Düşük sonrası durmayan kanama

sesras

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2024
5
0
35
Kızlar merhaba 20 kasım da adet gecikmesinden dolayı kan verdim ve beta 464 çıktı 26 kasım da karın ağrısı ve kanama ile kadın doğum devlet hastanesi aciline gittim doktor bebeği göremediğini düşük yapmış olabileceğimi söyledi sonra yinede beta bakalım dedi ve beta 1509 çıktı betaya göre düşük yok sıkıntı yok diyip muayene etmeden ilaç vermeden eve gönderdi ertesi sabah özele gittim orada ki doktor da bebeği göremediğini düşük yada dış gebelik olabileceğini düşündüğünü önceki akşam beta bakıldığı için yarın gel beta bakalım dedi, aynı gün öğleden sonra tekrar karın ağrısı ve kanama olunca devlete gittik doktor beta bakalım dedi beta değeri 1361 düşmüştü düşük yapmışsın diyip ilaç vs vermeden gönderdi karın ağrısı oluyor dayanamıyorum diyincede parol içersin tamam diyip tersleyerek gönderdi. Sabahında tekrar özeldeki doktora gittim ve yine beta bakıldı ve 738 düşmüştü doktor düşüşün iyi olduğunu yinede yardımcı olsun diye metiler hap verdi 3 gün sabah akşam kullan dedi ilaca rağmen kanamam 30 kasıma kadar az miktarda oldu bitti. Doktor kontrolede çağırmadığı için gitmemiştim. 6 aralık günü akşam kanamam tekrar başladı ve hala bitmedi. Dün yani 15 aralık sabahı beta değerim sıfırlanmışmı acaba diye evde hamilelik testi yaptım ve hızlıca ikinci çizgi çıktı. Perşembe gününe randevu aldım kontrole gidicem. Başına böyle bir durum gelen var mı. Ne kanamam duruyor ne betam düşüyor. Şaşırdım kaldım

Rahim tamamen temizlenene kadar durmaz, kontrole git parça varsa temizlememek problem oluşturu, geçmiş olsun, ben ilk düşük yaptığımda bı gün onceden kanamam başladı sancı kanama ama parçalı kanama ertesi gün kürtaja girene kadar ayakta duramadim mahvoldum kanamadan iki gün boyunca, kalan parcalar temizlenmeden durmuyor ağrı kanama

Ara ara hafif ağrı yapıyor ama kanama az az devam edip duruyor. Perşembe günü ne diyecek bakalım. Eğer doktordan tatmin olmazsam başka doktor bulacağım

Bence de öyle yap, parca kaldıysa süreç uzar gider kafana yatmazsa başka bı doktora gitmek daha iyi olur

Bence de öyle yap, parca kaldıysa süreç uzar gider kafana yatmazsa başka bı doktora gitmek daha iyi olur
Eşim de doktoru sevmedi ama bir kere daha gidelim olmadı başka bakarız dedim. İstanbulu da pek bilmiyorum doktorları tanımıyorum araştıracağım artık

Merhaba. Ben de iki hafta önce düşük yaptım. Kanamam bir hafta sürdü ve bitti. Daha sonra cuma günü tekrar kanamam başladı ve devam ediyor. Doktora sorduğumda rahmin temizlendiğini, bir sorun olmadığını söylemişti. Ara ara düzensizlikler olabilirmiş bir iki ay. Siz bir doktora sordunuz mu? Ben de endişeliyim açıkçası

Benim 2 haftadır durmuyor nerdeyse. Azalıyor tam bitti diyorum 8 9 saat sonra bir daha başlıyor. Perşembe gününe randevu aldım bakalım ne dicek. Ben çok büyük parça da düşürmedim hiç.

Bugün kontrole gittim beta için tahlil vermemi istedi kanamanın olmasının normal olduğunu onu kesmenin yolunun kürtaj olduğunu ama bunuda yapmak istemiyorum dedi doktor. Kanı verdim beta 104 düşmüş daha. Yarın ultrason ile bakacak durum göre yazarım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…