• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük riski ve cinsiyet tahmini

Bende anlamadım inanın doktorun dediğini yazdım saçak deniliyor sanırım kendimizi zorlayacak hareketler edersek o kanal açılıyor ve kanamaya sebeb olabilirmiş ben çok erken hissettim bebeğimi ilk andan beri kasık ağrılarım çoktu sonra azaldı eğilip kalkarken süpürge yaparken sancı giriyordu çok korktum cidden kız evlad cennet kapısıdır Rabbim tekrar nasıp eder inşALLAH buradaki dediğim gibi bir çok forumda gördüğümden sormak istedim sağlıklı olsunda ALLAHtan başka birşey istemem 💞
Anladım canım. Ama benim de ilk haftalarda bel ve kasık ağrım olmuştu biraz iş yaptıkça. Gerçi ben doktora söylemedim ama kanama vs olmadan neden hemen progestan verdi acaba. Korkma derim ben. Çünkü ilk haftalarda çok sık olan bişey bel kasık ağrısı.

Anladım canım. Ama benim de ilk haftalarda bel ve kasık ağrım olmuştu biraz iş yaptıkça. Gerçi ben doktora söylemedim ama kanama vs olmadan neden hemen progestan verdi acaba. Korkma derim ben. Çünkü ilk haftalarda çok sık olan bişey bel kasık ağrısı.
Bayram gireceği için araya her ihtimale karşı verdiğini söyledi kızımda çok kusmam vs birçok şey yaşadım hareketliliğim hiç sorun olmadı bu gebeliğim çok farklı haraketliligimi kısıtlıyor inşALLAH olmaz birşey ihtimali bile çok korkutucu cevapların için teşekkür ederim ALLAH evladlarimiza sağlık versin inşALLAH💞

Bayram gireceği için araya her ihtimale karşı verdiğini söyledi kızımda çok kusmam vs birçok şey yaşadım hareketliliğim hiç sorun olmadı bu gebeliğim çok farklı haraketliligimi kısıtlıyor inşALLAH olmaz birşey ihtimali bile çok korkutucu cevapların için teşekkür ederim ALLAH evladlarimiza sağlık versin inşALLAH💞
Sizde inşallah sorunsuz sıkıntısız bi gebelik geçirin. Hayırlı günler 🌸

Çok yanlış konuşuyorsunuz hiç hoş değil hemcinsimin bana karşı bu kadar yanlış anlaşılabilecek bir cümle kurması hiç hoş değil biz kadınlar birbirimize karşı hoş saygıli olalım ki öyle evlatlar yetiştirelim saygılarımı sunuyorum sağlıkla kalın Hatice hanım 💞
Saygısızlık yapacagım birşey yazdıgımı düşünmüyorum size hakaret eden bir söz kullanmadım yada sert bir söz söylemedim gayet mantıklı şekilde bunun için açılmış konulara yazarsanız cvp alabilecegini söyledim bunda saygısızlık nereden buldunuz merak ettim ama işte İnsanoglu içi ne ise karşısındakini de öyle anlıyor akşam akşam size yazıp ne kendi canımı ne sizin canınızı sıkmak istemiyorum hamilesiniz sonuçta iyi akşamlar aradığınız cevabı bulursunuz umarım

Back