Herkese günaydın kızlar
Merhaba sizlere de, hoşgeldiniz grubumuza. Burada insanlar sizi anlar, yadırgamadan yargılamadan yardımcı olmaya çalışır çünkü hepsi bilir ki kendi geçtikleri yollardan sizler de geçmişsiniz☘
2. düşükten sonra sağlıklı bir gebeliği olan bir arkadaşıma doktor demiş ki ‘ … sen isteyip her şeyi yapıp da çocuğu olmayan birini gördün mü?’
Yani anlatmaya çalıştığı şey şu ki evet kimilerinin sınavı daha meşakkatli oluyor bu yolda ama elbet bir gün evlat sahibi oluyor. Ben de çevreme bir bakıp şöyle bir düşününce gerçekten bir gün insanların evlat sahibi olduğunu görüyorum. Galiba sadece biraz sabır lazım..
Bu söylem beni iyi hissettirmişti, teknoloji ve bilim artık çok gelişti ve bizim şansımız da bu. Belki bunu okuyan sizlere ve bir başkasına da iyi hissettirir. Biz elimizden geleni yapıp sebat gösterelim de Allah elbet bir gün bize de nasip eder.
Günaydın herkese benim kaset test pozitif çıktı. Hissettim ama belki psikolojiktir diye pek takmadım. Şuan hiç hevesim yokmuş gibi ama içimde de bi çuval korku var. Öncesi boş gebelikti, aynısı olursa yine bir nebze ama dış gebelik olmaz inşallah ondan çok korkuyorum. Bu gün kan vermeye gidip 3 gün takip edeyim diyorum ama ağrım falan olmadıkça hastaneye gitmek istemiyorum bu sefer. 2 hafta sonra gideyim diyorum ya da en kötü ihtimalle 1 hafta sonra kesenin görünebileceği zamanda Çoook tebrik ederim sizi
Allah Sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin
gerçekten gebe kalabilmek bile öyle büyük bir nimet ki.. Ama devamının gelmesi de bir o kadar önemli. Siz iyi düşünün iyi olsun, ben buranın güzel enerjisine inanıyorum