Düşük riski ve cinsiyet tahmini

Biz öyle hiç bişey yokken nerden bilelim cinsiyeti müneccim degiliz ki ne ultrason görüntüsü var ne bişey ayrıca daha 6 7 haftalık hamilelikte cinsiyet belli olmaz ki çok erken daha bebek yeni yeni oluşuyor

Enlemesine boylamasına nasıl oluyor hiç duymamıştım. Bide neye göre cinsiyet tahmini yapıcaz?

Enlemesine boylamasına nasıl oluyor hiç duymamıştım. Bide neye göre cinsiyet tahmini yapıcaz?
Resim yuk
Biz öyle hiç bişey yokken nerden bilelim cinsiyeti müneccim degiliz ki ne ultrason görüntüsü var ne bişey ayrıca daha 6 7 haftalık hamilelikte cinsiyet belli olmaz ki çok erken daha bebek yeni yeni oluşuyor
Resim yükleyemiyorum sorun var diyor müneccim öyle birşey olabilir mi yeni oluştuğunu biliyorum nub veya keseye göre yorum yapan çok var ilk kez bende forumda okudum ona istinaden sorumu yönelttim

Haftası ni anlamak için en ve boylamasına bakıyor doktor boy7 hafta en
6+3 çıktı resim nasıl yükleyebilirim sitede bir sorun mu anlamadım yardımcı olursanız sevinirim

Haftası ni anlamak için en ve boylamasına bakıyor doktor boy7 hafta en
6+3 çıktı resim nasıl yükleyebilirim sitede bir sorun mu anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
3 hamilelik yaşadım hiç doktorlar enlemesine boylamasına ölçmedi de bilemedim kusura bakmayın. Dosya ekle diyince yüklenmiyor mu?

3 hamilelik yaşadım hiç doktorlar enlemesine boylamasına ölçmedi de bilemedim kusura bakmayın. Dosya ekle diyince yüklenmiyor mu?
Ne kusuru estağfurullah kızımdada demedi 6 senede teknoloji gelişti demek hayır yükleyemiyorum imgyukle siteden resim URL kopyalayıp yapıştırmayi denedim oda olmadı anlamadım gerçekten

Resim yuk

Resim yükleyemiyorum sorun var diyor müneccim öyle birşey olabilir mi yeni oluştuğunu biliyorum nub veya keseye göre yorum yapan çok var ilk kez bende forumda okudum ona istinaden sorumu yönelttim
Onun için açılmış konulara yaz resim yükle cvp verirler sana

Onun için açılmış konulara yaz resim yükle cvp verirler sana
Çok yanlış konuşuyorsunuz hiç hoş değil hemcinsimin bana karşı bu kadar yanlış anlaşılabilecek bir cümle kurması hiç hoş değil biz kadınlar birbirimize karşı hoş saygıli olalım ki öyle evlatlar yetiştirelim saygılarımı sunuyorum sağlıkla kalın Hatice hanım

Arkadaş kötü bisey dememis ki size ? Cok yanlış da konuşmamış

Canım sanırım enlemesine boylamasına dediğin adet tarihine ve usg ye göre.
cinsiyete gelince de ben çok bilmiyorum ama yuvarlak keseye kız, fasulye gibi eğimli olan keseye erkek diyorlar.
Allah gönlüne göre versin.
doktor neden düşük olabilir dedi peki

Kadın ne demiş ki?

Bu arada o nublu keseli tahminler çoğu kişide tutmuyor. Boşverin, sağlık dileyin sadece.

Bende anlamadım inanın doktorun dediğini yazdım saçak deniliyor sanırım kendimizi zorlayacak hareketler edersek o kanal açılıyor ve kanamaya sebeb olabilirmiş ben çok erken hissettim bebeğimi ilk andan beri kasık ağrılarım çoktu sonra azaldı eğilip kalkarken süpürge yaparken sancı giriyordu çok korktum cidden kız evlad cennet kapısıdır Rabbim tekrar nasıp eder inşALLAH buradaki dediğim gibi bir çok forumda gördüğümden sormak istedim sağlıklı olsunda ALLAHtan başka birşey istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…