Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bulantim olmamıştı ama cok miğde yanmam oluyodu ayran iyi geliyordu. Ah ah cok özlüyorum o günleri hayatımın en güzel aylariydi

Valla ben bulantı ve halsizlik karşısında baya sanssizim bu sefer hiç böyle olmamıştı çok zor geçiyor keseyi gördük ama şükür canım inşallah sıra kalp atışında
Çok şükür canım benim. İnşallah hayırlısıyla kalp atışını da duyarsınız ❤ eee hamilelik işte bulantı halsizlik olsada güzel anlar

İnşallah canım benim ❤

Çok şükür canım benim. İnşallah hayırlısıyla kalp atışını da duyarsınız ❤ eee hamilelik işte bulantı halsizlik olsada güzel anlar
Öyle valla canım hayırlısıyla gelsinde sabredecez ben biraz kurtulacam sizinkiler başlayacak ama inşallah

Benim bulantim olmamıştı ama cok miğde yanmam oluyodu ayran iyi geliyordu. Ah ah cok özlüyorum o günleri hayatımın en güzel aylariydi
İnşallah o güzel aylar yine gelecek hemde üzülerek değil sevinerek hatırlayacaksın sıkma canını hepimiz imtihandayız ❤

İnşallah o güzel aylar yine gelecek hemde üzülerek değil sevinerek hatırlayacaksın sıkma canını hepimiz imtihandayız ❤
Ins cnm ins bian önce gelir o güzel zamanlar Rabbim bu intihanimizdan guzel bi şekilde çıkmayı nasip etsin ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…