İnşallah canım kafanı yorma kendini üzme kesinlikle haklısın kendimizi küçük şeyler için üzüyoruz Allah sağlık huzur versin de gerisi illaki oluyorInşaAllah.Sağol canım hayata bakış açımı değiştirdi ani ölümler, hastalıklar.En ufak şeyler için kendimizi yok yere üzüyoruz.Ölüm ve hayat arası aslında bir anlık.Umarım hayatımızın sevdiklerimizin kıymetini anlayıp onlarla sağlıklı mutlu günler görürüz hepimiz.
Sakin olumlu bi doktorla ilerlemek her zaman iyidir canım.Sevdim bu doktoru sen onunla devam et.İnşAllah canım inşAllahİçimi rahatlattın
Aslında doktor korkutmadı, doktor çok küçük daha diye baya olumlu konuştu. Ben kendi kendimi biraz gerdim ama içimi rahatlattınız kızlar teşekkür ederim
Geçen sefer bana da öyle kötü bir doktor denk geldi ki sütten ağzım yandı yoğurdu üfleyerek yedim bu seferSakin olumlu bi doktorla ilerlemek her zaman iyidir canım.Sevdim bu doktoru sen onunla devam et.( bana pek iyi doktorlar denk gelmiyorda)
Bana başlatmadi canım sadece folik asit bı tiroid için başlayacaklar şimdi ilaç
He tamam canım progestan falan veriyorlarmış ya ondan sordum. Tiroit yüksek mi çıktı?Bana başlatmadi canım sadece folik asit bı tiroid için başlayacaklar şimdi ilaç
Maşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım ❤İnşAllah canım inşAllahİçimi rahatlattın
Aslında doktor korkutmadı, doktor çok küçük daha diye baya olumlu konuştu. Ben kendi kendimi biraz gerdim ama içimi rahatlattınız kızlar teşekkür ederim
Valla ben söyledim çok kanama dan bebeğimin kalbi durdu diye hiç birşey vermedi TSH varya 5,50 çıkmış bebeğin tutunması içinde zeka di içinde düşmesi gerekiyor Muş ilaç vereceklermisHe tamam canım progestan falan veriyorlarmış ya ondan sordum. Tiroit yüksek mi çıktı?
He sende kanama alanı gözükmüştü ama pıhtılaşma testi yaptırmadın demi? Anladım canım tiroit önemli evet dengede tutmak lazım ilaç fayda ederValla ben söyledim çok kanama dan bebeğimin kalbi durdu diye hiç birşey vermedi TSH varya 5,50 çıkmış bebeğin tutunması içinde zeka di içinde düşmesi gerekiyor Muş ilaç vereceklermis
Benim bı anda çok kanamam olmuştu canım sonra kalp atışı vardı ama 1 hafta sonra durdu Dr kanamadan yaşayacak yer kalmamış demişti test de yaptırmadım ben bir ay sonra dedi bu Dr ya bir ay girme ultrason avdediHe sende kanama alanı gözükmüştü ama pıhtılaşma testi yaptırmadın demi? Anladım canım tiroit önemli evet dengede tutmak lazım ilaç fayda ederhaftaya mı gideceksin?
Anladım canımBenim bı anda çok kanamam olmuştu canım sonra kalp atışı vardı ama 1 hafta sonra durdu Dr kanamadan yaşayacak yer kalmamış demişti test de yaptırmadım ben bir ay sonra dedi bu Dr ya bir ay girme ultrason avdedi
Hayır hatta özellikle sordum kan sulandırıcı ve progestan gibi bir şey başlayacak mısınız diye. Hayır hiç gerek yok sadece folik asit yeter dedi. Benim kan değerlerim azcık düşük olduğu için bir de demir ilacı içiyorum o kadar
Aminnn inşAllahMaşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım ❤
Anladım canım tamamHayır hatta özellikle sordum kan sulandırıcı ve progestan gibi bir şey başlayacak mısınız diye. Hayır hiç gerek yok sadece folik asit yeter dedi. Benim kan değerlerim azcık düşük olduğu için bir de demir ilacı içiyorum o kadar
Aminnn inşAllahAllah hepimize sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü çocuklar versin inşAllah
Benim o testlerin hepsi yapıldı negatif çıkmıştı canımKızlar merhabalar.. Benim de 1 kürtaj bide düşüğüm var.. Geçenlerde yeni bı doktora başladık.. lupus testi yaptı. Pozitif çıktı. Daha önce yaptıran var mı bu testi??
Ben yaptırmadım, ne testi oluyor ki bu acaba? Hıc bılgım yokKızlar merhabalar.. Benim de 1 kürtaj bide düşüğüm var.. Geçenlerde yeni bı doktora başladık.. lupus testi yaptı. Pozitif çıktı. Daha önce yaptıran var mı bu testi??
Lupus testi nedir canım ilk defa duydumKızlar merhabalar.. Benim de 1 kürtaj bide düşüğüm var.. Geçenlerde yeni bı doktora başladık.. lupus testi yaptı. Pozitif çıktı. Daha önce yaptıran var mı bu testi??
Geçmiş olsun canım duymadım o testi ne oluyor o?Kızlar merhabalar.. Benim de 1 kürtaj bide düşüğüm var.. Geçenlerde yeni bı doktora başladık.. lupus testi yaptı. Pozitif çıktı. Daha önce yaptıran var mı bu testi??
Kuzum tıbbi biyokimya başlıklı sonuçta çıkmıştı benim normal doktorun kendi yaptığı testlerden ama ne bende bilmiyorum içeriğiBen yaptırmadım, ne testi oluyor ki bu acaba? Hıc bılgım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?