İki hafta ilişki yasak demıstı bana doktorum, cok erken olmus hem de, enfeksiyon acısından cok tehlikeli .. Hatta dusuk sonrası antibiyotik kullandım 3 gun, enfeksiyon kapmasın diye..Kızlar yaşayanlardan bilgi almak istedim. 5 ocakta kanamam başladı, 6.haftada düşük yaptım. Doktor kürtaja gerek yok içerde pıhtılar var hala ama kendi kendine atarsın dedi. Dün hiç kanamam olmadı, sadece kahverengi leke geliyordu peçeteyle sildiğimde o kadar.. Sonra bugün ilişkiye girdik tuvalete gittiğimde birden kan rengi kıpkırmızı oldu yeniden. Kanamanız düşükte ne kadar sürdü acaba? İlişki için erken mi davrandık bişey oldu diye korktum. Yarın randevum var zaten ama bi sorayım size istedim
Kanama bitse dahi kürtajdan sonra 10 gün iliski yasak demişti dr. 1 hafta sonunda sadece leke geliyodu. Kanamamın tamamen bitmesi 12-13 gün sürdü yanlış hatirlamiyorsam. Erken olmuş ilişki yarın muayenede belirtin mutlaka doktorunuza. Korkmayın endişe etmeyin siz yine deKızlar yaşayanlardan bilgi almak istedim. 5 ocakta kanamam başladı, 6.haftada düşük yaptım. Doktor kürtaja gerek yok içerde pıhtılar var hala ama kendi kendine atarsın dedi. Dün hiç kanamam olmadı, sadece kahverengi leke geliyordu peçeteyle sildiğimde o kadar.. Sonra bugün ilişkiye girdik tuvalete gittiğimde birden kan rengi kıpkırmızı oldu yeniden. Kanamanız düşükte ne kadar sürdü acaba? İlişki için erken mi davrandık bişey oldu diye korktum. Yarın randevum var zaten ama bi sorayım size istedim
İlişki erken olmuş kanamanız çok yeni başlamış ama tam sökülememiş ilişki tetiklemiştr canım kötü birşey olmamıştır inşallah ☺Kızlar yaşayanlardan bilgi almak istedim. 5 ocakta kanamam başladı, 6.haftada düşük yaptım. Doktor kürtaja gerek yok içerde pıhtılar var hala ama kendi kendine atarsın dedi. Dün hiç kanamam olmadı, sadece kahverengi leke geliyordu peçeteyle sildiğimde o kadar.. Sonra bugün ilişkiye girdik tuvalete gittiğimde birden kan rengi kıpkırmızı oldu yeniden. Kanamanız düşükte ne kadar sürdü acaba? İlişki için erken mi davrandık bişey oldu diye korktum. Yarın randevum var zaten ama bi sorayım size istedim
İlişki icin erken olmuş kişiye göre değişir kanama günü ama benim bildiğim 15 20 gün vücudun dinlenmesi lazim
İki hafta ilişki yasak demıstı bana doktorum, cok erken olmus hem de, enfeksiyon acısından cok tehlikeli .. Hatta dusuk sonrası antibiyotik kullandım 3 gun, enfeksiyon kapmasın diye..
