- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- 83
Google dan gir kk üne, uygulamadan giriyorsan olmuyor canimKasmıs olabılır, sen bida denetatlı bir bebiş gönder bakalım
Yanı gebe kalana kadar gidebilirsin ama başka bi dr bulman sonradan iyi olurInşallah canım. Ben kendi gebe kalanlara bakmıyorum. Ameliyatlara girmiyorum ama gebe kalıp gelirsen yardımcı olurum yinede dedi. Anlamadım ne demek istedi.
Canım hcg 0 lanmismi seninInşallah canım. Ben kendi gebe kalanlara bakmıyorum. Ameliyatlara girmiyorum ama gebe kalıp gelirsen yardımcı olurum yinede dedi. Anlamadım ne demek istedi.
Aynen canim. Bi araştırayım bakalım. Aynı hastanedeki diğer doktorları.Yanı gebe kalana kadar gidebilirsin ama başka bi dr bulman sonradan iyi olur
Evet sıfırlanmış canım. Adet olmadım deyince test yaptı. Ben gebe olmam imkansız dedim. Ilaç verebilirsiniz dedim. Ama yinede yaptı. Haftaya tekrar gitcem ilaç vercek galina söktürücüCanım hcg 0 lanmismi senin
Anladım kuzim benim daha 0 lanmamis. Saldım bendeEvet sıfırlanmış canım. Adet olmadım deyince test yaptı. Ben gebe olmam imkansız dedim. Ilaç verebilirsiniz dedim. Ama yinede yaptı. Haftaya tekrar gitcem ilaç vercek galina söktürücü
Ay buldum başka tarayıcıdan girdim oldu bir an yarın bir gün yaptığım testleri atamam diye korktumKasmıs olabılır, sen bida denetatlı bir bebiş gönder bakalım
O zaman pozitif gebelik testini dört gözle bekliyoruzAy buldum başka tarayıcıdan girdim oldu bir an yarın bir gün yaptığım testleri atamam diye korktum
Ay hepimizin inşallahO zaman pozitif gebelik testini dört gözle bekliyoruz
N11 den bakabilirsin cnm, eczane cok pahalı gercektenAy hepimizin inşallahinternetten dönüşte ovulasyon testi alma fikrim var eczaneden çok pahalı oluyor ya
Kaç gün oldu kürtaj olalı canım. Valla bizde korunmalı ilişki dahi olmadi. Psikolojik olarak nedense hazır hissetmiyorum canım. Dedigin gibi hayirlisi olsun. Insallh gönlümüzde olanı verir Rabbim tez vakitteAnladım kuzim benim daha 0 lanmamis. Saldım bendekorunuyorum zati.
Bakalım sağlıkla hayırlı vakitte olsun hepimizin
Onu ben de yasadım düşükten sonra, cok gerildim, saolsun eşim de hazır olmamı bekledi.. Sanki yeni evlenmiş gıbı oldum korktum birazKaç gün oldu kürtaj olalı canım. Valla bizde korunmalı ilişki dahi olmadi. Psikolojik olarak nedense hazır hissetmiyorum canım. Dedigin gibi hayirlisi olsun. Insallh gönlümüzde olanı verir Rabbim tez vakitte
Tamam oraya bakayım. Ay ben tatil için memlekete gidince muhtemelen doğru dürüst net çekmeyecek ve sizden haberim olmayacak bakalım dönüşte listede kimlerin adının yanında bir bebiş emojisi olacakN11 den bakabilirsin cnm, eczane cok pahalı gercekten
Kaç gün oldu kürtaj olalı canım. Valla bizde korunmalı ilişki dahi olmadi. Psikolojik olarak nedense hazır hissetmiyorum canım. Dedigin gibi hayirlisi olsun. Insallh gönlümüzde olanı verir Rabbim tez vakitte
Anaa bu bir tek bende oldu sanmıştım bende böyle oldumOnu ben de yasadım düşükten sonra, cok gerildim, saolsun eşim de hazır olmamı bekledi.. Sanki yeni evlenmiş gıbı oldum korktum biraz
Ayy gebelik testiyle dönersin belki deTamam oraya bakayım. Ay ben tatil için memlekete gidince muhtemelen doğru dürüst net çekmeyecek ve sizden haberim olmayacak bakalım dönüşte listede kimlerin adının yanında bir bebiş emojisi olacak
Korku mu yoksa başka bişey mi bilmiyorum canım ama kendimi hazır hissedemiyorum. Benim eşimde çok anlayışlı sağolsun.Onu ben de yasadım düşükten sonra, cok gerildim, saolsun eşim de hazır olmamı bekledi.. Sanki yeni evlenmiş gıbı oldum korktum biraz
Ohoo o imkansız iki evde de aile üyelerinden ayrı bir yer yokAyy gebelik testiyle dönersin belki detatilde bos bos oturmayın
Anaa bu bir tek bende oldu sanmıştım bende böyle oldum
3. Adeti bekliyorum daha yeni yeni düzene oturduKorku mu yoksa başka bişey mi bilmiyorum canım ama kendimi hazır hissedemiyorum. Benim eşimde çok anlayışlı sağolsun.
İki gönül bir olunca samanlık seyran olurmusOhoo o imkansız iki evde de aile üyelerinden ayrı bir yer yokhem daha rahim filmi var gelince eksik olmasın
O samanlıkta beni dört gözle bekleyen bir dede var gündüz asla ayrılmaz gece de benim odamda uyuyun derİki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuskonusturmayin beni yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?