Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım kafanı yorma kendini üzme kesinlikle haklısın kendimizi küçük şeyler için üzüyoruz Allah sağlık huzur versin de gerisi illaki oluyor

Sakin olumlu bi doktorla ilerlemek her zaman iyidir canım.Sevdim bu doktoru sen onunla devam et.( bana pek iyi doktorlar denk gelmiyorda)

Sakin olumlu bi doktorla ilerlemek her zaman iyidir canım.Sevdim bu doktoru sen onunla devam et.( bana pek iyi doktorlar denk gelmiyorda)
Geçen sefer bana da öyle kötü bir doktor denk geldi ki sütten ağzım yandı yoğurdu üfleyerek yedim bu sefer

Maşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım ❤

He tamam canım progestan falan veriyorlarmış ya ondan sordum. Tiroit yüksek mi çıktı?
Valla ben söyledim çok kanama dan bebeğimin kalbi durdu diye hiç birşey vermedi TSH varya 5,50 çıkmış bebeğin tutunması içinde zeka di içinde düşmesi gerekiyor Muş ilaç vereceklermis

Valla ben söyledim çok kanama dan bebeğimin kalbi durdu diye hiç birşey vermedi TSH varya 5,50 çıkmış bebeğin tutunması içinde zeka di içinde düşmesi gerekiyor Muş ilaç vereceklermis
He sende kanama alanı gözükmüştü ama pıhtılaşma testi yaptırmadın demi? Anladım canım tiroit önemli evet dengede tutmak lazım ilaç fayda eder haftaya mı gideceksin?

He sende kanama alanı gözükmüştü ama pıhtılaşma testi yaptırmadın demi? Anladım canım tiroit önemli evet dengede tutmak lazım ilaç fayda eder haftaya mı gideceksin?
Benim bı anda çok kanamam olmuştu canım sonra kalp atışı vardı ama 1 hafta sonra durdu Dr kanamadan yaşayacak yer kalmamış demişti test de yaptırmadım ben bir ay sonra dedi bu Dr ya bir ay girme ultrason avdedi

Anladım canım

medusasli M Merven5 kızlar size doktor herhangi bir ilaç başlattı mı folik asit dışında?
Hayır hatta özellikle sordum kan sulandırıcı ve progestan gibi bir şey başlayacak mısınız diye. Hayır hiç gerek yok sadece folik asit yeter dedi. Benim kan değerlerim azcık düşük olduğu için bir de demir ilacı içiyorum o kadar
Maşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım ❤
Aminnn inşAllah Allah hepimize sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü çocuklar versin inşAllah

Anladım canım tamam Her doktorun görüşü farklı oluyor demek ki

Hamile kalan kuşlarım lütfen iyi bi riskli gebelik uzmanı bulun önlem amacli kan sulandırici başlatabilir doktorlar..düşük sebepleriniz bulundu mu onu kaçırdım ben ama nolur dikkat edin kendinize

Kızlar merhabalar.. Benim de 1 kürtaj bide düşüğüm var.. Geçenlerde yeni bı doktora başladık.. lupus testi yaptı. Pozitif çıktı. Daha önce yaptıran var mı bu testi??

Kızlar merhabalar.. Benim de 1 kürtaj bide düşüğüm var.. Geçenlerde yeni bı doktora başladık.. lupus testi yaptı. Pozitif çıktı. Daha önce yaptıran var mı bu testi??
Ben yaptırmadım, ne testi oluyor ki bu acaba? Hıc bılgım yok

Lupus testi nedir canım ilk defa duydum

Geçmiş olsun canım duymadım o testi ne oluyor o?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…