Yaa sende mi histeroskopi olacaksın hadi bakalım şifa olsun inşallahBen iyiyim bir sonraki adet ile hşsterekopi olacağım umarım sonrası güzel olur
Sanırım doktor korunma vermeyecek çünkü histereskopi sonrası doğal akışta deneyin dedi, peki sen neden olmuştum histereskopiYaa sende mi histeroskopi olacaksın hadi bakalım şifa olsun inşallahbiz histeroskopi sonrası 2 adet korunduk iki aşılama da iptal oldu bu durumda mantıken histeroskopi sonrası ilk denemede başarılı olmuş oldu böyle olunca iyiki oldum diyorum
Benim t rahim yatkınlığı vardı yanlardan işlem yaptı işlemin ardından da yapışıklık olmasın diye aldırdığı jeli uyguladı o zaman o jele 1500 vermiştik onun için korun dediSanırım doktor korunma vermeyecek çünkü histereskopi sonrası doğal akışta deneyin dedi, peki sen neden olmuştum histereskopi
Hımm, olsun her şey işe yaramış görünüyorBenim t rahim yatkınlığı vardı yanlardan işlem yaptı işlemin ardından da yapışıklık olmasın diye aldırdığı jeli uyguladı o zaman o jele 1500 vermiştik onun için korun dedi
İnşallah senin için de öyle olurHımm, olsun her şey işe yaramış görünüyor
Maşallah canım çok şükürCanım çok şükür bildiğimiz kadarıyla yolunda, detaylı ultrasona girdim geçen hafta bir problem yoktu.
Az az hissetmeye de başladım ama öyle çok ve düzenli değil:)
Senin de çok az kalmış maşallah
İkizler burcu geliyorMaşallah canım çok şükürileriki haftalarda daha da hissedersin tepikleri
Haftaya cumartesi kesinleşecek doğum tarihimiz 1 haziran gibi alıcak sanırım
Evet canım biraz değişik bir burçmuş ama bakalımİkizler burcu geliyor
İkizler candırEvet canım biraz değişik bir burçmuş ama bakalım
Maşallah canım çok şükürileriki haftalarda daha da hissedersin tepikleri
Haftaya cumartesi kesinleşecek doğum tarihimiz 1 haziran gibi alıcak sanırım
Benım de 29 mayıs gorunuyordu son adete gore, aynıymısızEylül ayındaki gebeliğim devam etseydi, sizden 2 gün önceydi benim de beklenen doğum tarihiNasip değilmiş, günler aylar yıllar geçiyor burukluk geçmiyor maalesef.
Sağlıklı, huzurlu ve mutluluk dolu bir doğum dilerim. Yavrunuzu güle güle büyütün.
Sizin Bursa’da olduğunuzu biliyorum doktor öneri ihtiyacınız var mı? Neler yaptınız bu süreçte bilmiyorumEylül ayındaki gebeliğim devam etseydi, sizden 2 gün önceydi benim de beklenen doğum tarihiNasip değilmiş, günler aylar yıllar geçiyor burukluk geçmiyor maalesef.
Sağlıklı, huzurlu ve mutluluk dolu bir doğum dilerim. Yavrunuzu güle güle büyütün.
Sizin Bursa’da olduğunuzu biliyorum doktor öneri ihtiyacınız var mı? Neler yaptınız bu süreçte bilmiyorum
Sizin Bursa’da olduğunuzu biliyorum doktor öneri ihtiyacınız var mı? Neler yaptınız bu süreçte bilmiyorum
Aminnn çok teşekkür ederimEylül ayındaki gebeliğim devam etseydi, sizden 2 gün önceydi benim de beklenen doğum tarihiNasip değilmiş, günler aylar yıllar geçiyor burukluk geçmiyor maalesef.
Adete 5 gun varken zaten belli olmaz ki kuzuMerhaba, hiç bir şey yapmadım neredeyse. Bir iki kere kendi doktorumu aradım muayene olmak istiyorum diye, sen de genelde rahimde sorun olmuyor dediDüşükten sonra hiç muayene olmadım yani.
Mfk ürünleri almıştım, onlar da işe yaramamış gözüküyor. Bugün beta baktırmak zorunda kaldım, larenjit sebebiyle antibiyotik kullanmam gerekecekti. Adete 5 gün var, negatif çıktı.
Gebelik oluşmadığı gibi, bendeki gayrette azaldı. Allah eşimin bitmeyen ümidine merhamet etsin, kısmetimizde varsa en kısa zamanda nasip olsun inşallah.
Tedavi olmaktan bağımsız teşhis ve gözlem için Suat beyi öneririm jimerde, kendisi çok naif ve çok detaydı memnun kalacağınızı düşünüyorumYine de varsa yeni doktor öneriniz, bilmek isterim
Belli oldu mu sonucu?Ah oldum bitti bile..
üni de tüp bebek sırasındayım ben, o sırada da histereskopi olmak istedim içime sinen de bir doktor buldum spnra bir ihtimal yazın doğal olursa diye şansımı arttırmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?