Benım ilacla dusuk tu, 1 haftayı buldu tamamen kanamanın durması
Kanama bitse dahi kürtajdan sonra 10 gün iliski yasak demişti dr. 1 hafta sonunda sadece leke geliyodu. Kanamamın tamamen bitmesi 12-13 gün sürdü yanlış hatirlamiyorsam. Erken olmuş ilişki yarın muayenede belirtin mutlaka doktorunuza. Korkmayın endişe etmeyin siz yine de
İlişki erken olmuş kanamanız çok yeni başlamış ama tam sökülememiş ilişki tetiklemiştr canım kötü birşey olmamıştır inşallah ☺
Doktorun hatası çok büyük canım bencede keşke ilgilenseymiş ben de antibiyotik kullandım açıkçası hani operasyon geçirdim ama en azından bilgi versin sen kötü düşünme yinede yoktur birşeyCevaplarınız için çok teşekkür ederim. Ben kürtaj olmadım zaten ama doktorum da sağolsun ne ilaç verdi ne de ilişki konusunda bilgilendirdi.Sohrab sen zaten öbür gruptan biliyorsundur. Bu umursamazlığı yüzünden şehirdışında doktora gideceğim. Umarım enfekte falan olmaz ben kanama erkenden bitince sorun olmaz diye düşünmüştüm
Hatta canım aslında dusukten yaklasık 20 gun sonra yumurtlama gerceklesırmıs, ama enfeksiyon olmasın hem de rahım kendını toparlasın diye ilk adeti bekleyın derler..Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Ben kürtaj olmadım zaten ama doktorum da sağolsun ne ilaç verdi ne de ilişki konusunda bilgilendirdi.Sohrab sen zaten öbür gruptan biliyorsundur. Bu umursamazlığı yüzünden şehirdışında doktora gideceğim. Umarım enfekte falan olmaz ben kanama erkenden bitince sorun olmaz diye düşünmüştüm
Benim Dr da sağolsun ne ilişki söylemişti nede doğru düzgün bilgi vermisti benim kanamam 5 gün falan sürdü tamaamen bitti ama ben kürtaj oldum 8.gun ilişki olmuştu o halde kötü kokulu akıntım olduğu için fitil verdi bir hafta sonra korkacak bişey olduğunu sanmıyorum ilişki kanamani tetiklemistir zaten kahverengi leke varmışCevaplarınız için çok teşekkür ederim. Ben kürtaj olmadım zaten ama doktorum da sağolsun ne ilaç verdi ne de ilişki konusunda bilgilendirdi.Sohrab sen zaten öbür gruptan biliyorsundur. Bu umursamazlığı yüzünden şehirdışında doktora gideceğim. Umarım enfekte falan olmaz ben kanama erkenden bitince sorun olmaz diye düşünmüştüm
Doktorun hatası çok büyük canım bencede keşke ilgilenseymiş ben de antibiyotik kullandım açıkçası hani operasyon geçirdim ama en azından bilgi versin sen kötü düşünme yinede yoktur birşey
Hatta canım aslında dusukten yaklasık 20 gun sonra yumurtlama gerceklesırmıs, ama enfeksiyon olmasın hem de rahım kendını toparlasın diye ilk adeti bekleyın derler..
R Random3 Malesef çok çok kötü doktor deneyimlerim oldu benim de o süreçte. Hemşire olduğum halde araştırıp eşimi ikna edene kadar insan bile olmayan doktorlara denk geldim (tanıdık hastanede ısrarcıydı malesef). Kurtaj sonrası kontrolüm kabus gibiydi. 10 sn sürdü ultrason cihazını sokup bakıp kaçtı desem yeridir.
Daha sonra içime sinen iyi bi dr buldum çoğu bilgiyi ondan aldım. Inşallah iyi bi profesyonele denk gelirsin
Hakkımı işini layığıyla yapmayan o doktorlara helal etmiyorum.
Çok çoook teşekkür ederimBenim Dr da sağolsun ne ilişki söylemişti nede doğru düzgün bilgi vermisti benim kanamam 5 gün falan sürdü tamaamen bitti ama ben kürtaj oldum 8.gun ilişki olmuştu o halde kötü kokulu akıntım olduğu için fitil verdi bir hafta sonra korkacak bişey olduğunu sanmıyorum ilişki kanamani tetiklemistir zaten kahverengi leke varmış
Çok geçmiş olsunTeşekkürlermedusasli .
25 Kasım son adetim idi.
Aralık sonu gibi adetim gecikince gebelik belirtileri yaşadım ancak erken ve bir kez birliktelik nedeniyle gebelik ihtimali vermedigimden hemen test yapmadım.
1 ocakta pozitif çıktı testim. 4 gün boyunca tekrarladım hepsinde belirgin çizgi vardı.
