Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah canım. Ben kendi gebe kalanlara bakmıyorum. Ameliyatlara girmiyorum ama gebe kalıp gelirsen yardımcı olurum yinede dedi. Anlamadım ne demek istedi.
Yanı gebe kalana kadar gidebilirsin ama başka bi dr bulman sonradan iyi olur

Evet sıfırlanmış canım. Adet olmadım deyince test yaptı. Ben gebe olmam imkansız dedim. Ilaç verebilirsiniz dedim. Ama yinede yaptı. Haftaya tekrar gitcem ilaç vercek galina söktürücü
Anladım kuzim benim daha 0 lanmamis. Saldım bende korunuyorum zati.
Bakalım sağlıkla hayırlı vakitte olsun hepimizin

Anladım kuzim benim daha 0 lanmamis. Saldım bende korunuyorum zati.
Bakalım sağlıkla hayırlı vakitte olsun hepimizin
Kaç gün oldu kürtaj olalı canım. Valla bizde korunmalı ilişki dahi olmadi. Psikolojik olarak nedense hazır hissetmiyorum canım. Dedigin gibi hayirlisi olsun. Insallh gönlümüzde olanı verir Rabbim tez vakitte

Kaç gün oldu kürtaj olalı canım. Valla bizde korunmalı ilişki dahi olmadi. Psikolojik olarak nedense hazır hissetmiyorum canım. Dedigin gibi hayirlisi olsun. Insallh gönlümüzde olanı verir Rabbim tez vakitte
Onu ben de yasadım düşükten sonra, cok gerildim, saolsun eşim de hazır olmamı bekledi.. Sanki yeni evlenmiş gıbı oldum korktum biraz

N11 den bakabilirsin cnm, eczane cok pahalı gercekten
Tamam oraya bakayım. Ay ben tatil için memlekete gidince muhtemelen doğru dürüst net çekmeyecek ve sizden haberim olmayacak bakalım dönüşte listede kimlerin adının yanında bir bebiş emojisi olacak

Onu ben de yasadım düşükten sonra, cok gerildim, saolsun eşim de hazır olmamı bekledi.. Sanki yeni evlenmiş gıbı oldum korktum biraz
Anaa bu bir tek bende oldu sanmıştım bende böyle oldum

Tamam oraya bakayım. Ay ben tatil için memlekete gidince muhtemelen doğru dürüst net çekmeyecek ve sizden haberim olmayacak bakalım dönüşte listede kimlerin adının yanında bir bebiş emojisi olacak
Ayy gebelik testiyle dönersin belki de tatilde bos bos oturmayın

Korku mu yoksa başka bişey mi bilmiyorum canım ama kendimi hazır hissedemiyorum. Benim eşimde çok anlayışlı sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…