Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Önce bir kendime geleyim de cidden içime şüphe oturdu kese gelişmiyor mu ki diye ne güzel kurmuyordum bir an zaten belirtim de yok yine mi sıkıntı diye içime bir vesvese girdi
Canım benim hiç sıkıntı yapma. Benim de hiç belirtim yoktu hatta mide bulantım olmadığı İçin telaş yapıyordum. Herkes kalp atışı başlayınca mide bulantısı da başlar demişti çünkü ama çok şükür her şey yolunda ilerledi

Şimdi biraz daha yatıştım aklıma takmamaya çalışacağım olacağı varsa ilerleyecek ben düşünsem de bişey değişmeyecek sonuçta

Aaa öğrendiğim iyi oldu çünkü bende zaten venöz yetmezlik var, bacağımdaki damar alındı yıllar önce. O zaman rahatlıkla böyle bir rapor alabilirim. Tabii gebelik olursa

Ha-ri bu doktorları cidden anlamıyorum başka şeylere canları sıkılıp hastalardan çıkarıyorlar heralde ben mutsuzum birilerini de mutsuz edeyim mi diyorlar napıyorlar Sen hiç takılma kuzum cihaz çok farkediyor eskidir belki hem zaten doğru düzgün bakmamış da ölçekleyip büyütmemiştir o. Yarın da iyice içini rahatlatırsın inşallah

Hayırlısı olsun ınsallah gebelıkse de saglıcakla ilerlesin ınsallah
Haber ver mutlaka bıze
Çok sağol canım hayırlısı olsun. Başka bir doktorla daha görüştüm eski gebelikten kalan beta değil bu yeni gebelik dedi. Bakalım ne olacak Allah hepimizin gönlüne göre hayırlısıyla versin.

Canımmm nerelerdesin sen, epey zaman oldu.. Prolaktın duser hemen, arkasına hamıle kalan cok oluyor
Merhaba canım ara ara girip okuyorum ama artık bende aşılama yada tüp bebek düşünmeye başladım. Son kürtaj sonrası üç ay korunduk sonraki ay klomen kullandım kist yaptı sonra iki ay doğum kontrol hapı kullandım. Sonra famera denedik iki ay yine olmadi hatta o ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlama bile olmadı bende hormon testi istedim ve tahmin ettiğim gibi prolaktin yüksek çıktı bir ay sadece haftada iki dostinex ve wm multifer diye vitamin takviyeli folik asit kullandım. Bu ay dostinex haftada bır ve ek olarak famera kullanacağım bakalım neler olacak. Eşim tüp bebeğe hiç sıcak bakmıyor doktorlar sorunun yok dediği için gereksiz geliyor ama her ay ayrı bir stres ve yaşım da temmuzda 34 olacak artık sınıra yaklasiyorum

Ben de hep kuruma çizgisi görüyorum bu testte, geçici bir umuda sebep oluyor
Ben o kuruma cızgısını prodoctor dıye bı test var onda görürdüm, bu testı de son zamanlarda herkes atıyor, dikkatimi cektı, ınsallah kuruma cızgısı gosterıp umudumla oynamaz

Öncelikle yaşında bi problem yok, amh problemin de yoktu, ama ıste sen de yasadıgın kayıplardan dolayı yıprandın, olsun istiyorsun artık haklı olarak..dostıneks arkasına hamıle kalan oluyormus, ben de 2 kutu dogum kontrol ılacı kullandım adet oldum sımdı, bu ilacın arkasına da sans artıyor dedı doktor..

Ben o kuruma cızgısını prodoctor dıye bı test var onda görürdüm, bu testı de son zamanlarda herkes atıyor, dikkatimi cektı, ınsallah kuruma cızgısı gosterıp umudumla oynamaz
Ben de artimed test ile öğrenmiştim, en hassas test bu bence. İnşallah tez vakitte senin testini de göreceğiz Sohrab cım

Ha-ri kuzum Allah düşürmesin böyle doktorlara, hadi biz ordan burdan kısıp bir şekilde özel hastaneye gidiyoruz, şartlarımız müsait de gidemeyen ne yapsın.

Ben de bugün sağlık ocağına gittim bi ilaç yazdırmak İçin, gitmişken de kan vermek istediğimi beni kimsenin tetanoz İçin bile aramadığını kendi takibimi kendimin yaptığını söyledim. Doktor bana bizim kan takibi yapma görevimiz yok dedi. Sizin göreviniz ne peki bu süreçte deyince kilo boy tansiyon takibi dedi. Resmen bunu dedi bana Güler misin ağlar mısın?
Şaka gibi

Ben kan verme zamanınız geldi diye arayan bir çok merkez biliyorum dedim biz yapmıyoruz dedi gerekçesi bile yok çok tuhaf.

Bı ozguven patlaması var bunlarda

Canım benim Rabbim yardımcı olsun hepimize..
Kürtaj zor bir süreç özellikle benim son kürtajm ağrılı geçti o yüzden ben tekrar bu tedaviyi başlamadan gebe Kalmayı düşünmüyorum yani nasıl korunulabilirse en etkili yol neyse o şekilde Hatta Doktor mfk'nın dediği gibi en etkili korunma aile ilişkisinden uzak durmak

9+4 dü ama gelişim 7 de kalmıştı canım. Metiler güzel temizliyor genelde benimde parçalar vardı metiler kullanınca temizledi inşallah seninde gerek kalmadan kendi temizlenir

Kan sulandırıcı fazla geldiğinden bebeğin kalbi durabiliyormuymuş

Bugün rahatım çok şükür sakin sakin rapor almaya gideceğim bakalım

Allahım her yer bir değişik benim sağlık ocağıma arkadaş gidiyor onu en ufak şeyde arıyorlar gel bi kan ver şu vaktin geldi diye, ya dün bilmiyorum çok acayip bir kadındı bir de iğne ile ilgili bir sürü teori sıraladı beyin kanaması mide kanaması kolay değil bunu herkese asla verilmez en az 3 düşük yaşamalıydın kafaya göre yazılmaz çok riskli bir ilaç diye yanından nasıl çıktık anlamadım

Günaydın

Benim doktorum da hiçbir zararı olmadığını aksine faydası olduğunu söylemişti, ya tamam bu tıp matematik gibi 2+2 =4 değil ama bu kadar fikir ayrılığı da biraz fazla değil mi?

Günaydın

Benim doktorum da hiçbir zararı olmadığını aksine faydası olduğunu söylemişti, ya tamam bu tıp matematik gibi 2+2 =4 değil ama bu kadar fikir ayrılığı da biraz fazla değil mi?
Gerçekten öyle yani minik ayrımlar olsun ama bir doktordan bir doktora neden bu kadar değişir ki görüş, bak şimdi bugün de özele gideceğim rapor için adam neden 6 binlik 4 binlik daha mantıklı da diyebilir yani en iyi ihtimal belki o da gereksiz diyecek, iyi hatırlıyorum genetik doktoru illa kullan diyemem ama doktorun ile bir doz belirleyebilirsin evet yatkınlık bazılarında oluyor dedi bu kadar aşırı hayati riskli olsa asla kullanma derdi diyorum

Gittin mi cnm doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…