1 hafta ciddi açlık bel ağrısı gibi gebelik belirtileri ile geçirdim derken dün az gelen kanama arttı ve gece adet gibi yoğundu. Gece ağrılı ve kanamalı geçti.
Sabah 7.5 ta WC ye girince bir parça düştü vajinadan ciğer parçası gibi.
Ebeyi aradık sabah ancak akşam üzeri çağırdı bizi israrlarimiz üzerine. Hollanda da gebe klinikleri takip ettiğinden 10. Haftaya kadar randevu vermiyorlar. Alttan muayene ile rahim içinde birşey görünmedi. Kalan pihtilar ise kanama ile atılacak dedi.
Kese dahi göremeden sevincini 1 hafta yaşadığım gebeliğim böyle sonlandı hanımlar.
Kızıma söylememiştik Perşembe jineklog randevusunda görüp öyle müjde edecektik ama kısmet değilmiş.
Çok teşekkür ederim. Amin inşaallah.Çok geçmiş olsundaha cok yenıymiş acınız, Rabbım kısa zamanda toparlanıp yenıden o heyecanı yasamayı nasıp etsın ınsallah
Öyle düşünmeyin çünkü tekrarlayan düşük ihtimali %1. İstatistiksel olarak biraz düşük yani, o yüzden içinizi ferah tutun bence, inşAllah çok güzel günler göreceğizÇok teşekkür ederim. Amin inşaallah.
Yabancı ülkede böyle bir şeyi yaşamak çok zordu.
İlk gebeligimde kanama vs nedir bilmedim.
4. Haftada kanda ogrenmistim.
Burada keseyi bile görecek kadar kalmadı içeride.
Tekrarlayan düşük olmaz umarım.
Aklına kötü şeyler getirme sağlık sistemi gerçekten kötüymüş ama bundada vardır bı hayır çok zor ve inan burda hepimiz yaşadık inşallah önümüzdeki aylarda tekrar nasip eder Rabbim bu sefer sağ salim alırsın kucağınaÇok teşekkür ederim. Amin inşaallah.
Rabbim aynı şeyleri bir daha hiç birimize yaşatmasın inşallahTeşekkürlermedusasli .
25 Kasım son adetim idi.
Aralık sonu gibi adetim gecikince gebelik belirtileri yaşadım ancak erken ve bir kez birliktelik nedeniyle gebelik ihtimali vermedigimden hemen test yapmadım.
1 ocakta pozitif çıktı testim. 4 gün boyunca tekrarladım hepsinde belirgin çizgi vardı.
1 hafta ciddi açlık bel ağrısı gibi gebelik belirtileri ile geçirdim derken dün az gelen kanama arttı ve gece adet gibi yoğundu. Gece ağrılı ve kanamalı geçti.
Ebeyi aradık sabah ancak akşam üzeri çağırdı bizi israrlarimiz üzerine. Hollanda da gebe klinikleri takip ettiğinden 10. Haftaya kadar randevu vermiyorlar. Alttan muayene ile rahim içinde birşey görünmedi. Kalan pihtilar ise kanama ile atılacak dedi.
Kese dahi göremeden sevincini 1 hafta yaşadığım gebeliğim böyle sonlandı hanımlar.
Kızıma söylememiştik Perşembe jineklog randevusunda görüp öyle müjde edecektik ama kısmet değilmiş.
Bunu bi kere yasadıgımız ıcın o korku hep bı yerlerde var olcak ama, tekrarlama olasılıgı birinciye göre cok cok dusuk oluyor, oyle avutuyorum ben kendımı.. Hatta o yuzden doktorlar İlk dusukleri önemsemiyorlarÇok teşekkür ederim. Amin inşaallah.
Çok geçmiş olsun canımTeşekkürlermedusasli .
25 Kasım son adetim idi.
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim bidaha yaşatmasin insallhTeşekkürlermedusasli .
25 Kasım son adetim idi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?