Düşük sonrası gebelik hk. Yazılan İLAÇLAR

babysmamy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2025
7
0
1
29
Merhabalar, 10 haftalıkken bir düşük yaşadım. Tüm testler araştırmalar yapıldı bir sonuç çıkmadı. Şimdi tekrar gebeyim 28. Günüm beta hcg: 328 şuan. Doktora gittim ve çok ilaç yazdı. Böyle ilaçlar kullananlar var mı böyle bir süreçte? Bana fazla geldi açıkcası.
İlaçlar :
: 1 ADET CORASPIN 100 MG.30 TB., 1 ADET ESTROFEM 28 FILM TABLET, 1 ADET PROMESTER 50 MG/ML I.M. ENJEKSIYONLUK COZELTI (5 FLAKON), 1 ADET AXEPARIN ANTI XA 4000 IU/0,4 ML ENJEKSIYONLUK COZELTI ICEREN KULLANIMA HAZIR 10 ENJEKTOR - ACIL SIFALAR DILERIZ B002

Aspirin ve axeparin düşüğünüz olduğu için kan sulandırıcı olarak verilmiş, diğer ikisi de bebeğin daha iyi tutunması için bence

Evett ama ikisi aynı anda hem iğne hem hap doğru bir kullanım mı
Kan pıhtılaşma testi vermiş miydiniz? Açıkçası test olmadan rastgele kullanımı doğru gelmedi bana da. ama doktor pıhtılaşma testine baktıysa o zaman doğru olabilir

Evett ama ikisi aynı anda hem iğne hem hap doğru bir kullanım mı
Ben tup bebek tedavilerimden biliyorum, bu ilaclar onlem icin de veriliyor yani dusuk veya pihtiasma olmasa da gebeligin saglikli devam etmesi icin verilebiliyor. Bu ilaclari kullanmanin bir sakincasi yok. Doktorunuz da gerekeni yapmis cunku siz bir dusuk yasamissiniz..

Kan pıhtılaşma testi vermiş miydiniz? Açıkçası test olmadan rastgele kullanımı doğru gelmedi bana da. ama doktor pıhtılaşma testine baktıysa o zaman doğru olabilir
testlerim normal pıhtılaşma yok doktora yazdım tekrar cevap bekliyorum

Teşekkür ederim yorumunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…