrısı, bacak ağrısı, omuz ağrısı, baygınlıklar gibi... Siz düşene kadar kontrol etmeye devam edin. İçeriyi iyice temizlemesi ve düşüğe yardım etmesi için doktorum bana rahim kasıcı bir ilaç vermişti metiler diye. İsterseniz bi danışın yine
Evet kürtaj olmadım parçalı kanamam oluyor 13 gündür , alttan baktı ultrasonda rahim içi temiz dedi ama görünmeyen bir yerde dış gebelik olabilir mi diye korkuyorum benAnladığım kadarıyla kürtaj olmadınız değil mi? Bu sebeple de beta yavaş düşüyor olabilir. Ben kürtaj olmuştum betanın sıfırlanması 1 ayı bulmuştu. Bir kez daha beta baktırın onda da az da olsa düşükler olursa dış gebelik değildir büyük ölçüde.
Doktorunuz içeride parça kalıp kalmadığına baktı mı tamamen temizlenmiş mi?
Canım merhaba geçmiş olsun beta çok geç düşüyor ben 16 değeri bir türlü düşüremedi. Ama senin zaten düşmüş kendiliğinden dış gebelikte tekrar yükseliyor sen takip et muhakkak hemen iğne olmaKızlar merhaba 5 haftalık gebelikte kese ertesi gün (3 Haziranda) görünmedi kanama ile düşük yaptım. Beta bir haftada 1453 ten 854e düştü. Ama bu Pazartesi verdiğim kanda 843 çıktı. Kanamam ara sıra hafif ağrılı bir şekilde 13 gündür devam ediyor ama Beta düşmüyor. Doktor haftaya tekrar düşmezse ilaç başlayacağız dedi. Dış gebelik olmasından korkuyorum. Benim gibi düşük yaşayan var mı? Beta değeriniz ne zaman sıfırlandı?
Teşekkürler canım bakayım bi hemenCanım kendı doktorumu tavsıye edebilirim, bu tarz arastırmaları tüp bebek doktorları daha iyi yapıyor, yada perınatologlar.. Benım doktorum buseyi sebebini ogrenme den ve emin olmadan tedavıye baslamıyor, misal o ay fsh degerın 10 uzerı cıktı, yine baslamıyor.. Bı savaşa giriyosak hazırlıklı girmeliyiz der herzaman.. Hulusı bulent zeyneloglu benım doktor.. Baskentte gogsen önalan var, ve Gürgan klınıgı duyuyorum son zamanlarda..
Hulusı hoca hastanedeyken cok yogundu, ozel klinik actı, orası da yogun dıyorlar, ama hastane kadar deıldır dıye tahmın edıyorum, yeni muayene ucreti 700 diye biliyorumTeşekkürler canım bakayım bi hemen
Muayene ücreti ne kadardı yoğun oluyormu çok?
Teşekkürler canım bu bahçeci çok çıkıyot karşıma orayı biliyor musun?Hulusı hoca hastanedeyken cok yogundu, ozel klinik actı, orası da yogun dıyorlar, ama hastane kadar deıldır dıye tahmın edıyorum, yeni muayene ucreti 700 diye biliyorum
Çekildim canım temiz çıktı. Bilmiyorum ama ilaç kullandığım ay hamile kalamayıp sonra kendiliğinden kalıyorum ve böyle oluyor ya tüplerden de olmayabilirCanım Ankara’da doktor tavsiyesi veremem ama senin 2 oldu dimi dış gebelik. Daha önce hsg çekilmiştin diye hatırlıyorum ama acaba tekrar mı çekilsen? Demekki tüpün birinde bir yere takılıyor yumurta döllendikten sonra.
Teşekkür ederim canım benim, peki senin kanaman oldu mu ne kadar sürdü olduysa?Canım merhaba geçmiş olsun beta çok geç düşüyor ben 16 değeri bir türlü düşüremedi. Ama senin zaten düşmüş kendiliğinden dış gebelikte tekrar yükseliyor sen takip et muhakkak hemen iğne olma
Haklısınız aslında ama beta birden 195 ten 70 e düşünce dış gebelikte bu kadar hızlı düşmez diye düşünmüştüm. Ancak yorumları okuyunca hızlı düşüp yükselen de gördüm, tekrar test vermekte fayda varMerhaba, cok gecmıs olsunn, rabbim evladınıza saglıklı hayırlı bir ömür versin.
Dıs gebelık riski olduysa betanızın tamamen sıfırlandıgından emın olmanızı tavsıye ederım, sayet bir arkadsımız bu konuda cok muzdarip oldu..
Evet orası da meshur epey, memnun kalan da var, kalmayan daTeşekkürler canım bu bahçeci çok çıkıyot karşıma orayı biliyor musun?
Evet evet takıp edın muhakkak, hamıle kalması ayrı zor, boyle sıkıntılar ayrı zor..Haklısınız aslında ama beta birden 195 ten 70 e düşünce dış gebelikte bu kadar hızlı düşmez diye düşünmüştüm. Ancak yorumları okuyunca hızlı düşüp yükselen de gördüm, tekrar test vermekte fayda var
Benim kanamam ilk dış gebelikte olmamıştı leke gelmişti ve şiddetli tek taraflı ağrı olmuştu ama bunda kanamam oldu bildiğin adet olur gibi.Teşekkür ederim canım benim, peki senin kanaman oldu mu ne kadar sürdü olduysa?
İnşallah değildirÇok teşekkür ederim benim dış gebelik belirtilerinden hiç birisi yok betanın sabit kalması dışında tabi. Salı günü kontrolüm var tekrar soracağım. Daha önce hiç bir ilaç vermedi sadece beta takibi yapılacak dedi. İnşallah dış gebelik değildir çok korkuyorum.
Cok tesekkür ederim canım benımm,mutlu haberlerimize hep birlikte seviniriz inşallahSohrab Kalbi ve kendi güzel Sohrabımm nice sağlıklı hayırlı mutlu yaşların olsun, kalbinden geçenleri Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla versin, yeni yaşın sana bebiş getirsin
Instagramdan çağrı gülümseri takip ediyorum cnm ben bi baksana iyi gibi sankiKızlar benim durumu az çok biliyorsunuz iyice araştıracak ilgilenecek doktor var mı bildiğiniz Ankarada ben belki yazın gidebilirim yakın bize sonuçta.Sohrab den vardın Ankarada başka bilemedim kimler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?