- 3 Kasım 2023
- 288
- 216
- 22
-
- Konu Sahibi rvaalamiaa
Anladım canım teşekkür ederim inşallah eğer varsa kimyasal değildirhiç regl olmadan hamile kalmıştım bende. ama benim kimyasal gebelik olduğundan beta zaten fazla yükselmeden hemen düşmüştü, tamamen negatifti test yaptığımda. Kanamadan 15 gün sonra gördüm ben çift çizgi.
Böyle silik miydi ?Pardon, nerdeyse 25 gün sonra göemüşim çift çizgi
Birkaç gün beklemeni tavsiye ederimAnladım canım teşekkür ederim inşallah eğer varsa kimyasal değildir
Evet haklısınızBirkaç gün beklemeni tavsiye ederimÇünlü ben pozitif göedükten sonra bir 15 gün beklemiştim kwseyi görmek için wldşsisş erken öğrenmek de iyi değil
bu şekildeydiBöyle silik miydi ?
Bende adet görmeden hamile kaldım ama tekrar aynı haftada düştüKimse yoktu mu?
Canim hamilelik değilmiş dün adet oldum kısmet sonrakı aylara inşallahBende adet görmeden hamile kaldım ama tekrar aynı haftada düştü
Aslında bir iki kez adet görmek daha iyi derler hayırlısı olsun insallahCanim hamilelik değilmiş dün adet oldum kısmet sonrakı aylara inşallah
Kimyasal mıydı yani?Bende adet görmeden hamile kaldım ama tekrar aynı haftada düştü
Evet canım doktorum da öyle söyledi nasip sonrakı aylara inşallahAslında bir iki kez adet görmek daha iyi derler hayırlısı olsun insallah
Hayır kese de bebek de göründü yine 6. Haftada düştü evdeKimyasal mıydı yani?
Geçmiş olsunHayır kese de bebek de göründü yine 6. Haftada düştü evde
Geçmiş olsunSebebini öğrenebildiniz mi peki? Kürtajın hemen sonrasında olduğu için mi düşmüş?ikiside
5 haftalıkya hani kese boyutuna göre ultrasonda hafta belirliyor Dr ona göre tarih veriyor benimde aynen böyle olmuştu 20 kasımda kan vermiştim 0 su betahcg 11 aralıkta tekrar verdim gebelik çıktı 5 haftalık demişti bana daHayırlı geceler arkadaşlar size bir soru sormak istiyorum Ben 12 Aralık'ta düşük yaptım 10 Ocak benim son adet tarihim fakat 7 Şubat'ta beklenen adet tarihim geldi ama adet olmadım 12 Şubat'ta kan verdim kanda herhangi bir gebelik çıkmadı 29 Şubat'ta kaset test yaptım çıkmadı ve 6 Mart'ta kaset test yaptım çıktı daha sonra 7 Mart'ta kan verdim kanda çıktı doktora gittim doktor bana diyor ki 5 haftalık 2 şubat'tan hesaplayacağız diyor böyle bir saçmalık olabilir mi haftaya gel kalp atışını dinleriz dedi haftaya gittim bana dediği şey şu kese boş arkadaşlar sizden ricam 12 Şubat'ta kan tahlilinde gebelik çıkmamışsa nasıl oluyor da 2 şubat'tan hesaplanıyor