düşük sonra nezaman adet olunur

Kese falan görünmeden düşük olduysa...ki buna düşük bile denmiyo sanırım gebelik oluşmadı diyo doktorlar bazen...o zaman adet gecikmesi gibi olur...yani 1-2 haftalık bi gecikme olmuştu bende.doktor gününü bile bilmişti şu gün adet olursun hcg ni takip et,düşmesi lazım sıfıra demişti.

düşük yapalı 25 gün oldu adetten tık yok düşmenin nedenide doktor antibiyotik verdi bilmeden adetliydim kullandım 15 gün sonra düşürdüm kanda farketti doktor..düşükten bi hafta sonra gittim hcg sıfırlanmıştı ama adet olamamadım hala

Canım ben ne demek istediğini anlayamadım yalnız.... Adetten 15 gün sonra nasıl düşük yapıosun anlayamadım?Adetten 15 gün sonra hamile olunmaz ki!!!

Canım ben ne demek istediğini anlayamadım yalnız.... Adetten 15 gün sonra nasıl düşük yapıosun anlayamadım?Adetten 15 gün sonra hamile olunmaz ki!!!

ben temmuzun 7 sinde adet oldum ateşledim ateşim 40 cıktı adetim cözülmedi kadın dogum doktoruna gittim. bana bellik bişe yok dedi antibiyotik verdi kullandım aradan 15 gün sonra bi pazar sabahı aniden sancıyla uyandım kahve kanamam vardı sancım durmuyordu eşim hastaneye götürdü kan tahlili yaptılar hamile oldugum düşük yaptıgım ortaya cıktı 5 gün sürdü kanamam bi hafta sonra tekrar doktora gittim tekrar kan testi yaptı hcg seviyem sıfırlanmıştı. doktor düşük yapmışsın bitmiş dedi adetin 2 günü tekrar gel dedi 25 gündür adet olmuyorum buğünle 26 oldu bekliyorum doktora gitmeyede korkuyorum tahlil yapmadan ilaç verdi düşük yaptım olay böyle canım

Benim bebeğimi kürtajla almışlardı ve başlarda düzensizlik yaşadım :44:
Kürtajdan sonra ki ilk adetim 2 ay sonra olmuştu

26 temmuzda 7 haftalik gebeligim kurtajla sonlandirildi.kese gozuktu sadece yani ici bostu.ilk hamileligimdi benim, cok uzgunum.bir ay gecmesine ragmet adet olmadim yalniz iki gundur ates basmasi ve kramplar oluyor.40.gune kadar bekleyip olmazsa kontrole gidicem.umarim yakin zamanda olurum.

canım bende mart sonunda düşük yaptım kanamadan sonrakı ay adetım 40. gun geldı sonrada 35. gunde yanı duzensızlık oldu bende sogan kuruyle 28 gune cekebıldım sımdı oturdu duzenı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…